Po me pallatet qe shkaterruan Tiranen ne vitet 2000-2011 si do behet??? Kur do filloje shembja me dinamit si ki I vlorit?!
Po me pallatet qe shkaterruan Tiranen ne vitet 2000-2011 si do behet??? Kur do filloje shembja me dinamit si ki I vlorit?!
Video verteton qe vlonjatet qenkan
the best per eksploziva.
Pune e shkelqyer,bravo.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Dinamiti me i mire eshte mos te lejohen me ndertime pa leje perndryshe ksaj pune sja gjen dot fundin ka vetem nje zgjidhje te ikim te gjith ca kohe me pushime ne itali dhe te hedhin nje bombe atomike ti rrafshojne te gjitha se e gjithe Shqiperia me ndertime jasht kushteve urbanistike pa plan dhe pa leje eshte.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Vetem pak dite me pare kam shkruajtur postimin siper, sot po vertetohet se u zbulua falsifikimi nga kryetari i bashkise Vlore. Vlora eshte qyteti me i preferuar i nje grup mafioz te ndertuesve por nuk eshte qyteti i vetem ku jane ndertuar pallate.
Ne Durres eshte me keq se ne Vlore, aty jane ndertuar pallate vetem 2 metra larg bregdetit. Qeveria nuk vendos tritol aty sepse ndertuesit jane miliarderet e PS , partia qe ben propagande me prishjen e ndertimeve duke na permendur ligjin e prapanices. Lefter Koka i LSI, ish kryebashkiak i Durresit, favorizoi lejet ndertimi miqve ne bregdet , ashtu si Dako i PS sot. A i keni bere pyetjes vetes si ka mundesi keta qe flasin per ligjin nuk nderhyjne ne Durres?
Tirana, Elbasani, Durresi, Vlora , Saranda kane ndertur pallate me intesitetin me te larte, aty ku krimi i organizuar eshte lidhur kryekeput me politiken.
Te prishesh 1 ndertim e sapondertuar s'do te thote qe ke bere pune per tu lavderuar , se ketu jane me mijera ndertime qe sipas ligjit duhet te ishin prishur. Per aq kohe sa nuk i prish dot te gjitha, s'kane bere gje tjeter vec propagande duke vepruar sipas prapanices.
mia@ Kur demi eshte bere, ndergjegjesimi nuk ka me vlere
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 28-10-2013 më 04:39
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Zoti kryeminister!
Ti kot lodhesh me keto shkaterrime tek e tuk. Ti e the vete ne fushate. Shqiperia eshte e rrenuar. Shqiptaret jane analfabete. Ti je i ngritur dhe rilindas. Une propozoj qe ti te na hedhesh nje bombe te madhe atomike ne mes te Shqiperise, qe ti rrafshoje njehere e mire edhe ndertimet pa leje edhe vete shqiptaret analfabete.
Dhe pastaj, ti me rilindasit e tu ne qeveri, rindertojeni Shqiperine te bukur e te begate, si ne pikturat e tua!
Albo
2 pallate te shembura jane shume pak. Por jane me mire se 0. Gje qe duhet te kishte filluar shume me pare. Ishalla e vazhdon kjo qeveri dhe tjetra pas kesaj.
Nuk jane vetem 2 jo! Dy jane me eksploziv, e tjere jane bere me fadroma.
Roma nuk u ndertua ne nje dite, avash avash behen punet e mira.
Edhe pallati i Lulit do e e haje kallepin se shpejti, mos te kene merak fare te interesuarit.
Ai Brari nuk eshte dukur shume kendjea kohet e fundit po faren e paska perhapur si mos me mire![]()
Nese qeveria do te shembe kete perbindesh ne plazhin e Golemti atehere une do te votoj PS ne zgjedhjet e ardhshme.
![]()
Krijoni Kontakt