Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Shkodër: Humbin jetën 4 të rinj në një aksident automobilistik

SHKODËR - Katër të rinj kanë gjetur vdekjen në një aksident automobilistik në qytetin e Shkodrës në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme. Ngjarja tragjike u prit me pikëllim nga banorët e qytetit, Bashkia e të cilit shpalli dhe ditë zie. Por zia që pllakosi 4 familje shkodrane rëndohet dhe më tepër kur nëna e një prej viktimave pëson një atak në zemër teksa qante trupin e të birit

Ora 12:10-Nëna e një prej adoleshentëve të aksidentuar ka rënë në vdekje klinike si pasojë e një infarkti në zemër. Elvie Duli teksa qante trupin e të birit të sapoardhur nga morgu, ka pësuar një atak në zemër. Pavarësisht ndihmës që iu dha në moment dhe dërgimin në spital, mjekët konstatuan se Elvie Duli ka mbërritur gati pa shenja jete dhe se ka rënë në vdekje klinike.
    Trupi i të riut, Raelv Duli do të varrosej ditën e nesërme, ndërsa vëmendja tani është dhe tek nëna e tij që ndodhet në gjendje të rëndë në spital.

Aksidenti
    Ora 05:30-Një aksident i rëndë automobilistik ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Kryebushat në orën 05:30. Një automjet tip ‘BMW’ me targë SH1818D është përplasur me një kamion me targa PU1463A, i cili transportonte lëndë drusore.

Si pasojë e aksidentit kanë gjetur vdekjen në vend 4 persona, ndërsa një tjetër ndodhet në gjendje të rëndë në spitalin e qytetit. Personat e përfshirë në aksident janë të gjithë të rinj, të moshës 18-19 vjeç.

Burime nga policia bënë të ditur emrat e personave të përfshirë në aksident, të cilët janë Raevl Duli 17 vjeç, Xheni Anamali 18 vjeç, Ledio Pirani, Orlend Mreca 17 vjeç,Osman Mraja 18 vjeç, drejtuesi i ‘BMW’, ka mbetur i plagosur rëndë.

Sipas të dhënave të para nga policia dyshohet se shkak i aksidentit ka qene shpejtësia e madhe e të dy automjeteve.

Në vendngjarje kanë mbërritur menjëherë efektivët e policisë së Shkodrës, të cilët kanë shoqëruar në komisariatit drejtuesin e kamionit me targa PU1463A, Prenkë Ndreca, 48 vjeç nga Puka, i cili po hetohet për rrethanat e kësaj ngjarje që i mori jeten katër të rinjve
    shkodranë

http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...ve-154849.html
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Shkodër, 4 të rinj shuhen në aksident. Atak në zemër gjatë mortit nëna e një pre

Sa gjynah! RIP per viktimat edhe sherim te shpejt nenes! Mjere ato nena qe i ndodh nje fatkeqsi e tille, asnje prinder mos e perjetofte ndjenjen te varrosi femijen e vet.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Shkodër, 4 të rinj shuhen në aksident. Atak në zemër gjatë mortit nëna e një pre

R.I.P

Shume gjynaf. Shume te rinj. Mjere prinderit e tyre.

Per dite aksidente, dhe prape makinave I jatin si te cmendur ne shqiperi.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Ngushëllime familjeve të këtyre djemve !!

Emri:  znur.jpg

Shikime: 209

Madhësia:  46.7 KB
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

ngushellime familjareve nje tmerr i vertet
    tmerr po kalon dhe familja e te aksudentuarit tjeter qe eshte rende ne Spital do zoti e shpeton dhe pse pak shpresa ka
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Ngushellime familjareve,shume ngjarje e hidhur

Zoti ua lehtesofte dhimbjen familjareve

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    R.I.P

Shume gjynaf. Shume te rinj. Mjere prinderit e tyre.

Per dite aksidente, dhe prape makinave I jatin si te cmendur ne shqiperi.
    Thuhej qe sapo ktheheshin nga nje festim i ditelindjes, shpresoj qe alkooli te mos kete ndikuar sepse disa ishin 17 vjec. Ata kafshet ne bare duhen denuar nese i kane servirur alkool kater djemve.
    I LOVE GOD

j&g

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Shkodër: Humbin jetën 4 të rinj në një aksident automobilistik

Krejt problemi eshte tek ngasesit e automjeteve ku shumica e tyre nuk dine te ngasin automobilin. Vellezer kini kujdes me kend po hipni ne veture se mund te ju marre ne qafe, mund te ua marre jeten, 2 shoke te mi jane vrare ne ndeshje automobilistike nga shpejtesia e madhe dhe nuk kane qene te lidhur me rripin e sigurise + shpejtesia e madhe.
    Une kur shkoj ne Kosove ne pushime kur ngas veturen shoh shkelje drastike te rregullave te komunikacionit. Sot nese do i futesh ne nje testim te ngasjes ngasesit ne Kosove po ju garantoj qe mbi 90% nuk do ta kalonin testin e ngasjes ne nje shtet perendimor me standarde te larta. 90% e ngasesve ne Kosove nuk dine te ngasin veturen duke zbatuar rregullat e komunikacionit. Eshte shokuese. Nuk eshte vetem te ndezesh veturen dhe hajde jepi e ndoshta do te vish gjalle a vdekur ne shtepi apo ndoshta do ta lesh dike sakat. Kjo do te duhej t'i brengoste njerezit ne pozita dhe te benin nje program te ri per vetedijesimin e ngasesve shqiptare sepse njerezit po vdesin thjesht nga gabimet budalleske te ngasesve te veturave, po terrorizohen familje te tera pa piken e nevojes madje edhe kalimtare te rastit. 10-15% prej tyre nuk jane te ndergjegjshem dhe te denje dhe nuk do te duhej te kishin leje per ngasje te vetures, keta do te jene vrasesit dhe viktimat e rradhes nese nuk do te ndermirren masat dhe nese kemi njerez te pa ndergjegjshem neper institucionet perkatese

Me ka rene rasti te ngas veturen ne nje rruge ne Kosove ku shpejtesia e limituar ishte 50 km dhe une po ngasja veturen 60 deri ne 65 km, dhe plot vetura me tejkalonin dhe rruga ishte dykaheshe. Ai qe nget veturen mbi 30Km mbi limitin lirisht shpallne te cmendur. Ne perendim nuk me ka ndodhur kjo, kur ngas veturen vetem 10 km me shume se sa limiti rralle ndodhe qe te tejkalohem nga nje veture tjeter, edhe nese rruga eshte me dy korsi ne te njejtin drejtim.

Loneeagle ngasja ne gjendje te dehjes do te duhej te denohej me burgim deri ne 1-2 muaj dhe vetem me rregulla strikte mund te perparojme e te ecim perpara. Policet qe japin denime duhet te jene njerez qe vertete ia duan te miren shqiptareve dhe qe i konsiderojne keta 'vrases potenciale'. Nje shok i imi ka vdekur derisa po kthehej nga diskoteka sepse shoku i tij kishte pire alkool.

Eshte dem i madh qe 4 djem te rinje te vdesin per shkak se ngasesi vetem ngases nuk mund te quhet. Me vjen keq qe ka ndodhur kjo, por do te ndodhin edhe shume raste te ngjashme dhe siq po shihet do te vazhdoje per nje kohe te gjate. Kjo ngjarje makabre eshte nje 'wake up call' per te dyja shtetet shqiptare, Kosoven dhe Shqiperine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 22-10-2013 më 14:15

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

loneeagle (22-10-2013)

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Shkodër: Humbin jetën 4 të rinj në një aksident automobilistik

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Krejt problemi eshte tek ngasesit e automjeteve ku shumica e tyre nuk dine te ngasin automobilin. Vellezer kini kujdes me kend po hipni ne veture se mund te ju marre ne qafe, mund te ua marre jeten, 2 shoke te mi jane vrare ne ndeshje automobilistike nga shpejtesia e madhe dhe nuk kane qene te lidhur me rripin e sigurise + shpejtesia e madhe.
    Une kur shkoj ne Kosove ne pushime kur ngas veturen shoh shkelje drastike te rregullave te komunikacionit. Sot nese do i futesh ne nje testim te ngasjes ngasesit ne Kosove po ju garantoj qe mbi 90% nuk do ta kalonin testin e ngasjes ne nje shtet perendimor me standarde te larta. 90% e ngasesve ne Kosove nuk dine te ngasin veturen duke zbatuar rregullat e komunikacionit. Eshte shokuese. Nuk eshte vetem te ndezesh veturen dhe hajde jepi e ndoshta do te vish gjalle a vdekur ne shtepi apo ndoshta do ta lesh dike sakat. Kjo do te duhej t'i brengoste njerezit ne pozita dhe te benin nje program te ri per vetedijesimin e ngasesve shqiptare sepse njerezit po vdesin thjesht nga gabimet budalleske te ngasesve te veturave, po terrorizohen familje te tera pa piken e nevojes madje edhe kalimtare te rastit. 10-15% prej tyre nuk jane te ndergjegjshem dhe te denje dhe nuk do te duhej te kishin leje per ngasje te vetures, keta do te jene vrasesit dhe viktimat e rradhes nese nuk do te ndermirren masat dhe nese kemi njerez te pa ndergjegjshem neper institucionet perkatese

Me ka rene rasti te ngas veturen ne nje rruge ne Kosove ku shpejtesia e limituar ishte 50 km dhe une po ngasja veturen 60 deri ne 65 km, dhe plot vetura me tejkalonin dhe rruga ishte dykaheshe. Ai qe nget veturen mbi 30Km mbi limitin lirisht shpallne te cmendur. Ne perendim nuk me ka ndodhur kjo, kur ngas veturen vetem 10 km me shume se sa limiti rralle ndodhe qe te tejkalohem nga nje veture tjeter, edhe nese rruga eshte me dy korsi ne te njejtin drejtim.

Loneeagle ngasja ne gjendje te dehjes do te duhej te denohej me burgim deri ne 1-2 muaj dhe vetem me rregulla strikte mund te perparojme e te ecim perpara. Policet qe japin denime duhet te jene njerez qe vertete ia duan te miren shqiptareve dhe qe i konsiderojne keta 'vrases potenciale'. Nje shok i imi ka vdekur derisa po kthehej nga diskoteka sepse shoku i tij kishte pire alkool.

Eshte dem i madh qe 4 djem te rinje te vdesin per shkak se ngasesi vetem ngases nuk mund te quhet. Me vjen keq qe ka ndodhur kjo, por do te ndodhin edhe shume raste te ngjashme dhe siq po shihet do te vazhdoje per nje kohe te gjate. Kjo eshte nje 'wake up call' per te dyja shtetet shqiptare, Kosoven dhe Shqiperine.
    Jam dakord me gjithcka qe ke thene me siper. Une personalisht kam vite qe perdor makinen ketu por ne Shqiperi kam tmerr. Por ne shume shtete ne bote nuk te servir kush alkool nenmoshe, 2 prej djemve ishin 17 vjec kam nje ndjenj qe do kene konsumuar alkool qe ka ndikur ne shpejtesi. Edhe ketu baret qe sherbejne alkool nenmoshe denohen rende. I njejti ligje duhet te praktikohet edhe ne Shqiperi. Eshte tmerr te lexosh ne kete moshe 4 djem si yje ndahen nga jeta . Mjere famijaret!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e arba.t
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Postime
    439

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ngushellime familjareve nje tmerr i vertet
    tmerr po kalon dhe familja e te aksudentuarit tjeter qe eshte rende ne Spital do zoti e shpeton dhe pse pak shpresa ka
    keshtu degjova dhe une per maman e njerit per 4 djemeve
    Let food be your medicine !

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •