Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 111
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Pėr: Dua nje mendim...

Shume po e komplikoni ju te dy situaten. Pyetja eshte: Ta ftoje apo jo legjenda cucen per kafe? Besoj akoma eshte te faza e simpatise, mbase nuk lind fare ajo dashuri e shkrete,... mos e coni aq thelle.
    Ta ftoje apo jo? Kjo eshte dilema e djalit. :P
    Feelings change - memories don't.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mia@ pėr postimin:

arba.t (23-10-2013)

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

dakord me ty jam, mia. e as nuk doja te flisja kaq shume ne fillim... por c'te bej...

djali me tha qe do e ftoje pa mbaruar java

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Vendndodhja
    ne absurdin koordinativ
    Postime
    77

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Freud s'me paske kuptuar fare. nese mendjen ti e con off, e do ndieje duke menjanuar krenarine, friken, xhelozirat, posesivitetin, kokefortesine, dyshimet, instinktin per te dominuar... atehere po qe do arrije te perjetoje dashurine plotesisht, ne tere bukurine e saj. ato lloj perplasjesh qe thua ti e qe lindin nga ato faktore qe permenda me pare, jane te demshme dhe heret a vone cojne ne prishje cdo lidhje, ndaj dhe njerezit kur arrijne ne ate pike mundohen ta ruajne lidhjen duke bere kompromisa. disa vazhdojne keshtu gjithe jeten nganjehere sepse mendojne se keshtu eshte cdo lidhje, ca te tjere lodhen e perfundojne ne ndarje. por dashuria nuk pranon kompromisa, ato ia marrin frymen...e zbehin ate... njeriu nese nuk ndjehet plotesisht i lire, asnjehere s'ka per te qene i lumtur...
    Ti nuk do ta pranosh qe dashuria fillon pikerisht duke cuar mendjen ne off. Kjo eshte gracka e natyres, gjithe romantika eshte kurthi qe natyra i ka ngritur qenie socialoe per te siguruar riprodhimin e homo sapiensit. Duke qene se jemi qenie racionale, mendojme se dashuria eshte nje force qe e kontrollojme por, ne fakt, na kontrollon, na plagos dhe prangos.Kupid jo me kote ka nje shigjete qe plagos. Dashuria eshte kompromis, pershtatje pikerisht per te kuptuar frikerat, xhelozite, dyshimet e njeri tjetrit dhe kapercyer ato. Po flas per kompromise , konsesus, pershtatje .Nuk po flas per kompromise ku secili ka orbiten e vet te anagazhimeve dhe kenaqsive te jetes. Pra po flas deri ne nje pike kur gjithcka ehste e durueshme dhe e pertypshme.Me tej sigurisht pilafi nuk mban me uje dhe kompromisi nuk shpeton dot ate q eperfundimisht ka humbur.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Freud, une them qe duhet cuar mendja off e duhet "degjuar zemra", ti shkruan qe nuk do ta pranosh qe dashuria fillon pikerisht duke cuar mendje ne off. pra te njejten gje po themi e s'po merremi vesh. te ishim vetem riprodhim do ishim ne stadin e kafsheve, por njeriu ka ndjenja, jo vetem instinkte. dashuria nuk mund te kontrollohet, ajo thjesht lind... e ti vec mund ta perjetosh ate ne menyren te bukur te mundshme. kompromiset i sjell mendja, kur zemra nuk ndjehet e plotesuar sepse ne te vertete akoma nuk e ka perjetuar dashurine plotesisht...

nejse, eshte me mire te besh dashuri sesa te flasesh per te... fjalet asnjehere s'do mund ta shpjegonin plotesisht, sepse jane te kufizuara ne krahasim me dashurine...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 22-10-2013 mė 19:03

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Vendndodhja
    ne absurdin koordinativ
    Postime
    77

Freud, une them qe duhet cuar mendja off e duhet "degjuar zemra", ti shkruan qe nuk do ta pranosh qe dashuria fillon pikerisht duke cuar mendje ne off. pra te njejten gje po themi e s'po merremi vesh. te ishim vetem riprodhim do ishim ne stadin e kafsheve, por njeriu ka ndjenja, jo vetem instinkte. dashuria nuk mund te kontrollohet, ajo thjesht lind... e ti vec mund ta perjetosh ate ne menyren te bukur te mundshme. kompromiset i sjell mendja, kur zemra nuk ndjehet e plotesuar sepse ne te vertete akoma nuk e ka perjetuar dashurine plotesisht...

nejse, eshte me mire te besh dashuri sesa te flasesh per te... fjalet asnjehere s'do mund ta shpjegonin plotesisht, sepse jane te kufizuara ne krahasim me dashurine...
    e drejte, nuk i gjendet fundi me fjale.eshte ora per te bere dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

this topic is turning awkward
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

edhe kafshet kane ndjenja

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    this topic is turning awkward
    awkwardly hot

Sup rexhi hhaha

kush eshte per dashuri? :P

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anėtarėsuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Citim Postuar mė parė nga Legen-dary Lexo Postimin
    Shpresoj te te kete vajtur mendja te japesh (mundesisht) nje pergjigje ne lidhje me temen, dhe jo te me tregosh cfare dhe kur ta bej...

Pergjigjen e thash pra , po ti do e kesh lexu me nje sy sic duket. Mire po e perseris. Te thash dergoji nje mesazh e thirre per Kafe se do behesh vone pastaj , ne kuptimin qe dikush tjeter mund ta therrasi para teje.

Asgje nuk te thash te besh , kur dhe si ta besh Ahahaha , lexo , kupto pastaj shkruaj . Te pakten mos shpik ahahah.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga Legen-dary Lexo Postimin
    Pershendetje
    Kam njohur para pak ditesh nje vajze e cila me pelqen shume. Jeton ne te njejtin qytet ku jam edhe une, por jemi ne shkolla te ndryshme. Deri tani kemi shkembyer mesazhe me njeri tjetrin, por une ne fakt jam konfuz, a ta ftoj per kafe apo te pres edhe me. Te them te drejten nuk di cfare te bej sepse edhe kur jam duke i shkruar nje mesazh te thjeshte mbytem nga emocioni...
    Nejse, do doja nje mendim nga ana juaj
    Ju faleminderit
    Kam nje ide, ta hudhim ne parlament kete pyetje dhe te shofim a do kaloj,

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •