Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 186

Pėr: Ku qendron e keqja e homoseksualizmit?

Same shit again and again with these scums.

Une asnjehere nuk kam hedhur gurin e pare por nuk do toleroje funderrina te me ofendojne. Morali im eshte shume ne rregull! Gabimi im eshte se prisja debat te respektueshem, te arsyeshem, dhe informativ nga horrat dhe alabaket! Numri i madh nuk dmth gje, rendesi ka argumenti dhe i pame shume bukur argumentet tuaja! Po muberren per moral alabaket qe vine ne debat, nuk i pergjigjen dot pyetjes se pare, dhe fillojne me ofendime. Horra, po humb kohen me ju!
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622

Njė akt i pėshtirė! Kaq.
    Love has no limits

3. 2 antarėt mė poshtė falenderuan symphony pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

G.S.Vangjeli (27-10-2013),Pirate of Love (26-10-2013)

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Pavaresisht qendrimit personal lidhur me trajtimin publik te homseksualizmit, disave nga ju do te duhej t'u vinte turp nga vetja juaj per deklaratat dhe shpifjet banale qe beni ndaj njerezve qe kane orientim tjeter sexual (ne kete rast homoseksual)...
    Turpi nuk bie mbi ata qe pa asnje arsye dhe pa argumente te vlefshme dhe te lejueshme tentoni ti diskreditoni dhe diskriminoni, por mbi juve qe mbani veten te ditur, te qyteteruar, tolertant etj...dhe pikerisht aty ku do te duhej te tregonit keto tipare qe shtireni se i zoteroni, deshtoni ne menyre te tmerrshme dhe ndoshta e tregoni edhe fytyren tuaj te vertete.
    Natyrisht se qendrimet dhe pyetjet pak a shume provokative te anetarit "hof" mund te arsyetojne ndonje deklarate me rigoroze, te pakujdeshme, tendencioze etj., por jo disa cfare i lexove siperfaqesisht brenda kesaj teme te forumit.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Antiproanti pėr postimin:

PINK (26-10-2013)

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Kjo teme me kujtoi ate ish-mjeker'pordhesidentin e Iranit, Ahmedinexhad, kur e pyet nje gazetar amerikan ne lidhje me menyren e trajtimit e homoseksualeve ne Iran. Ai pergjigjet menjehere, pa u menduar as edhe nje sekonde - ne Iran nuk ka njerez me orientim te tille! (dmth kete te ben trushplarja arabo-mahmudiane!!)

Mbaj mend ne te mesme, nje eksperience personale, ku nje prej cunave te klases shoqerohej gjithnje me femra, fliste ne nje menyre te cuditshme(ze i holle, i pazakonte) plus edhe ne ecje, levizjet i kishte te tilla aq te shpejta duke u perdredhur sa majtas sa djathtas. Te gjithe mendonin se ishte homo, pa diskutim. Ne pushim, e ngacmonin ata "te fortit" e klases(godisnin me shkelma, fyerje nga me banalet e muhabete kesisoj) Une per vete jo vetem qe s'mund t'u bashkohesha cubave, por gjendja e tij e mepastajme me ngjallte nje keqardhje kaq te madhe sa s'mund ta pershkruaj. Pamvaresisht, edhe une vete aso kohe isha i ndikuar(presion i pashmangshem i mendjes kolektive) nga paragjykimet e turmes. E megjithate, fatmiresisht, niveli im i botkuptimit megjithese i pjesshem, nuk me lejonte t'u bashkohesha ceceneve! Ky personi ne fjale(i konsideruar tip Pedroje) sot e kesaj dite ka familjen e tij(grua dhe femije) Selman bir Selmani, kujt do i kishte shkuar ndermend ky lloj perfundimi.

Tani, ne lidhje me temen, une e kam te veshtire te depertoj trurin(psikologjikisht) e nje homoseksuali, per te kuptuar cka e shtyn/terheq ate drejt seksit te njejte. Thjesht nuk posedoj kredencialet e nje psikologu/mjeku etj. Por, ne pune nje prej kolegeve eshte i atij orientimi dhe per aq kohe sa e kam njohur mendoj se eshte robi me persembari qe do te mund te gjesh ne cdo te perditshme, per te krijuar nje miqesi te mirefillte. Megjithate, kur e kam njohur ne fillim, ndihesha disi ne siklet ne menyre te pashpjegueshme, por me kalimin e kohes munda te pranoj se edhe ai eshte si gjithe te tjeret, shumica(hetero).

Kjo teme, me sa lexova, eshte nje tjeter prove se fetaret(fondamentaqenet dua te them) jane toca e kaluar tocave!! Injoranca e ktyre egersirave eshte e klasit I-re, me pese yje!

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar EXODUS pėr postimin:

PINK (26-10-2013)

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Nuk eshte ēudi qe disa femra rreagojn ndryshej nga ata forumistat normal, pa nje pa dy te ofendojne ne mos ne nje menyr ne tjeter edhe pse tema eshte per seksin mashkull,thjesht kur te shofin se ne ēmenyr i pergjigjesh temes se homoseksualizmit, besoj qe femrat qe mundohen ti dalin per zot fatkeqsis te nje pjese te njerzimit qe per mua jan anormal tregojne se keto femra jan po te njejtes kadegori ku femrat hyne tek lezbicizmi,pikrisht se jan me ndjenja te njejta ato direkt te ofendojne edhe pse ne komentimet tona japim pergjigjet e temes per Homoseksualitetin,se kuptoj pse femrat duhet te komentojn ne temen e hapur nga nje person qe ne foton e profilit mban nje qen dhe jo diēka qe mund ta krahasoj veten me me dinjitet,megjithse Qeni eshte kafsha me besnike e njeriut,por siē duket imazhi i tij tregon qart se ne ē kadegori hyn .po te ket njeri gje per te me treguar trimrin virtuale me sharje dhe te ofendimie mund te me dergoni adres numer telefoni me mesazh ashtu siē ja kerkova Hof dhe pa hezituar me tha une jetoj ne TARANTO,"po numer telefoni i thash adres shpie a ke me tha jo sepse une vet "jetoj rrugve" bashk me qenushin tim besnik qe shef ne foto ahahahahahahhahaa, me duhet ta kerkoj me google map per ta gjetur ose duhet te lajmeroj Aida Shtino tek emisioi i te humburve.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    Kjo teme me kujtoi ate ish-mjeker'pordhesidentin e Iranit, Ahmedinexhad, kur e pyet nje gazetar amerikan ne lidhje me menyren e trajtimit e homoseksualeve ne Iran. Ai pergjigjet menjehere, pa u menduar as edhe nje sekonde - ne Iran nuk ka njerez me orientim te tille! (dmth kete te ben trushplarja arabo-mahmudiane!!)

Mbaj mend ne te mesme, nje eksperience personale, ku nje prej cunave te klases shoqerohej gjithnje me femra, fliste ne nje menyre te cuditshme(ze i holle, i pazakonte) plus edhe ne ecje, levizjet i kishte te tilla aq te shpejta duke u perdredhur sa majtas sa djathtas. Te gjithe mendonin se ishte homo, pa diskutim. Ne pushim, e ngacmonin ata "te fortit" e klases(godisnin me shkelma, fyerje nga me banalet e muhabete kesisoj) Une per vete jo vetem qe s'mund t'u bashkohesha cubave, por gjendja e tij e mepastajme me ngjallte nje keqardhje kaq te madhe sa s'mund ta pershkruaj. Pamvaresisht, edhe une vete aso kohe isha i ndikuar(presion i pashmangshem i mendjes kolektive) nga paragjykimet e turmes. E megjithate, fatmiresisht, niveli im i botkuptimit megjithese i pjesshem, nuk me lejonte t'u bashkohesha ceceneve! Ky personi ne fjale(i konsideruar tip Pedroje) sot e kesaj dite ka familjen e tij(grua dhe femije) Selman bir Selmani, kujt do i kishte shkuar ndermend ky lloj perfundimi.

Tani, ne lidhje me temen, une e kam te veshtire te depertoj trurin(psikologjikisht) e nje homoseksuali, per te kuptuar cka e shtyn/terheq ate drejt seksit te njejte. Thjesht nuk posedoj kredencialet e nje psikologu/mjeku etj. Por, ne pune nje prej kolegeve eshte i atij orientimi dhe per aq kohe sa e kam njohur mendoj se eshte robi me persembari qe do te mund te gjesh ne cdo te perditshme, per te krijuar nje miqesi te mirefillte. Megjithate, kur e kam njohur ne fillim, ndihesha disi ne siklet ne menyre te pashpjegueshme, por me kalimin e kohes munda te pranoj se edhe ai eshte si gjithe te tjeret, shumica(hetero).

Kjo teme, me sa lexova, eshte nje tjeter prove se fetaret(fondamentaqenet dua te them) jane toca e kaluar tocave!! Injoranca e ktyre egersirave eshte e klasit I-re, me pese yje!
    Fal "mendjehapurve " e "promotorve te perhapjes se lirise e te drejtave te njerezve " si ty ,nen moton "mos paragjyko veprimet e tjetrit se eshte jeta e tij " nuk eshte larg dita kur sexi e martesa ndermejt anetareve te familjes se ngusht do jete shume "normale" sepse eshte zgjedhja personale ndemjet dy personave te rritur qe nuk demtojne askend dhe nuk mbaron me kaq ,keta persona do jene edhe sinonime te aktraktivitetit krijues ,shoke/shoqe ideale ,mendje te ndritura etj etj !

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ane pėr postimin:

Pirate of Love (26-10-2013)

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Pėr: Ku qendron e keqja e homoseksualizmit?

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Or posaqi e ndyre, per cfare u fute ketu morr hale? Meso te sillesh dhe meso edukaten bazike akademike. Me keshtu lloj funerrinash qe nuk bejne dot debat si mundet te kemi reputacion te respektueshem si etni? Plere!

HIV shperndahet nga njerzit qe bejne seks pa mbrojte, jo nga homoseksualet, edhe se homoseksualet (meshkuj) mundet te kene perqindje te larte nga ata qe bejne seks pa mbrojtje. Por konceptet jane komplet te ndara keshtu qe po qe se e ke hallin tek HIV mundet te kerkoje masa per njerzit qe bejne seks pa mbrojtje jo per homoseksualet spcifikisht. Por edhe kjo nuk lejohet, c'do person ka rrezikun e vete dhe mundet te zgjedhi per vete. Sejcili te mbroje veten dhe eshte i mbrojtur shume mire. Por me verte tek HIV e ke hallin? Po qe se u shpik kura per te gjitha semundjet qe transmetohen seksualisht, nuk do kishte me gje te keqe homoseksualizmi (sipas teje)?

ta shkruajta, qe mund ta shqyesh, sepse eshte e jotja, por nuk ke nevojen te krenohesh me Gay - alaktiken tende! arrite civilizimin ti by...grisur edhe ata perkrahesit si ti, qe tregojne per civilizim e emancipim keto orientime by... shqyerjesh, nuk e meritojne ndryshe ti trajtosh, pos ne menyren qe duhet ta kuptojne.

you are by..style, homo..style ooooooop, ooooooop !

...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Pirate of Love pėr postimin:

Gentian_gr (26-10-2013)

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love
    ta shkruajta, qe mund ta shqyesh, sepse eshte e jotja, por nuk ke nevojen te krenohesh me Gay - alaktiken tende! arrite civilizimin ti by...grisur edhe ata perkrahesit si ti, qe tregojne per civilizim e emancipim keto orientime by... shqyerjesh, nuk e meritojne ndryshe ti trajtosh, pos ne menyren qe duhet ta kuptojne.
    Ky hof me shkruajti me mesazh dhe me tha qe ne shqiptart e shqipris jemi te prapambetur qe si lejojm pisat si ky dhe kete vajzen pink qe eshte lezbike keta dy tipa sduhet leju te shkruajn ne kete forum,e ēar justifikime me qesin ne msazhet e tyre me thon kjo eshte pun ndjenjash ,po pse mar ka kafsha ndjenja une them jo, une them Lezbicizmi dhe homoseksualizmi jan ndjenja e djallit dhe te atyre qe skan dinjitet njerzor por keta tipa karakterizohen nga ndjenjat e felliqta qe kan.

