Jo nuk ka..
Jo nuk ka..
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Bajamet nuk duhet tė hiqen nė asnjė mėnyrė pikė. Bajamet janė truprojat qė na tregojnė se nė trup ka njė infeksion pikė. Po i hoqėm eliminojmė njė mundėsi qė ka organizmi ynė pėr tė na treguar se nė organizėm ka njė infeksion. Pse skuqen apo qelbėzohen bajamet nuk ėshtė pėr faj tė bajamave por pėr faj tė infeksionit nė njė pjesė tjetėr tė trupit pikė. Edhe po hoqe bajamet nuk do eliminosh vatrėn e infeksionit se bajamet nuk prodhojnė streptokok. Krijuesi apo natyra nuk ka vėnė asgjė tė tepėrt tek ne. Kur linfonodat janė nė bark do tė thotė se vatra e infeksionit ėshtė aty rreth dhe jo nė bajame se do fryheshin linfonodat e grykės. Por spitalet nė Tiranė din vetėm thikėn se ajo jep mė shumė fitim. Unė dyshoj tek zorra e trashė. Si del jashtė fėmia kaps bark apo normal. I ke bėrė analiza pėr parazit ? I dhėmb barku apo i dhėmb stomaku? Kur i dhėmb menjėherė pas buke apo pak ora pas buke?
Si ushqehet fėmia ēfar i jep pėr tė ngrėnė ? dhe pėr tė pirė?. Mos ja hiq djalit bajamet se nuk do zgjidhėsh azgjė. Dyshoj pėr zorrė poroze (Leaky gut) nga ku vjen edhe bakteri pikė.
U bėnė bajamet, veshkat, apandesiti, tėmthi,testikujt gjokset,etj sikur janė karamele, njėsoj si doktor adhamudhi tė dhėmbi hiqe. Jo ore jo se nuk ėshtė mjeksi kjo, kjo ėshtė hajdutllik me shėndetin e tjetrit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardajan : 14-11-2013 mė 15:58
mire o dardajan, behet e pamundura qe te mos te hiqen bajamet, por nese bajamet behen hipertrofike dhe terapia nuk funksionon, s'do rrezikojme te degjeneroje deri ne insuficience respiratore vetem qe te ruajme bajamet, se na rrofte pastaj...keshtu qe nuk mund te thuhet jo kategorikisht.
jo pike po pikecuditese![]()
O broke un e di qė ti di po mos u boj si ata edhe ti. Bajamet janė si ajo spia qė ndizet kur ka problem makina, por nuk janė vetė problemi. Ja e mbulove spien me ēimēakez dhe nuk e shef mė e zgjidhe problemin, ose ja i theve llampėn dhe nuk ndizet mė spia e zgjidhe problemin jo. Problemi ėshtė mė i thellė o broke nuk ėshtė ke bajamja ja le tė na thotė si e ushqen si del jashtė kaps apo diare apo normal, ti bėj analizat pėr parazit, pėr zorrė poroze etj pastaj flasim prap.
te ishte aq e thjeshte zbulimi i ta gjitha proceseve etiopatologjike, per cdo lloj semundje jo vetem per kete, do ishte fantastike dardajan. por c'ti besh qe realiteti nuk eshte keshtu. ne shume raste duhet vepruar, se po prite me shume te del nje problem tjeter akoma me i madh edhe hajde rregulloje pastaj. jane vendime qe duhen marre, dhe pergjegjesia ne rast komplikimi mos harro qe gjithmone tek mjeku bie. dhe me te drejte.
Sh te semure I ke gjithnji kalamojt o euro.
Coji jasht ti Japim dum, e mos u merr me tregtaret shqiptare, ose lidhu njihere me dardajanin se kam marre vesh qe ka hap klinika ne tirane.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Dhe une i kam hequr kur kam qene e vogel, te pakten nen 10 vjec mesa mbaj mend. Po ashtu dhe une, I vetmi shqetesim qe kam eshte qe jam alergjike ndaj te ftohtit, d. m th hundet i kam te zena gjate dimrit. Ne Shqiperi e ndjeja shume po ketu shyqyr nuk me jane bllokuar ndonjehere deri aty sa te perdore pika per ti hapur. Per tu ftohur s'para ftohem, po ashtu dhe gripi nuk para me ze, ose e kaloj lehte.
Feelings change - memories don't.
Bo nji here adn, ti mia,
Mos del gjo me cunin e euros, ...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
pergjegja ne kete pyetje nuk eshte e thjesht,dhe ka rregulla strike kur duhet apo jo te hiqen.
po hap me mire nje tem te re se ka shum per te thenn rreth kesaj.
Krijoni Kontakt