Postuar mė parė nga
mesia4ever
Lol, nena ime ka gabuar qe me ka mesuar me vjedhe. Nene me fal qe ta tradhetova keshillen tende, prej sot do te behem evropian, sepse me mesu dike me vjedh nuk eshte mire. Hahaha
O zoteri une jam rritur ne kulture shqiptare nen okupimin serb, as nena, e as baba, e as vellau apo motra nuk me ka mesuar te vjedh. Keta kurre sme kane mesuar per keq. Spo dua te behem perendimor por dua qe kur te them jam shqiptar te mos njihem si 'taliban'. O burre me dajak nuk qitet ne drite, kah cfar tipi kurre sdon me mbush mend, me keto mend ke me vdek qysh po shihet. Le mor burre mos fol gjepura kush mburret me njerez pa shkolle qe shkojne te pastrojne toaletet e evropes dhe qe besojne se nese jane myslimane do t'i martoje Allahu me 72 gra, kjo s'eshte gje e arrire por kjo eshte deshtim total i shoqerise. Une mburrem me nje doktorr qe ligjeron ne nje fakultet midis Zvicrres apo Gjermanise, dhe me nje ingjinier shqiptar apo me nje filozof apo shkrimtar si Ismail Kadare, me nje humaniste si Nene Tereza , me Adem Jashar qe sakrifikon jeten e familjen per atdhe e ta qan token krejt, e jo me njerez qe punojne si punetore krahu qe jetojne gjithmone e vdesin me mentalitet skllavi qe edhe nese shpreh nje mendim, t'i thone si rrobotat e Japonise 2-3 fjale qe i kane mesuar permendesh (islamofob, kafir, qafir, murted).
Krijoni Kontakt