Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Këshilli i Evropës ndalon synetllikun, kritikohet nga Turqia dhe Izraeli

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Shqipëria ka të frye era !
    Nëse evropa përpiqët të haje m**, kjo do t'perpiqet sepaku te akordohet, se m**-in qe e hajn, eshte i shendetshem !

Turp i qoft !
    Te gjithe shkojne "ka te frye era"...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-11-2013 më 05:24

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    bla bla bla.....kujt i intereson kjo budallaki ???.........gjermanet e kane nje shprehje....."nuk shkon profeti te kodra, vjen kodra te profeti".

Nuk ka force qe mund ta ndal synetllekun !!!

tung
    Patjeter ka...
    Eshte realiteti i jetes moderne ne vende dhe rajone perkatese qe mund ta ndal edhe "synetllekun", sikur qe ka ndal edhe shume tradita tjera shekuj me radhe.
    P.sh.
    Female genital mutilation (FGM)

Ilegalisht njerezit mund te bejne cfare te duan, perderisa kane mundesi dhe nuk hetohen. Ne kete kontekst as vrasjen "s'ka foce qe mund ta ndal", edhe pse eshte e ndaluar dhe e denueshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-11-2013 më 05:24

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Synetllekun, nuk mund ta ndalin kurrsesi !
    Kjo praktik higjienike praktikohet edhe nga jo-muslimanet & dhe jo-hebrenjt.
    Eshte ekstremi i djatht i cili po triumfon ne Evrope, dhe Reich'i i 4-rt, se shpejti do te kthehet !
    Shqiperia me 70% musliman, i ngul vetes thike !
    … ///

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sa poshte paskan ra mor aman..edhe me bibilushin do merren tani,,i kan kenaq punet e tjera sa tash kan problem me bibilushin..

kesaj i thone '' kur nuk ke pune tjeter , luaj deren e madhe ''..
    Problemi eshte tek SISTEMI !!!, nuk kane faje institutet, ndoshta ju vjen me vjelle, por jav ka zan derrasa hunden, si thot populli.

Nese kerkesa behet (nga ajo gjermanja), dhe arsyetimi eshte i bindshem (shih njehere se per cka behet fjale "demtimi i integritetit fizik" te femijes.....dhe qe mos te mbetet hepten budallallce futet nen te njejten umbrelle bashke me "synetimin e femrave"....ne gjermani ka vendim PRO synetimit te djemeve), atehere fillon maqineria e sistemit, dhe kjo maqineri mund PATURPSHEM edhe te keqperdoret.....dhe sistemi nuk ka mekanizma ta ndaloje keqperdorimin !!!

Ketu shfrytezohet sistemi me pretekse politike nga fanatike te ndryshen..........mendoj se edhe kisha nuk ka gisht, por "delet" e mbimotivuara te saja......me ne fund aman edhe ai qe nuk fol, te perkrah....do te kish qene shenje e mire per dialogung nderfetare qe e propagojne larte e poshte, po qe se kisha te kish zane nje pozite ne kete "teater komik"....dhe do te ish akoma edhe me mire, po qe se te dallohej qarte ceshtja e synetimit te femrave, qe ne fakt eshte nje demtim i rrende i integritetit fizik te vajzave.............keshtu arrihet efekti i kundert !!!, nuk ka shance teorike, objektive, fillozofike etj....te ndalohet ne ndonje forme synetimi i djemeve (shih njehere moshen sic e kane rrezuar ne 14 vjet, kur mosha e pjekurise eshte 18 vjet gati cdokund ne europe...edhe ki nje indic per ta "kufizuar" budallakine se paku ne permasa te kapshme...) ....dhe ne kete vale do te "shpetojne" edhe vajzat.....perverze, abzurde !!!...........

Dhe poashtu qe mos te tingelloje edhe ne ndonje forme "raciste" rezoluta, theksohet se ajo nuk ka karakter legjislativ.....por sherben per moralin e pergjithshem..............moral e jo mahi !!!, he va hangsha moralin une atyre....

tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Patjeter ka...
    Eshte realiteti i jetes moderne ne vende dhe rajone perkatese qe mund ta ndal edhe "synetllekun", sikur qe ka ndal edhe shume tradita tjera shekuj me radhe.
    P.sh.
    Female genital mutilation (FGM)

Ilegalisht njerezit mund te bejne cfare te duan, perderisa kane mundesi dhe nuk hetohen. Ne kete kontekst as vrasjen "s'ka foce qe mund ta ndal", edhe pse eshte e ndaluar dhe e denueshme.
    Anti, RRI KONSEKUENT !!!........ketu pikerisht eshte KRUKSI...........ne vend qe te folet objektivisht mbi aty ku na dhemb dhembi (synetimi i femrave), tentohet nga talibancit e kishes krahas me nxjere edhe nje "kosh me kasht".....ne gjermani ka mbaruar meselja e synetimit te djemve, ka vendim PRO, dhe implementohet.....perpos arsyetimeve si ato te hitlerit gjate nacionalsocializmit, nuk ka MUNDESI tjeter teknike synetimin e djemeve me e fut ne ilegalizem.

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Europa nuk ka probleme te tjera per te kapet per Irakun
    Europa ka ceshtje shume te medha, te pazhgjidhshme per sistemin aktual. Prandaj dhe kapen per...
    Ashtu sic jane duke ndodhur ca gjera, nuk jane gje tjeter pos indicie per kalim nga 'demokracia' ne diktature. Ndonje lloj 'patriot act' i atij bushdabellju idiotit.

