Normal se eshte jo legal, paramendoje nje femer shqiptare te dale rrugeve te Tiranes apo Prishtines e ta shese trupin e vet per para, e ajo mund te jete bija e nje shqiptari tjeter. Babait te saj i thehet zemra nese e sheh vajzen e tij duke shitur trupin e vet per para. Nese do te shihja motren time apo mbesen apo dike te familjes do te ndihesha thellesisht i deshperuar por shyqyr qe familja ime nuk e ka kopju perendimin materialist, na ka mbet pak fytyre sic thote populli, motra ime eshte e martuar, nuk vrapon te beje seks me secilin djale qe i del perpara, vellau im gjithashtu dhe te tjeret. Eshte jo morale dhe normal qe eshte mekat me bo seks duke perfituar para per kete.
Hof ky e ka bere legal sepse eshte ateist, kur te behesh ateist edhe vrasja eshte legale, edhe rrahja e femijes eshte legale, edhe abuzimi me femije eshte legal nuk ka menyre me te argumentu se kryerja e marrdhenieve seksuale me nje femije 10 vjecar eshte jo morale, por jo nese je shqiptar me tradite dhe nese beson ne Zot. Prej ketyre eshte kah vuan vet amerika pasi tallen me gjithcka e ti postoji keto ne forume shqiptare bir me shume injorance.
Krijoni Kontakt