Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri ?

Votues
16. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

4 25.00%
  • Jo

10 62.50%
  • Nuk më intereson

2 12.50%
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54

Për: A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri ?

Citim Postuar më parë nga hof Lexo Postimin
    Perpara 100 vjetesh e me pare ishte normale te martoheshin pleqt me goca edhe 14-15 vjec. Droga, si alkoli, nuk do ishte legal per femjet. PSe alkoli dhe duhani jane legal kur shkaktojne dem? Po qe se nje i rritur i informuar do drog pse t'ja ndaloj une? Kush jam une ti heq lirine tetjereve?

C'fare eshte e pa tolerushme eshte se ti vajzes apo djalit 7 vjec do i thoje po qe se nuk ndjek rregullat e cifutve do te vesh ne ferr qe te torturohesh pergjithmone. Ky lloj abuzimi eshte i patolerushem.

Edhe me kafshe te pelqeka? Te paska mbetur mendja. Po je pasiv apo aktiv me kafshet?
    pyetjet e mia te drejtuara ty mi ben?! je shume i ceket...
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Nëse ke zgjedhur mes tyre, ke zgjedhur atë që të ka pëlqyer dhe në një farë mënyre përgjigja është.. PO . Shiko, në Milano (që njoh më mirë ) janë disa rrugë prej dhjetra km që janë të mbushura në të dyja krahët me bukuroshe bionde, brune, kuqalashe, të gjata e të holla , me pak fjalë si ti duash dhe ke mundësi të zgjedhësh edhe moshën. Aty mund ti gjesh të gjitha aktoret e hollivudit po deshe lol, bile edhe më të mira !!
    dhe gati te gjitha nga to jane shqiptare, moldave, rumune, ruse, nigeriane...femra te trafikuara dhe te detyruara ne prostitucion, asnje qe e ben nga qejfi.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Legalizimi do rrise numrin e prostitutave ne Shqiperi.Do rritet numri i
    i rasteve te infeksioneve dhe do kete pasoja shume te keqia sociale.
    Shiko Hollanden,komplet degjeneruar si komb,pasi prostitucioni eshte legal.
    Shteti duhet ta ndaloje dhe denoje shume ashper prostitucionin.
    Shteti duhet te fokusohet ne pastrimin e ambjentit,rrugeve ambjenteve,purifikimin
    dhe pastertine ne teknologji.Te orientohetne teknologji te gjerber qe te leje nje minimum
    gjurme ndotjeje carboni(carbon footprint ne ekosistem).Ta purifikoje vendin nga droga dhe pisliqet.
    Te vendose standarte te larta per shendetin duke ruajtur ambjentin nga ndotjet.
    Ne ambjente te pastra kutivohet nje komunitet i shendetshem me vitalitet dhe i forte.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Po njerzit qe bejne shume seks dhe kane shume partner duhen denuar shume ashper? Edhe keta kane te njejtin shanc te perhapin semundje si prostitutat. Po qe se jo pse jo?
    C'fare do te thuash me "shume ashper"? Mundet te na japesh ndonje shembull?
    C'fare denimi do ti jepje nje vajze qe mbeti ne rruge dhe nuk ka menyre tjeter te mbijetoje?

Keto per c'fare duhet te bejne tjeter jane komplet pa vlere per kete debat!

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Legalizimi do rrise numrin e prostitutave ne Shqiperi.Do rritet numri i
    i rasteve te infeksioneve dhe do kete pasoja shume te keqia sociale.
    Shiko Hollanden,komplet degjeneruar si komb,pasi prostitucioni eshte legal.
    Shteti duhet ta ndaloje dhe denoje shume ashper prostitucionin.
    Shteti duhet te fokusohet ne pastrimin e ambjentit,rrugeve ambjenteve,purifikimin
    dhe pastertine ne teknologji.Te orientohetne teknologji te gjerber qe te leje nje minimum
    gjurme ndotjeje carboni(carbon footprint ne ekosistem).Ta purifikoje vendin nga droga dhe pisliqet.
    Te vendose standarte te larta per shendetin duke ruajtur ambjentin nga ndotjet.
    Ne ambjente te pastra kutivohet nje komunitet i shendetshem me vitalitet dhe i forte.
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •