hej a e njef njeri SOKOL DUKA
hej a e njef njeri SOKOL DUKA
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Mos eshte gje dibran, po qe se eshte atehere me siguri prinderit e mi e njohin.
Une skam shume kohe ne kanada. gjiththesi mundte them vetem se nuk me eplqen aspak, para nje jave erdha nga pushimet ne alb, isha shume e lumtur. Diten e para qe ika ne shkolel rashe ne depresion. te them te drejten e vetmja arsye per te cilen kam ardhur eshte per shkollen, por nuk di si do e paguaj ...
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
crudelia ne ke univ. je dhe per ca po studion?
un e kisha ne plan te vija ne U of T ose ne York po na i ndryshoj "partia" planet.
Nejse nuk eshte aq keq sa mendon. Dhe un kur isha aty ashtu thoja qe nuk me pelqen, por tani me mungon shoqeria qe bera aty.
suksese
Ta dish ti. Une bera nje vit pushim pas gjimnazit ne shqiperi pastja u futa ne biologji, pasi mbarova nje vit erdha ketu dhe u futa prap ne gjimnaz. tani une jam 21 vjec dhe njerezit rreth e rotull meje jane 17 vjecare. Nuk e kam zgjedhur akoma se ne cilin universitet do hyja, nuk eshte se i njoh. Shpresoj te pakten qe ai te jete ok. Me ka marre malli per te asistuar ne nje leksion universiteti :'(
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
Une kam 2 vjet ne Kanada,dhe rrjedhimisht jam akoma new comerpor pershtypjet e para jane te mira,me pelqen vertet pafundesia e mundesive per shkolle dhe kjo eshte nje nga arsyet kryesore qe une dhe familja ime jemi ketu
![]()
Me behet qefi shume qe vajzat,dhe djemte Shqiptare vazhdojne studimet e larta dhe do to thoja mos u shkeptni nga ajo se te gjitha te mirat do te vijne me pas.
Gjithe te mira ,dhe vazhdoni rrugen tone dhe percilleni tek te tjeret .
Bravo dibran canadezi, qe e hape perseri kete teme, se e kishim harruar fare. Ti mbase sapo ke erdhur apo jo? Ku ndodhesh? thx.
LI BE
"Everything is an Idea"
El17 gjithe te mirat .
Une kame me shume se 14 vjete ketu ne Toronto.
Por kur je lithur me pune,nuk keni shume kohe se gjera te tjera jane me te rendesishme.
Me respeckt
Dibrani ZM
ore une jetoj ne hollande per momentin dhe kam degjuar qe kanadaja eshte mire
si thoni ta provoj njehere
problemi eshte si te vij deri atje?
keni ndonje ide a ndonje mendje
Ketu ne Canada dhe ne te gjithe vendet e botes nuk eshte fushe me lule, por me kalimin e kohes gjithcka vjen me pas.Por me e rendesishme eshte si do ta ndertosh jeten,me pune,shkolle,a me punet e zeza.
Dy fjale po te them,Canada eshte vendy me i mire per studime,shendetesine,te drejtat i ke si te gjthe te tjeret,pa ndonje perjashtim,pra kete mund te besh si te duash,te vazdosh shkollen,apo te hapesh bisnes,te punosh per vete apo per kompani tjeter,pra te ghjitha keto veren prej njeriut.
Por problemi eshte se si do te vish.Vetem me pashaporte.
Gjej nje pashaporte hollandeze ndero foton dhe te tjerat i di vete.
Gjithe te mirat.
Krijoni Kontakt