ça vere mi amanPostuar më parë nga Ledina
sot 5 tetor ne ishte minus 2 temperatura
ça vere mi amanPostuar më parë nga Ledina
sot 5 tetor ne ishte minus 2 temperatura
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
bsdev (03-03-2017)
ik lale ne shqiperi!!
ej dhe sa per pordhace komuniteti shqiptar kryeson, sidomos me tironc( sic quhen ndryshe "parisiene") dhe nje pjese e mire e fierakeve, qe pa gjet pune si "drejtor drejtorie" se nxjerrin koken nga wellfare. pse mo pune per ta jane te tjerat?!!!!
sidomos ai ximid me duket fshatar fare. ore para se te vinit ne Kanada , ku kujtonit se ndodhej kanadaja ne karaibe?!!!
kete kemi ne shqiptaret, dime vetem te bejme llafe dhe te rrime ne vend. te gjithe i dime kushtet por duhet te perpiqemi ne cajme sic kane bere shumica e emigranteve para nesh, se ata si kane prit me thase me dollare, biles ata kane perjetuar krizat me te renda ekonomike ne historine kanadeze.
kaq kisha , shendet
ME MIRE GJALLE SE SA VDEKUR!!!
bsdev (03-03-2017)
Ekziston komuniteti shqiptar?????Postuar më parë nga toni_d
![]()
pa dyshin qendra esh ne ndonje klub barbon apo jo??
aman mer burr se ka shekuj e shekuj qe e kena treguar qe shqiptari nuk ban per shqiptarin
Kjo esh arsyeja pse çifutet jan aq siper te tjereve. Sja fusin kurre njeni tjetrit, perkundrazi e ndihmojn.
Puna e wellfarit esh e mir, te knaqet shpirti loool rri ne merr paret e atyre qe punojn
por ec e pyt ato si puna ime qe 35% e paycheck shkon ne xhepat e atyre qe rrin e sbajn gja.
Line ma benzinen ne pijet upupupuu jo gazoil por taxoil
Cigaret spo i permen fare loooooooool
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
bsdev (03-03-2017)
ico po me bo tkap ndrruu po ca drruniiPostuar më parë nga ice_storm
si mer spaska komunitet nshqiptar aq mo shum ntoronto qe oshtttttt plot me shqipooo ske faj ti vetem mos me te pa ne rrug se per ate zot ca te boj
bsdev (03-03-2017)
hahahahPostuar më parë nga MiLaNiStE
ha mi se shaka po bej ne kjo lool
e di qe jeni shum anej, e di qe keni nrit ne flamurin se keni kalu 25 000.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
bsdev (03-03-2017)
jo po qe ta dishhhhhh duhet me na nrit statuj neveeee ti nven tvish knej rri me bo derr derr aty lol po hajd mo ca ti boj drejtorit un qe osht zemer mirPostuar më parë nga ice_storm
bsdev (03-03-2017)
ME ju than hallall e them por statuje loool eeee .....
un ktu jam rehat fare, sidomos tani qe mu dha mundsia me fillu universitetin.
Toronto te them te drejten nuk me pelqeu. Eshte tamam qytet amerikan. Nuk e di ke ardh noiher knej po me duket ma mir Montreal sesa Toronto(pershtypja ime).
te kisha ma shum moshatar shqiptar ma mir do ishe se snjoh njeri por ne kshu jam mese Ok.
line drejtorin ti se spo me ban magazinier loooool
a drejtor a drejtor o me ban magazinier o plas lool jks
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
bsdev (03-03-2017)
looool a tka shku noi her nmenje pse ske moshatar atjee eeePostuar më parë nga ice_storm
nejseeeeee teto riten mos ma lujjj tlutem shummmm se bohet me zemer tetua
bsdev (03-03-2017)
Un ne TV se kam pa
E nese bohet puna me shku te nusja.. mire do te bohet i vizitoj krejt :P
Edhe kto pro ka me visitu.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
bsdev (03-03-2017)
se esh me e leht te gjesh pun ne toronto dhe ketu te nevojiten te dyja gjuhet?Postuar më parë nga MiLaNiStE
po kur u ba ne sander mafshia do thuash ti loooooool me ba qejf loool
ne Toronto mos nel njeri loool hahah :P
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt