Close

Rezultati i Sondazhit: A duhen ligjëruar martesat e homoseksualëve?

Votues
64. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

6 9.38%
  • Jo

57 89.06%
  • Nuk e di

1 1.56%
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37

Për: A duhen ligjëruar martesat e homoseksualëve?

kam menduar se vetem ne Kosove Avokati i Popullit eshte homoseksual, tani na del qe eshte edhe ai i Shqiperise...ore çfare kane keta avoketerit e popujve...
    Shteti jo vetem qe nuk duhet te lejoje martesat e homove por edhe duhet t'i ndaloje me ligj ato. Keni pare ju se si sillen homot? ne veqanti ata pasive...
    Ndryshuar për herë të fundit nga optimus.prime : 17-11-2013 më 20:12 Arsyeja: gabim teknik
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-11-2013
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    11

Per mendimin tim , nuk duhen ligjeruar martesat e homoseksualeve. Personalisht jam totalisht kunder ketyre pasi ne rast se ne menyre te tille kane funskionuar gjerat , dmth qe martesat te behen ndermjet dy gjinive te kunderta , tani c'eshte ky ligj i ri ?? Nqs ndodh kjo duhet te mendohet edhe per te ardhmen e botes sepse popullsia do ulet me teper :P edhe do behet nje lemsh sa te mos guxosh te plqesh nj djale/vajze se te del homoseksual/lezbike
    Ndryshuar për herë të fundit nga E_Osmënaj : 18-11-2013 më 11:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-02-2013
    Vendndodhja
    LIND DHE RRIT:Q,SHKODER
    Postime
    471

Z...osmënaj .përshndetje...!
    Jam dakort me mendimin tuaj .
    Dhe unë kështu them .

Ky është mendimi i imë
    =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
    Skavamenti "iautomjetit " n'xerr jasht gazna...,
    mbrapanica e njeriut s'lind : djelm,'vajza .
    Natyrisht , llogjika vetë , e quan pa mendë
    nji vendim i till n'shoqri të pastërt , nuk ka vend .
    2
    Ijap voten " jo " pranimit të pallogjikëshm
    " dhe " për t'gjitha veprat të pa ligjëshm ...
    Homoseksi është nji vrasës q'enxin sedren
    është nji smundje qt'turpnon ,e helmon jeten .
    3
    Më vjen keq për t'smuerit e këti " ves "
    nga këto fatkeq et'pa ligjëshëm nga ky seks .
    Përhir tyne s'prishet jeta e rregullsia
    xhest i cilli prish e ndyhet pastërtia .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bahri. : 18-11-2013 më 12:23

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

As martesat e heterove s'jan ligjëruar në shkolla, e ky avokati i pederave don qe femijet t'i meson se c'eshte pederizmi dhe se s'ka gje te keqe ne te, e kend deshiron ta meson ? Fëmijet tan, te ardhmen tone !!

Jo 'avokat' i leshit, jo !
    … ///

5. 2 antarët më poshtë falenderuan Le dévoué për mendimin e shprehur në këtë postim:

Bahri. (19-11-2013),Jeto_Jeten (22-11-2013)

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342

nji pytje per kush o dakort. dashni thot se ka ene nji i madhor me nji minoren prcaktu mosha sipas ligjit. t'gjith e dim q ka tpjekur minoren se i ka bo jeta, e kalamoj tperjetshem ene kur bohen babagjysha . duhet ligjru ene kjo lidhje? jo per gjo po ene ata mujt me mbajt fmij e me i dasht sa gjithsija ene ky grup nji dit mund me mbledh lek e suport ene e nigjo ne radio tivi 24/7. skon ene kta t'drejta a shum t'tjer me ca s'digjo robi, ama kjo nuk i bo normale sjom me i diskriminu se ca bo secili nkrevat pun e tzot ama jo me legalizu ca nuk osht ligj natyre vetem se osht trendi. nuk zgjidhen plagt e shoqeris sotme me zgjidhje tshpejta per ti ren shkurt.
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-11-2013
    Postime
    26

Në shenjë respekti ndaj Natyralizmit, kam votuar JO.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

“Zëri” shpërblehet me çmim

Artikulli “Kosova pranon paradë homoseksualësh” nga gazetari Arbër Selmani i botuar më datë 6 nëntor në portalin zëri.info ka fituar çmimin “shkrimi më i mirë i fitit në kategorinë online” në kuadër të çmimeve për Gratë, Sigurinë dhe Paçen nga UN WOMEN, UNDP dhe Projekti i Bashkimit Evropian.

Artikulli trajton temën e homofobisë në Kosovë dhe nëse është koha ose jo për mbajtjen e një parade Gay në vend.

Pjesë nga artikulli

Për një temë të tillë kishte folur për “Zëri” edhe Ulrike Lunacek, formuese e grupit të komunitetit gej, lesbike, transgjinor dhe biseksual në kuadër të Parlamentit Evropian, e cila thotë se nga frika e diskriminimit, shumë të rinj në Ballkan nuk dalin asnjëherë publikisht të deklarohen për orientimin e tyre.

“Unë nuk mendoj që në Kosovë ka nevojë urgjente për mbajtjen e një parade homoseksuale. Mendoj se më mirë është bërja gati e terrenit, kjo duke krijuar një mjedis më të sigurt dhe shoqërisht të hapur rreth çështjes. Një bashkëpunim më i fortë mes autoriteteve publike dhe organizatave që merren me LGBT do të ishte diçka po ashtu e mirë”, shton Lunacek, përderisa nuk harron të cekë se Bashkimi Evropian po punon aktivisht në sferën kosovare të çështjes.

Në link mund ta lexoni artikullin e plotë:

http://www.zeri.info/artikulli/19839...homoseksualesh

http://www.zeri.info/artikulli/21441...blehet-me-cmim

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •