paqen, e sjell vetem drejtsia
Reschen (11-11-2013)
O lapo...
(lapo=lapanjos me perkedheli)
Mos me perdor ket gjuh se do t'jap noj pergjigje qe te shkosh rrotull...
Lere ore moralin, se ti dy rreshta shkrujte e tregove se ēfare haleje je...
Po pse ore lapo, e moralshme esht te shtrosh dhune fizike ndaj nje personi+qe eshte edhe avokati i popullit??!!
po si rrahet avokati i homove ore...? qe mbron te drejtat e byth...shqyerve e nderkohe jane me mijera e mijera raste buze gremines dhe ne prioritetin number One e hesht homo-avokati, por nxjerre prioritet ne kerkesat e tija rastin e bytheshqyerve ne nje shoqeri qe njerezit kane probleme ekzistenciale, ne nje vend kur del plaka 65 vjeēare se do i ve flaken vetes dhe nipave te saj, sepse nuk mund tu siguroj kafshaten e bukes.
Nuk po them qe mire i kane bere, por kam frike qe nuk i kane dhene hakun e ti bejne by... me bute se barkun![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Reschen (11-11-2013)
Citoj Ardian Ndrecen ne nje artikull te tij ne gazeten "mapo"
Kam pėrshtypjen e voktė se Avokati i Popullit, i cili me ligj merr nji rrogė tė barabartė me atė tė Kryetarit tė Gjykatės sė Lartė, jeton nė nji univers tjetėr dhe firmosė nė bordero nė nji univers tjetėr.Un, ndoshta gabohem e nė ketė rast kėrkoj falje, por jam i sigurtė se nuk gabohem, nuk shoh nė gazeta e nė tv pėrditė raste ēiftesh gay qė persekutohen, vriten barbarisht tue qenė edhe shtatzanė, u pritet deri edhe kryet, hidhen nė kanale si tė ishin qelbsina, dhunohen nė sallėn e gjyqit, digjen me acid nė fytyrė. Mė duket se kėto gjana tė tmerrshme pėr nji shtet, qė vetėm gjeografikisht ndodhet nė Europė, u ndodhin grave dhe vajzave shqiptare: pėrditė, ēdo minut, ēdo sekond.
Nuk kanė asnji lloj randėsijet opinionet tona personale rreth mbarėshtimit tė jetės homoseksuale, pse si qytetarė tė nji shteti demokratik mendojmė se ata persona nuk duhen cėnue kurrsesi dhe nuk u duhet mohue asnji e drejtė kushtetuese, dhe kjo asht ēeshtje qytetnimit e s’ka tė bajnė me qėndrimin moral ndaj orientimit tė tyne.
Por tek ne tė cėnuem nė tė drejtat e tyne nuk janė ēiftet homoseksuale por grueja shqiptare. Kėshtu ka qenė gjithmonė e jo vetėm sot. Edhe para 100 vjetėsh grueja shqiptare ka qenė e keqtrajtueme, ndėrsa homoseksualiteti nė shumė zona tė vendit ka qenė i toleruem e madje i praktikuem haptas; falė kjo edhe ndikimit disa qindravjeēar tė “vėllezėnve” turko-osmanlli qė na nderonin me praninė e tyne begatuese.
Pyetja jeme pėr Avokatin asht kjo: ēfarė pėrparėsijet ka sot propozimi i tij nė nji kohė qė pėrditė anekand vendit po vriten e po dhunohen sistematikisht gratė shqiptare?!Nė raportin vjetor tė 2012 Avokati i Popullit nė 263 faqe, dhunės ndaj grave i ka kushtue 15 rreshta tė pėrgjithshme nė Kreun I (fq. 24), ndėrsa nė “raportin 3” (fq. 31-32) i ka kushtue nji hymje tjetėr prej 11 rreshtash, mandej 19 rreshta evidentim aseptik, tė thatė e tepėr tė zbehtė, dhe nė fund disa rekomandime qė janė thjeshtė qesharake pėr faktin se nuk janė rekomandime por gati-gati numrojnė sukseset e politikave tė ndjekuna, tė gjykatave e tė policisė sė Mulit nė luftėn kundėr dhunės qė ushtrohet ndaj gravehttp://mapo.al/2013/10/29/avokati-popullit-si-demagog/Me gjithė respektin qė kemi ndaj gjithė shtetasve tė Republikės sonė, pa ba asnji diskriminim ndaj shprehive dhe preferencave tė tyne seksuale, kur ato nuk janė nė kundėrshtim me ligjet nė fuqi, nuk mund tė mendojmė seriozisht se debati i martesave gay asht parėsor dhe urgjent sot nė Shqipnķ.
Avokatit te Popullit si ndermjetues mes shtetit ligjor dhe shoqerise, eshte akt terrorist dhunimi, por akt me primitiv alias Hoxhist alias homoseksual do quaja deshiren e tij qe te na fuste ne boten homoseksualeve "duke na integru ne Evrope, cka ne te vertete i perket integrimit te shqiptareve me boten e bythqireve ne Evrope, cka na ben bisht kavalli.
Kemi jetuar per me shume se disa dekada pa besuar ne Zot, me fjalet :
"Qysh je? Gjalle dhe vec fremen kam" Sot kur shoqeria shqiptare eshte kontroversielle me veten e saj, nje njeri qe si duket nuk e njeh veten aspak jo me shoqerine per te cilen eshte bere ndermjetes, kerkon te legjitimoje shume aspekte, "te mires me i thane te keqe dhe te keqes te mire"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reschen : 11-11-2013 mė 08:55 Arsyeja: ndryshim
Mire ja kan bere qe e kane rrahur.Homo
eniwej
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Reschen (11-11-2013)
O islamik i felliqur , ik edhe bli nje bilet per ne Siri .... ose me mire kerkoja , hoxhes se lagjes , ti edhe aj tjetri se bashku .
Me sa duket kombinacioni i faktit qe jeni krypto-pedera , si edhe islamik qe i merrni udhezimet nga hoxha me mjerken e pallare 5 metra , ju ben te flisni keshtu .
Azil te kerkosh ti te vellezerit e tu arab brek ngrisur .
Pa pyete njehere ate hoxhen arab , ku ul sumen 5 here ne dite .
Thuaj keshtu : A eshte e vertet qe libri imagjinar per shpellar si puna ime , premton 72 virgjerasha/er ( femra edhe mashkuj ) , per kyptopedera me eksplozive si puna ime ?
Ti edhe aj tjetri keni nje gje te perbashket , jen musliman me fe ...
Une nuk e kam kuptuar kurre , se perse jeta e te tjereve , ose pelqimet individuale ju pengojne ?
Lejini njerezit te jetojne o mjeran , se nuk u takon juve te thoni se si duhet te jetojne te tjeret . Prapambetje totale per ate zot .
P.S ne asnje menyre nuk jam gay , madje jam djametrikisht e kunderta ( edhe i fejuar me nje goce suedeze , super yll ) ..... Sa per sqarim se ne shqiperi keq kuptohesh , kollaj .... !
Krijoni Kontakt