*
    klipp&klar

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Anti, RRI KONSEKUENT !!!........ketu pikerisht eshte KRUKSI...........ne vend qe te folet objektivisht mbi aty ku na dhemb dhembi (synetimi i femrave), tentohet nga talibancit e kishes krahas me nxjere edhe nje "kosh me kasht".....ne gjermani ka mbaruar meselja e synetimit te djemve, ka vendim PRO, dhe implementohet.....perpos arsyetimeve si ato te hitlerit gjate nacionalsocializmit, nuk ka MUNDESI tjeter teknike synetimin e djemeve me e fut ne ilegalizem.

tung
    Patjeter ka...
    Vetem presioni i Izraelit dhe organizatave te hebrenjeve e ka shtyer Bundestag-un (aktual) gjerman te vendose pro synetimit te femijeve nen moshen 14 vjecare, nese plotesohen standarde dhe kushte te caktur. Edhe lobimi i organizatave te mjekeve, te cilet perfitojne miliona nga synetimi, e ka bere te veten. Sa per muslimanet jo vetem Gjermania por shumica e shteteve te Europes do e ndalonin kete praktike.

Paramendo sikur pjesetare te disa kombeve afrikane do te kerkonin ne Europe zbatimin e disa praktikave ndaj femijeve si p.sh. kete:

Ceshtja ka te bej me te drejten kushtetuese te cdo njeriu, edhe te femijeve, per integritet fizik dhe dinjitet, dhe nuk ka asnje lidhje me ato dyshimet, supozimet dhe paragjykimet tua. Per kete arsye nje gjykate e larte gjermane e kishte shpallur synetimet si demtim fizik dhe te kunderligjshme, jo per shkak te bindjeve ideologjike te vete gjykatesve etj.
    Vendimi i Bundestag-ut per amendimin e ligjit perkates per te lejuar perseri synetimin, pas ndalimit nga gjykata ne fjale, jo vetem qe ishte kryesisht rezultati i presioneve te permendura me larte, por nuk eshte ende plotesisht e sigurte nese eshte dhe do te jete edhe ne te ardhmen ne pajtim me kushtetuten gjermane. Nuk eshte dicka e pazakonshme qe Gjykata Kushtetuese sot te gjykoje kunder p.sh. homoseksualizmit dhe pas 10, 20 apo 30 viteve pro. Ngjashem ka ndodhe dhe ndodhe edhe me shume ceshtje dhe konflikte te ngjashme.

Perndryshe, une nuk jam deklaruar as kunder as pro synetimit te femijeve nen moshen 14 vjec, por vetem kam shprehuar mendimit tim lidhur me pohimet tua specifike lidhur me temen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-11-2013 më 06:42

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Këshilli i Evropës ndalon synetllikun, kritikohet nga Turqia dhe Izraeli

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    *

Europa nuk ka probleme te tjera per te kapet per Irakun
    Europa ka ceshtje shume te medha, te pazhgjidhshme per sistemin aktual. Prandaj dhe kapen per...
    Ashtu sic jane duke ndodhur ca gjera, nuk jane gje tjeter pos indicie per kalim nga 'demokracia' ne diktature. Ndonje lloj 'patriot act' i atij bushdabellju idiotit.

*
    hahahah, pse do te vijne te kontrolloj aty merkelja ? ama shiko turqit si reagojne, ne vend se te gezohen, qe do i dal pune klinikave te tyre, ngrihet edhe e sulmojne avropen. Ne fund fundit nje pale gershera edhe mund ta besh aty: e lu le lu e lu le luuuuuuuuuuu e lule lule macamaaaaaaca puro kreativitet gjer ne alivanosje me o pa doktorrken
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    hahahah, pse do te vijne te kontrolloj aty merkelja ? ama shiko turqit si reagojne, ne vend se te gezohen, qe do i dal pune klinikave te tyre, ngrihet edhe e sulmojne avropen. Ne fund fundit nje pale gershera edhe mund ta besh aty: e lu le lu e lu le luuuuuuuuuuu e lule lule macamaaaaaaca puro kreativitet gjer ne alivanosje me o pa doktorrken
    Ka shume mjeke tuqe dhe tjere me prejardhje nga vendet muslimane qe fitojne miliona nga kjo veprimtari ne vendet europiane...
    Keshtu qe protesta e turqve edhe ne kete aspekt eshte e kuptueshme.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Këshilli i Evropës ndalon synetllikun, kritikohet nga Turqia dhe Izraeli

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ka shume mjeke tuqe dhe tjere me prejardhje nga vendet muslimane qe fitojne miliona nga kjo veprimtari ne vendet europiane...
    Keshtu qe protesta e turqve edhe ne kete aspekt eshte e kuptueshme.
    e vertete, ka nga ata qe kane shenderruar, sikur ne rrojtore edhe ate ne ilegalitet sikur pune pazari: 200 ojra, çmimin ja futa kot hahahah edhe ate me arsyetimin yhyhyhyyyyyyy njerezimi ka mijera vite qe e pret ne cung dhe asgje nuk ndodhe. Ne raste te tilla, me mire e me lire del opsioni i gersherave, bile e din qe i ke blere vete... ku e di njeriu, se ai turku, sa Dönnerin e sa sallaten e ka grire me ate brisk ahahahahahaaa
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Pirate of Love për postimin:

Le dévoué (21-11-2013)

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •