Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

Pėr: azilkerkues ne france

cfare dokumentash,ma shpjegon pak t lutem?si ti shpjegoj un atyre problemin q kam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-08-2011
    Postime
    14

pasi te te ken pranuar ti duhet te besh nje dosje qe do te tregosh historin tende sepse je larguar nga shqiperia e ēfare rrezikut ke ti qe te jetosh ne shqiperi peshembull te rrezikohet jeta per nje arsye apo tjeter se un nuk edi se ēfare problemesh ke ti por jan gjera qe do ti kerkojne qe tja shpjegosh.per te arritur te bindesh ato se jeta jote rrezikohet me te vertete ne shqiperi historne tende ti pak a shume ti duhet ta faktosh me dekomenta peshembull nqose ke bere denoncim ne polici se rrzikohesh duhet te sjellesh nje dokument qe verteton denoncimin tend ose je demtuar ne trup dhe je shtruar ne spital te duhet nje leter e doktorit te spitalit qe verteton se ke pesuar dhune etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2013
    Postime
    14

Citim Postuar mė parė nga S V S Lexo Postimin
    ne rodez jug te frances ose foix aty e di qe pranojne akoma sidomos kur je me femije te vogel.po te vish me avion ne paris ke nje tren nate qe te qon direkt ne rodez
    po u nk kam qen ndo1her ne paris..dhe nuk si nga te shkoj..ok,zbria nga avioni,po pastaj?

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Denisa nuk eshte aq kollaj sa te duket, di se per shqiptaret nuk jepet me azil sepse konsiderohet se ne shqiperi ka stabilitet.
    Denisa mendo me shume per femijen, eshte teper e vogel ta futesh ne kete aventure ku shpresat jane minimale....

Sa per artikullin me siper , me te vertete cdo dite dhe me shume shikoj turma me kosovare, me te vertete ku eshte arsyeja qe jane shtuar kaq shume keto kohet e fundit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 24-10-2013 mė 01:58
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Marya pėr postimin:

denisa2 (26-10-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2012
    Postime
    73

Citim Postuar mė parė nga denisa2 Lexo Postimin
    pershendetje,sapo jam antaresuar ne forum dhe kam nje pyetje,te ciles do tju lutesha shum te me ktheni pergjigje,te me ndihmoni..un jam 20 vjec,e martuar dhe me nje femij 3 muajsh...dua te iki nga shqiperia per arsye personale dhe mesa kam degjuar franci eshte vend ''i mire '' per azil..a kam ndo1 shpres po te ik?nese po,cfare qyteti kam me shum mundesi,dhe si jane vendet ku jetojn azilantet,pasi kam edhe femijen dhe kam merak...po per ne mulhouse,me jep njeri info?shum faleminderit paraprakisht
    Denisa ja ktu e ke bardh dhe zi,pasi ke femij nuk te kisha propozu kete vend...por edhe ne te gjithat vende ke kshtu
    Gurbeti nuk eshte i lehte per askend,por njerzit familjart jau hargjojn lekun pa dhimbje sepse vet skan hjek kur

http://www.youtube.com/watch?v=0g9lmdqX6IY#t=28
    '' Duaji tė gjithė, beso vetėm disa. Askujt mos i bėj keq''

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Hopee pėr postimin:

Marya (01-11-2013)

i/e regjistruar Maska e Apeiron
    Anėtarėsuar
    28-12-2009
    Postime
    32

Azili eshtre humbje kohe njerz, jeta ka filluar ne qastin qe ke lindur ti ku ke lindur i lire dhe qdo njeri ne kete bote duhet ta krijoj fatin e tij vete si duke e perdorur sa pari vithet (duhet te qehohesh nga kolltuki dhe te punosh) pastaj duart pastaj kembet dhe mbi te gjitha trurin qe besoj qe secili shqiptar sot ka miminumi 8 vite shkollim te kryer fillor qe te ndihmon ta perdorish logjiken e trurit ne favor te jetes tende si duke e marre nje zanat/profesion.

DHE JO ME KOT THUHET: Njeriu me zanat/profesion eshte i vetmi njeri i lire ne kete bote
    Dhe pa zanat/profesion qdo njeri qofte france New York apo japoni eshte thjesht njeri tepric njerzore mbeturine lypsish rrugesh barre per sistemin social, barre per familjen etj.

A e dini cili eshte qelesi i lumturise njerzore dhe harmonise familjare; ZANATI / PROFESIONI Prandaj ju bej thirrje qe te gjithve shqiptarve krijoni zanat dhe profesion e nuk keni pse te shkoni ne France apo Canada
    Po lė gjurmėt e jetės se kam jetuar, pasi do tė jem siē kam qenė dikur asgjė dhe ashtu sikur qielli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    1

pershendetje jam i komunitetit rom doja te emigroja ne frac sepse ketu ne shqiperi po jetojm si mos me keq jetoj me maimin dhe nje moter te vogel babai na ka braktisur dhe ne shqiperi na diskriminojm nga rraca doja te dija nje kamp ne franc ku ka shance te pranohen dhe cfare dokumentash duhet te konfiguroj ju lutem pres pergjigjen tuaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-06-2016
    Postime
    4

: Ndalesat per zonen shengen
    pershendetje.
    Bashkatdhetar te nderuar une kam nje problem dhe dasha te pyes nese ndokush prej jusha ka pas kesi rasti ose ka degjuar.
    para 5 viteve u lajmrova azil me familje ne France pas procedures se verifikimit dhenjes se gishtave me doli se gjermania me kerkon per nje veper para 12 viteve Franca me ekstradoi ne Gjermani ku edhe e vuajta denimin per 5 vite, nderkohe gruaja dhe femijet u paisen me card de sejur tani ata kan leje pune dhe banesen , gruaja punon femijet shkollohen.
    Tani pasi vuajta denimin gjermania me ka kthyer ne Kosov dhe me ka ndaluar udhetimin per zonen shengen, nese dini ndonje menyr se si te bashkohem prap me familje, a do te kem problem nese shkoj direkt ne France apo duhet te kerkoj ne menyr legale bashkom familjar. Ju lutem nese dini ndonje informat te me ndihmoni

Ju falemnderit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •