Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Për: Tentohet të rëzohet busti i Ahmet Zogut

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    o maqellara laraska vertet fluturoi ne mergim jo ne ezil, ashtu si bene edhe monark te tjere, ata moren me vete edhe qeverit e tyre dhe u vendosen ne angli ku kryenin funksionet e nje qeverie ne ezil, prandaj edhe u mbeshteten ne keto qeveri sepse ishin akoma te mbeshtetura nga populli i tyre, ky i yni fluturoi vetem me thesarin
    Cilat ishin ato monark nga vendet qe me vone u njohen si "blloku lindor"qe shkuan ne azil dhe u perkrahen nga populli? Te gjitha vendet ish-komuniste perdoren te njejten propagande qe perdori enveri. I ben te gjithe tradhetar. Ishin te udhezuar nga baba stalini. Por cfar floriri ka marr? Nga e dini ju kete gje? Kush ka vertetuar kete gje? Une 'njoh' dike qe e percolli Zogun deri ne greqi dhe pastaj u kthye dhe nuk ka fol kurre per pasuri me shume se ajo personalja. Mos harroni se ai ishte Mbret. Ka patur pasuri personale, bizhuteri, flori e argjend te cilat ishin normale per nje monark.

Marrja e floririt ka aq kuptim sac ka edhe heqja e gjylperave te pushkeve nga Zogu. Mendoj se ka ardhur koha per te ven pak mendjen ne pune. Me c'far lekesh kujtoni ju u ndertua diktatura e hoxhes. Pastaj me cfar mori ai 'gjithe keto' florinj me karvane mushkesh sepse ketu po flitet per nje sasi ari qe ishte e pamundur te transportohej me makinat e asaj kohe. Sidomos kur ai u percoll nga me shume se disa veta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 13-11-2013 më 15:04
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Maqellarjot për postimin:

DYDRINAS (13-11-2013)

Për: Tentohet të rëzohet busti i Ahmet Zogut

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Cilat ishin ato monark nga vendet qe me vone u njohen si "blloku lindor"qe shkuan ne azil dhe u perkrahen nga populli? Te gjitha vendet ish-komuniste perdoren te njejten propagande qe perdori enveri. I ben te gjithe tradhetar. Ishin te udhezuar nga baba stalini. Por cfar floriri ka marr? Nga e dini ju kete gje? Kush ka vertetuar kete gje? Une 'njoh' dike qe e percolli Zogun deri ne greqi dhe pastaj u kthye dhe nuk ka fol kurre per pasuri me shume se ajo personalja. Mos harroni se ai ishte Mbret. Ka patur pasuri personale, bizhuteri, flori e argjend te cilat ishin normale per nje monark.

Marrja e floririt ka aq kuptim sac ka edhe heqja e gjylperave te pushkeve nga Zogu. Mendoj se ka ardhur koha per te ven pak mendjen ne pune. Me c'far lekesh kujtoni ju u ndertua diktatura e hoxhes. Pastaj me cfar mori ai 'gjithe keto' florinj me karvane mushkesh sepse ketu po flitet per nje sasi ari qe ishte e pamundur te transportohej me makinat e asaj kohe. Sidomos kur ai u percoll nga me shume se disa veta.
    Maqellara!

Me vjen mire qe je rikthyer ne forum dhe uroj qe te vazhdosh te komentosh rregullisht.

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Maqellara!

Me vjen mire qe je rikthyer ne forum dhe uroj qe te vazhdosh te komentosh rregullisht.
    Pershendetje...dhe mire se te gjeta

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    po mire o maqellara po bursen saliut kush ja dha?
    Une rrefuzoj te permend emrin e Zgout, sado qe ai kishte te metat e veta, ne nje fjali me mbeturinat e sistemit komunist qe u munduan me te gjitha forcat per te bindur popullin se ishin demokrat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 13-11-2013 më 21:37
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •