Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 56 prej 56
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Mua po me duket shume e dyshimte kjo "te kujtuarit" e vonshem... Si eshte e mundur te mos i kujtohet kjo menjehere por pas nje viti?
    Ma merr mendja, sherri i gruas.
    Me siguri kana pasur zenke me fjale, e kjo i ka thene: "More burre, bre! A hiç s't'erdh inati qe ai asistenti ma pa... para se me ma pa ti?!
    Ky, erifi, prej inatit: "A e din kush jam une, bre! A e di qe e hedh n'ere krejt spitalin?`!"

*
    hahahahaaa o ti talebani i Makidonijes e ke perziere ketu, sikur mbeta une tani talebani qe e perkrah ate bombahedhesin ne tentative te Switzerlandit. Faji eshte i tij gjithsesi, se sikur te kishte reaguar me kohe, sigurisht qe nuk do ndodhte. Ne kete pike kane mirekuptim Schwyyzat dhe jam i bindur qe nuk do lejonte as mjekja te shkonte ngjarja ne kete drejtim.

Por, pa harruar faktin, a doli ne Deutschaland, ai gjinkeologu, qe kishte filmuar fshehtas mbi 3000 raste te femrave qe kishin bere kontrollimet tek ai, keshtu e kane dhene deutsche medien. Po te ishte daktorrke, nuk besoj qe do regjistronte fshehurazi, zogj, mjellma, e gjithe ato shpeza kur ka zogun e saj ciiiiuuuuuuu, ciiiiuuuuu, ndersa ai doktor manjaku mbi 3000 copa, po edhe sikur per gril ti kishte jane teper, çfare eshte e tepert, eshte e tepert
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Kosovari kërcënon me bombë spitalin: Gjinekologu më pa gruan lakuriq

Zvicër - Një rast ekstrem i fanatizmit të një shqiptari të Kosovës ka alarmuar spitalin e Winterthurit, në Zyrih. Ai ka kërcënuar se do të vërë bombë spitalit, vetëm pse mjeku ka parë gruan e tij të zhveshur gjatë kontrollit gjinekologjik.

Nga kjo ngjarje ka kaluar 1 vit e gjysmë, por personi në fjalë nuk ka ndryshuar mendim. “Përse gjatë kontrollit gjinekologjik aty duhej të ishte i pranishëm edhe një burrë? Unë kam sjellë një njeri dhe jo një kafshë në spital”, ka thënë 42-vjeçari, punëtor ndërtimi.

Në gusht të vitit 2012 ai kishte sjellë partneren e tij të atëhershme, bashkëshorten aktuale, po ashtu nga Kosova, për kontroll gjinekologjik në spital.

Gjatë këtij kontrolli që bënte një gjinekologe, ishte i pranishëm si përkthyes edhe bashkëshorti, pasi gruaja nuk dinte fare gjermanisht. Por përveç tij aty po merrte pjesë edhe një asistent, që po bënte praktikën.

Ai nuk kishte thënë asnjë fjalë gjatë kontrollit. Por dy ditë më vonë, i kishte telefonuar mjekes dhe e kishte kërcënuar. Madje jo vetëm kaq, por ishte shprehur se do të bombardonte spitalin. Pas kësaj, spitali ka alarmuar policinë e cila ka arrestuar personin në fjalë.

I ndodhur para gjyqtares, kosovari ka thënë se “mjekja i ka shkatërruar jetën, pasi i ka mundësuar një burri ta shohë gruan e tij pa rroba". Ajo madje ka shkatërruar edhe martesën e tij. Prej asaj dite ai ka probleme me martesën. Ka probleme psikike, merr antidepresivë dhe ndodhet në trajtim mjekësor.

Gjyqtarja ka provuar të kuptojë se si ka mundësi që një njeri që kishte jetuar 18 vjet në Zvicër dhe që kishte qenë i martuar deri në vitin 2010 me një zvicerane të përjetonte kaq rëndë një veprim fare normal siç është kontrolli gjinekologjik, në të cilin ai kishte marrë pjesë vetë.
    Cila GRUA nuk e enderron nje burr te tille ???........per GRUAN edhe spitalit i ven bomben.......bravo !

tungi

PS:

.....e cilesonka si nje margaritare te cmuar gruan ki trimi......me siguri ate zviceranen e ka patur si kackavall-zvicre te vrymosur (emmentaler), e tash e mbron "mbretereshen e virgjer" nga kosova si syte e ballit.......more pertej syve te ballit......aman ja paska pare zvicerani gugufcen gruas.....edhe barnat nuk ndihmojne me, joooooo.....

PPS:

c'kane te perbashket qeni dhe gynekologu ???......turrinjt e njome.....
    albanish by nature

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

cfare nuk lexon ketu... lloj lloj budallalleqesh...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Cila GRUA nuk e enderron nje burr te tille ???........per GRUAN edhe spitalit i ven bomben.......bravo !
    A s'ishte perveçmeri e Allahut perdorimi i bombes kunder civileve??!! Bah, paska barazuar gruan me Allahun ky trimi.........nuk merret vesh nese i ka rene vlera Allahut apo i eshte ngritur gruas!!! Si thua Tunxh, a behesh edhe ti si ky, meqe edhe gruaja jote e enderroka nje te tille??!!
    c'kane te perbashket qeni dhe gynekologu ???......turrinjt e njome.....
    E çfare ka te perbashket Tunxhi dhe qeni?!---------Qe te dy i lehin henes....!
    Jarigas

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    [B]I ndodhur para gjyqtares, kosovari ka thënë se “mjekja i ka shkatërruar jetën, pasi i ka mundësuar një burri ta shohë gruan e tij pa rroba". Ajo madje ka shkatërruar edhe martesën e tij. Prej asaj dite ai ka probleme me martesën. Ka probleme psikike, merr antidepresivë dhe ndodhet në trajtim mjekësor.
    sinqerisht ndjej keqardhje kur degjoj diskutime te tilla rroma per toma..ne shqiptaret jemi te famshem per te gjykuar te tjeret edhe thjeshte nga nje shkrim ne gazete..a ka mundesi dikush ketu te me thote sa e njihni personalisht kete njeri..sa nga ju e dini saktesisht se ky njeri eshte musliman apo jo..sa nga ju e dini saktesisht nese eshte taleban apo jo..pse i veni epitete nje personi pa e njohtur fare..apo o burra mjafton nje shkrim gazete krejt siperfaqesor dhe ne ta shajme si musliman apo si taleban apo si terrorist..

gjeja me e mire eshte te mos flasim per dike pa e njohur fare..jam i sigurte se ketu ne kete forum nuk kemi asnje qe e njeh personalisht kete person per te ditur sa fanatik e sa musliman e sa taleban e sa terrorist eshte ky njeri..ku e dime ne se personi ne fjale nuk po shfrytezon nje rast te tille per te perfituar dicka tjeter..ku e dime ne qe ky person shfrytezon rastin ne fjale per te genjyer se eshte ne depresion ..nese keni jetuar ne emigrim ndoshta keni degjuar per histori nga me absurdet treguar nga shqiptaret tek autoritetet vendore diku ne europe vetem e vetem per te perfituar azilin politik apo ndihma sociale..ju keni deputetin e kosoves azem sylen qe merr pension ne zvicer si person me probleme mendore e jo nuk po beka ky personi ne fjale..a nuk po shihni enigma nga me te quditshmet ne menyren e veprimit te ketij personi apo nuk na interesojne ato pasi eshte nje rast i mire per ti share muslimanet..dhe nuk e kuptoj fare ku e merrni lidhjen midis veprimit ne fjale dhe muslimaneve..veprimin ne fjale dhe lidhjes se tij me kuranin..veprimit ne fjale dhe lidhjen me talebanet..sinqerisht jeni per tu misheruar..

sa nga ju e pyetet veten ore mos vertete ky njeri eshte me probleme mendore..sa nga ju keni pase rastin ta takoni nje person me probleme mendore..nese do ta kishit takuar apo do te kishit folur me nje njeri me probleme mendore nuk do te kishit folur ne kete menyre..une per vete kam pase eksperience mjaft te hidhur me nje person me probleme te tilla..akoma me renqethet mishi kur degjoja gjera nga me absurdet nga goja e tij dhe mbi te gjitha kur betohej se ato qe thoshte ishin te verteta..keshtu pra pa mos flisni pa ditur rrenjesisht te verteten..mbi te gjitha mos beni lidhje absurde jo eshte musliman apo eshte katolik..jo eshte taleban apo terorist..mund te jete njeriu me i nderuar ne vendin e tij por per nje arsye apo nje tjeter sot ka nje sjelje te tille ..ne nuk e njohim..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar _MALSORI_ për postimin:

Norça.li (05-11-2013)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A s'ishte perveçmeri e Allahut perdorimi i bombes kunder civileve??!! Bah, paska barazuar gruan me Allahun ky trimi.........nuk merret vesh nese i ka rene vlera Allahut apo i eshte ngritur gruas!!! Si thua Tunxh, a behesh edhe ti si ky, meqe edhe gruaja jote e enderroka nje te tille??!!
    E çfare ka te perbashket Tunxhi dhe qeni?!---------Qe te dy i lehin henes....!
    Jari.....me kreativ jari....benu me kreativ.....

Provoje edhe njehere.....
    albanish by nature

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •