E rregullove pak por perseri me hoqe nje thuper ;-)
Edhe une ne veri jetoj, ke degjuar Wisconsin ku eshte?
Ed
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
lol kur thashe amerikanet e veriut e kisha me nenshtetasit e Shba-se dhe Kanadase bashke jo vetem te Shba-se. lol Wisconsin e shohh per nate tek "that 70's show"Po pse nuk e pranon qe amerikanet jane i cike turiderra? Une vetem njehere kam qene ne Shba tek disa te aferm per pushime dhe me beri pershtypje se ishin shume te paedukate , te pakten neper dyqane se ne rruge as syte s'ti hedhin.
![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Pervoja jote varet vetem nga vendi ku ke qene. Po te kesh qene ne Detroit dhe ne lindje New Your, Boston etj jane pak me arrogante njerzit. Ketej nga ne eshte shume me ndryshe, jo vetem qe ti hedhin syte por jane edhe te dashur ne kuptimin e vertete te fjales.
Une nuk kam pse i mbroj as Amerikanet e as Kanadezet, kam qene aty disa here vetem desha nje arsye qe te te ngacmoj pak ;-)
Kalofsh mire,
Ed
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
shume te bukura te gjitha diskutimet
Pershendetje!
Mqs kete vere do transferohem nga Shqiperia ne Toronto doja te dija ne eshte ndjere kriza ekonomike atje, dhe a eshte e veshtire te gjesh nje pune?
Varet shume nga aftesite e tua!Sa i afte je,cfare lloj profesioni ke dhe sa je i zoti te demostrosh se kush je,mos harro duhet te jesh me letra se pa letra s'di ca te them.
canada dhe amerika bashke vleresojne aftesite profesionale dhe te japin vendin qe meriton.Po qe pa vlere te hedhin ne plera se kan plera plot.
Po Jaguar,
Sic dihet, kriza aktuale filloi nga Amerika e Veriut ku u pane rezultatet e para te ngadalesimit te ekonomise, problemet me bankat dhe rritja e papunesise.
Edhe ne Kanada shume ndermarrje u detyruan te shkurtojne me qindra vende pune e kjo u ndje me shume ne industrine e rende, ate ndertimore e krejt me radhe.
Sipas parashikimeve pritet qe kjo krize e rende te ndaloje dhe ekonomia te filloje te marre veten nga mesi i vitit 2010. Nese ke nje pune dhe te ardhura te qendrueshme atje ku je te keshilloj qe te presesh sa te kaloje kjo periudhe e paqarte ekonomike dhe vendi te rifilloje te hyje ne ritmin e tij normal.
:j
Krijoni Kontakt