Postuar me pare nga ane
    Fal "mendjehapurve " e "promotorve te perhapjes se lirise e te drejtave te njerezve " si ty ,nen moton "mos paragjyko veprimet e tjetrit se eshte jeta e tij " nuk eshte larg dita kur sexi e martesa ndermejt anetareve te familjes se ngusht do jete shume "normale" sepse eshte zgjedhja personale ndemjet dy personave te rritur qe nuk demtojne askend dhe nuk mbaron me kaq ,keta persona do jene edhe sinonime te aktraktivitetit krijues ,shoke/shoqe ideale ,mendje te ndritura etj etj !
    Besoj qe kaq duhet ta kuptoj ky Byth shqyeri me keto qe shkruan ane,per mua mjafton te lexosh mendimin e keti antari qe ta kuptoje hof tekeqen qe ka Qefi i By...........e Shyer i tije
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Homoseksualiteti nuk egziston prej tani,sikur qė edhe vrasja,vjedhja,prostitucioni, pedofilia,dhe shum gjėra tjera tė kėqia qė vetė instikti dhe natyra e njeriut nuk i don dhe nuk i duron,janė gjėra tė pėshtira..Por problemi ėshtė se tani evropa e prishur donė qė kėto tė kėqia qė njerzimi i ka urryerr gjithmon,sot don ti bėnė dhe ti tregon si vlera morali...pra homoseksualiteti sipas tyre na qenka me vlera morale,sepse ka vlerė tė madhe shoqėrore.
    Dhe se kjo na qenka pjesė e demonkracisė,dhe pa kėtė pjesė nuk ka demonkraci tė vėrtetė.
    Kjo ėshtė edhe nji pikėnisje dhe kusht pėr tė hyrė nė familjen e qelbur evropiane.Pėr kėtė shkak ata duke e ditur traditėn dhe moralin e lartė shqiptar,duan qė kėto gjėra tė pėshtira ti futin pėrmes derės sė vogėl pra me kusht ose kėshtu ose nuk ka hyrje nė evropėn e qelbur.
    Dhe tani pasi jemi afruar kėsaj dere dhe normal se do tė dalin tė neveriturit qė tė propagojnė kėtė plagė tė keqe tė njerėzimit dhe kancer,me llojlloj pretekste se neve nuk jemi tė kultuaruar deh nuk po dim se ēka ėshtė turtpi,kurse sot kan dalur kėta pėr ti treguar shqiptarisė se ēka ėshtė turpi.
    Ska dyshi se vetėm islami ėshtė ilaē i vėrtetė i kėtij kanceri shoqėror qė ka filluar ti shkatėrron shum popuj dhe vende nė evropė pasojat e tė cilit po i ndiejnė vetė ata dhe ata qė janė afėr atyre.Por i thonė nji fjale popullore i qelburi vetė nuk merr erė tė keqe..
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Nuk ju pergjigje pyetjes. Homoseksualizmi nuk i ben dem njeriu. Njerzit mundet te bejne c'fare te duan nqs nuk i bejne dem te tjereve! Te mundohesh te fusesh hundet ne punene e te tjereve eshte vepra e qelbur. Kjo eshte tirani.

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Homoseksualiteti nuk egziston prej tani,sikur qė edhe vrasja,vjedhja,prostitucioni, pedofilia,dhe shum gjėra tjera tė kėqia qė vetė instikti dhe natyra e njeriut nuk i don dhe nuk i duron,janė gjėra tė pėshtira..Por problemi ėshtė se tani evropa e prishur donė qė kėto tė kėqia qė njerzimi i ka urryerr gjithmon,sot don ti bėnė dhe ti tregon si vlera morali...pra homoseksualiteti sipas tyre na qenka me vlera morale,sepse ka vlerė tė madhe shoqėrore.
    Dhe se kjo na qenka pjesė e demonkracisė,dhe pa kėtė pjesė nuk ka demonkraci tė vėrtetė.
    Kjo ėshtė edhe nji pikėnisje dhe kusht pėr tė hyrė nė familjen e qelbur evropiane.Pėr kėtė shkak ata duke e ditur traditėn dhe moralin e lartė shqiptar,duan qė kėto gjėra tė pėshtira ti futin pėrmes derės sė vogėl pra me kusht ose kėshtu ose nuk ka hyrje nė evropėn e qelbur.
    Dhe tani pasi jemi afruar kėsaj dere dhe normal se do tė dalin tė neveriturit qė tė propagojnė kėtė plagė tė keqe tė njerėzimit dhe kancer,me llojlloj pretekste se neve nuk jemi tė kultuaruar deh nuk po dim se ēka ėshtė turtpi,kurse sot kan dalur kėta pėr ti treguar shqiptarisė se ēka ėshtė turpi.
    Ska dyshi se vetėm islami ėshtė ilaē i vėrtetė i kėtij kanceri shoqėror qė ka filluar ti shkatėrron shum popuj dhe vende nė evropė pasojat e tė cilit po i ndiejnė vetė ata dhe ata qė janė afėr atyre.Por i thonė nji fjale popullore i qelburi vetė nuk merr erė tė keqe..
    Me cave tra.pin plesht halesh! Pse hahesh me PINK, qe eshte femer, dhe femer shume e respektueshme. Plesht halesh ik ngri pak gira se po na e neverit! Kam gra te palestra ime qe kane 2 here me shume muskuj se ty!

Citim Postuar mė parė nga mitjuk Lexo Postimin
    u kurorzuan dy K.....................T hof & PINK ēa me ju than ju,tepakten PINK e paska hequr foton e profilit i paska ra hiles,ndersa ky turi By...........a sndrysho qe sndrysho pyffffffffffff u ban shum tesh .
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •