BROKE,
lexoje pak mire, kete engjellin tend, si ofendon te tjeret,
po edhe gentianin?
nji pjese e mire e ktyre kshu jane njerez te ligj, si elton john, psh dhe george mihalis panajotis, alias george michel.
sa per ate qe sjane pederaste, pjese me e madhe e tyre jane, shiko lobin e fuqishem homo te vatikanit, dhe pislliqet e shumta qe kane bere ndaj femijve te shkrete.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nje kenge per homofobet. Run run for your life. Se ju kapen homot e ju moren burerine. lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
vertet e ke ti Xhuxhu? po me thua qe jane te gjithe keshtu duke me sjelle shembullin e elton john e george micheal? eshte njesoj si te them une qe i gjithe komuniteti i nje X fshati eshte i lig sepse nje X fshatar eshte keshtu. te duket e drejte ty kjo?
po sikur te thoja une qe ata te vatikanit sillen kaq poshtersisht ndaj femijeve sepse feja ua ka mohuar aktvitetin seksual e jo sepse mund te jene homoseksual, si do te dukej si argument ky? por do ishte budallallek te thoja dicka te tille pa baze, ndaj dhe as qe me shkon neper mend ta perdorja si nje pergjigje shpjeguese. ashtu si eshte budallallek te mendosh qe te qenit gay te ben te ushtrosh dhune ndaj femijeve.
nejse, une e thashe ate qe kisha per te thene...
p.s. nuk e kuptova mire kujt i referohesh kur thua engjelli im, per arsye se nuk kam engjej ketunese e kishe per hof, edhe ai gabon qe shan...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 25-10-2013 mė 08:25
Krijoni Kontakt