Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Dijetarët e Biblës amerikane: Historia e Jezu Krishit e sajuar

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nuk kam pune me te mencur une perpos te hyj ne debat me spekulatore. Vella keta kur ta kuptojne se Roma pagane dhe Katolicizmi nuk kane te bejne asgje me Biblen atehere mund te debatojme. Ti po me kerkon mua te debatoj me dike i cili punon me kete logjike: Islamin e shpiken hinduset pagane te Indise. Epo zoteri nuk kam kohe te humbase kot me kesi injorante qe bejne pretendime te tilla.
    Kur ta besosh ZOTIN, te cilin e luti vet Jezu Krishti,... atehere ngjallen shpresat se tu kan hapur syt.

Deri atehere, ti si dhe 1 miliard te krishter neper bote, jeni dele te Romes pagane.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Kur ta besosh ZOTIN, te cilin e luti vet Jezu Krishti,... atehere ngjallen shpresat se tu kan hapur syt.

Deri atehere, ti si dhe 1 miliard te krishter neper bote, jeni dele te Romes pagane.
    O s'ka kohe ky per keso pune. Eshte i zene 24 ore ne dite... i kapur per gjenitaliet e muslimaneve, vecanerisht per ato te Profetit...keshtu, duart "plot" e hedh nga nje shikim ne drejtim te 70 e kusur Miss World-eve

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    O s'ka kohe ky per keso pune. Eshte i zene 24 ore ne dite... i kapur per gjenitaliet e muslimaneve, vecanerisht per ato te Profetit...keshtu, duart "plot" e hedh nga nje shikim ne drejtim te 70 e kusur Miss World-eve

*
    Si kjo me miss muslimah me posht

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin

*
    Albo i ka fajët që s'i jep 1 jave pushim Po si thot ajo proverba : .... i huaj, ngarkohët rende Detyr t'madhe ka marr i shkreti.
    … ///

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •