[QUOTE=mia@;3689797]Mistreco, Pergatit ndonje esse 5 faqshe. lol. Ku mjaftohem une me dy rreshta. : )[l/QUOTE]
te shtunen atehere![]()
nga ata librat shkollor te trashe![]()
![]()
[QUOTE=mia@;3689797]Mistreco, Pergatit ndonje esse 5 faqshe. lol. Ku mjaftohem une me dy rreshta. : )[l/QUOTE]
te shtunen atehere![]()
nga ata librat shkollor te trashe![]()
![]()
hahaha "hidhu ne sulm" me shkrive mia...tani varet, mos komplimento menjehere dhe prit reagimin e saj, nganjehere "mos-komplimentimi" eshte me mire se komplimentet e para....po qe se ajo pranon te shkoj per kafe, kur ta takosh, mund ti thuash thjesht "dukesh mire", dhe ndrysho muhabetin menjehere mos e shiko dhe analizo si do reagoj ajo lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
*~Rexhina~* (22-10-2013)
Sipas filozofise se lashte kineze ne punet e dashurise "duhet te ecim pa u nxituar".Por jemi ne kohet moderne , koha fluturon dhe njerzit jane me praktike duke perdorur "fast-food".Keshtu qe personin qe pyet do ta keshillonim ta ftoje ne nje fast -food dhe kafen mund ta pine me pas![]()
E paskeni shastisur legenin, me teper se Ollga Malon, tek zonja nga qyteti,...lol
Legen,
Shkurt, qart e bukur thuaj,
Ina qe Ina, veglat I kina, shkojme tek magazina,
At kafe a e pina?
Pa I ra fare nga kina,
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
[QUOTE=broken_smile;3689823]kam folur aq shume per dashurine ketu, e nuk dua ta perseris veten... po te sjell nje fragment filmi qe e pershkruan sadopak si e ndiej edhe une (dhe e tille nuk eshte vec neper filma...)
Ndaj te njetin koncept me zotrine qe shpjegon se dashuria duhet te vije nga zemra kurse mendja duhet cuar ne offTi po flet per pikenisjen une po flas per procesin. Dashuria obsesive, pasionante (9 1/2 weeks, meqe ilustrimin e bere me filma) nuk mund te funksionojne ndryshe vecse permes perplasjeve te vogla prej nga prodhohen shkendijat , ndryshe ajo shkendija fillestare fiket /Ti e mendon sipas konceptit viktorian, cifti pi caj, burri lexon gazeten kurse gruaja thur corape.Nje lume i qete, monoton deri ne merzi. Jo, duhet pak marrezi per te mos patur motoni.
Freud s'me paske kuptuar fare. nese mendjen ti e con off, e do ndieje duke menjanuar krenarine, friken, xhelozirat, posesivitetin, kokefortesine, dyshimet, instinktin per te dominuar... atehere po qe do arrije te perjetoje dashurine plotesisht, ne tere bukurine e saj. ato lloj perplasjesh qe thua ti e qe lindin nga ato faktore qe permenda me pare, jane te demshme dhe heret a vone cojne ne prishje cdo lidhje, ndaj dhe njerezit kur arrijne ne ate pike mundohen ta ruajne lidhjen duke bere kompromisa. disa vazhdojne keshtu gjithe jeten nganjehere sepse mendojne se keshtu eshte cdo lidhje, ca te tjere lodhen e perfundojne ne ndarje. por dashuria nuk pranon kompromisa, ato ia marrin frymen...e zbehin ate... njeriu nese nuk ndjehet plotesisht i lire, asnjehere s'ka per te qene i lumtur...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 22-10-2013 mė 18:40
Krijoni Kontakt