Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

azilkerkues ne france

pershendetje,sapo jam antaresuar ne forum dhe kam nje pyetje,te ciles do tju lutesha shum te me ktheni pergjigje,te me ndihmoni..un jam 20 vjec,e martuar dhe me nje femij 3 muajsh...dua te iki nga shqiperia per arsye personale dhe mesa kam degjuar franci eshte vend ''i mire '' per azil..a kam ndo1 shpres po te ik?nese po,cfare qyteti kam me shum mundesi,dhe si jane vendet ku jetojn azilantet,pasi kam edhe femijen dhe kam merak...po per ne mulhouse,me jep njeri info?shum faleminderit paraprakisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-08-2011
    Postime
    14

Pėr: azilkerkues ne france

ne france vine ēdo dite familje shqiptare por pjesa me e madhe edhe pse jane me femije te vegjel po flejne jashte sidomos ne qytete te medhaja.po te keshilluar te shkosh ne ndonje qytet te vogel

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

cfare qyteti psh?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-08-2011
    Postime
    14

ne rodez jug te frances ose foix aty e di qe pranojne akoma sidomos kur je me femije te vogel.po te vish me avion ne paris ke nje tren nate qe te qon direkt ne rodez

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

po ku te cojne te rrish ata,ne ndo1 hotel apo ndo1 vend tjeter?kam vetem hallin e femijes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-08-2011
    Postime
    14

zakonisht ju ēojne ne hotel pastaj me kalimin e kohes mund tju japin shtepi ose ne CADA eshte nje qender ku ke dhomen tende dhe asisteta sociala qe merrn me ju per tju ndihmuar

i/e regjistruar Maska e fegi II
    Anėtarėsuar
    19-10-2012
    Postime
    634

Francė, azilkėrkuesit shqiptarė:
    Ne si romėt dhe qentė e rrugėve

LION - Agjenci tė ndryshme kanė bėrė herė pas here reportazhe duke alarmuar mbi situatėn “e tmerrshme” tė azilkėrkuesve shqiptarė, kryesisht nga Kosova nė Francė, siē po shihni kėto foto, ku ata netėt e ftohta i kalojnė nė parqet dhe nėn urat e Francės.

Mė shumė se dyqind azilkėrkues, gra dhe fėmijė, shumica nga Kosova dhe Shqipėria jetojnė nė tenda, tė cilat formojnė njė kamp tė paligjshėm nė afėrsi tė stacionit tė trenit Perrache nė Lion tė Francės, qė ngjan me kampet e refugjatėve kosovarė gjatė luftės sė fundit.me gjersisht linku.
    https://www.google.se/url?sa=t&rct=j...RDZjkubu34yALw

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

ne fakt jam e shqetesuar pasi nje mika ime iku ne lion,ka 10 dite,dhe jetojne poshte nje ure ne cadra...a je i/e sigurt qe te cojne ne hotel,ke ndo1 mikun tend qe i di kto gjera...nese mundesh me jep dot info te tjera,se cfare duhet te bej kur te shkoj,cfar te paraqes dhe kshu me rradh...te falenderoj shum per pergjigjet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

e di qe ne lion ndodh kshu,por po shpresoja per ne ndo1 qytet tjeter,me te vogel...
    Citim Postuar mė parė nga fegi II Lexo Postimin
    Francė, azilkėrkuesit shqiptarė:
    Ne si romėt dhe qentė e rrugėve

LION - Agjenci tė ndryshme kanė bėrė herė pas here reportazhe duke alarmuar mbi situatėn “e tmerrshme” tė azilkėrkuesve shqiptarė, kryesisht nga Kosova nė Francė, siē po shihni kėto foto, ku ata netėt e ftohta i kalojnė nė parqet dhe nėn urat e Francės.

Mė shumė se dyqind azilkėrkues, gra dhe fėmijė, shumica nga Kosova dhe Shqipėria jetojnė nė tenda, tė cilat formojnė njė kamp tė paligjshėm nė afėrsi tė stacionit tė trenit Perrache nė Lion tė Francės, qė ngjan me kampet e refugjatėve kosovarė gjatė luftės sė fundit.me gjersisht linku.
    https://www.google.se/url?sa=t&rct=j...RDZjkubu34yALw

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-08-2011
    Postime
    14

lyon eshte qytet i madhe dhe nuk e perballon dot fluksin e emigrateve qe vijne ēdo dite.per ket arsye po te keshilloj nje qytet te vogel sepse e di mire qe ste len jashte.parqit vetem karte identitetin dhe duhet te pergatitesh shume me dokumenta qe te vertetojne historin tende e duhet te besh nje dosje te bollshme dhe te komplikuar qe te besojne

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •