Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26

Për: Ulqin, rrufeja godet minaren e Xhamisë së Detarëve

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë
    Pse mer ndeshje futbolli po luhet ketu qe i veni keto fraza pa lidhje? Allahu&Besimtare vs Qafira. Sa do fitojne, 2 me 0? Une them qe do dali X
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Allahut i përket tërë bota jo vetëm xhamija.Dhe rrufeja godet edhe njerëz si skan çpikur edhe ndonji rrufepritës edhe për njerëzit?
    El-Bekare :
    qafirat me duket se i perkasin dexhailit.
    Ne nji vend ku besimtaret shkojn e falen, si xhamija, allahu nuk duhet ta lejoj qe aty te ndodh nji fatkeqsi, sic mund te jet ne rastin konkret goditja e nji rrufeje. perderisa ai vend perkufizohet si nji vend i allahut aty nuk duhet te godas rrufeja, allahu duhet tja ndryshoj drejtimin rrufes :P nese allahu e lejon ateher ai vend na qenkerka njisoj me cdo vend tjetr. megjithse une dyshoj qe allahu me rrufe, ka dashur te godasi ndonji grup qafirash qe hiqen si besimtar, ose ka dashur te godas hoxhen, i cili eshte nji kryeqafir

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Pse mer ndeshje futbolli po luhet ketu qe i veni keto fraza pa lidhje? Allahu&Besimtare vs Qafira. Sa do fitojne, 2 me 0? Une them qe do dali X
    Edhe un spo marr vesh pse ke venduar koken e deves ne avatarin tend?Mua me duket pa lidhje...
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2006
    Postime
    82

Malsor mos u pèrzi në punè te zotit, xhamija eshte e zotit dhe ai vet e ka gjuajtè me rrufe, ndoshta nuk i ka pëlqye projekti

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga arvanitasi Lexo Postimin
    Malsor mos u pèrzi në punè te zotit, xhamija eshte e zotit dhe ai vet e ka gjuajtè me rrufe, ndoshta nuk i ka pëlqye projekti
    e di arvanitas..ashtu siq e di qe zoti i madh krijoj njeriun , i dha trurin dhe e beri shkencetar qe te shpikte rrufepritesin ..pra e ndihmoj te mbrohet nga natyra..e ne nuk duhet ti perziejme gjerat..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ti bejne edhe me te larta lol, me vjen keq qe harxhojne kaq shume energji per te adhuruar "a man made religion"
    Ku e di ti qe eshte fe e krijuar prej nje njeriu ndersa feja jote na qenka prej Zoti?

Na e shpjego pak se ku e mbeshtet tere kete ide gjeniale?

ps. Xhamia ka nevoje per rrufeprites. Eshte njelloj sikur ta ndertosh ne breg te Bunes e pastaj te thuash qe perse u mbyt.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •