Aldo made in Albania
hahahahhahaa
Aldo made in Albania
hahahahhahaa
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
E c'suportim dreqi? (thuhet mbeshtetje i here jo suprotim!)
Te mbeshtes parate e taljaneve? C'lidhje ka industria vendase me Aldon? Apo se shfrytezojne katunaret e shkrete neper fabrika? pfffffffffff pa lidhje!
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Qysh kur punetoret e fabirkave u qujtkan Katnar..
Aldo eshte nja dyqanet ( per mos te thene i vetmi) ku blej kepuce.Ja ta shikojme nje here..
oh common se di pse po spo me besohet kjo.... sdo filloj ti mar kpucet nji nga nji edhe te shof se kush osht bo ne shqipri... apo tshkoj ti them shitses ku jan ato qe kan ardh nga shqipria? ....Postuar më parë nga FIERI1
![]()
God is coming and SHE is mad
nuk ke nevoje ti shohesh nje nga nje, as te pyesesh shitsen... nis e hidhua klienteve kepucet kokes e shih, ai qe plaset pertoke e s'cohet me dihet se i ke rene me kepuce shqiptare... made in durresi. s'i haroj ato shapkat kaucuk e me ngjyra te shpifura... kishin edhe nje prerje karakteristike qe i lejonte te leviznin mire ne ajer, kur te binte nje si kto mbrapa kokes kaloje ne traume thjesht prej idese, they had a big impact on your life.Postuar më parë nga MiLaNiStE
Ndryshuar për herë të fundit nga Aragorn I : 15-07-2006 më 08:06
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
......o Zot, po nuk e kam ditur qe ne Shqiptaret ne pergjithesi jemi kaq PESIMISTA...siq e pash ne ket tem jan dhen shuuum mendime Pesimiste ,shuuuum negative mbi Canaden...?...Po qe mendoni ju Zotria e juaj...jeta eshte e let!...si ne Canad si ne çdo vend te tjeter ashtu eshte jeta ne vend te huaj...sidomos fillimi...
...suksese te shumta dhe çdo te mir per te gjith...![]()
![]()
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Uaaa shqiptaret ne Kanade jan njisha sidomos njeri me emrin JulIan pfff i paaristshem![]()
Postuar më parë nga Aragorn I
hahahahahahaha pse kane filluar me u shit kepuce shqi[ptare ne Canada?
Aldo prodhime shqiptare??? se besoj une sa here qe dal per shoping i shof dhe ato te firmes Aldo por deri tani nuk kam pare Made in Albania..megjithate do te pyes shitesen...se ndoshta edhe ka se edhe cmimet atje nuk jane shume te larta mesatarisht 100$ jane per pale..bye nga Ineda nga Canadaja..Toronto
Gjithcka e bej per vete...
damn it girl lolPostuar më parë nga Ina_19
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt