Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: 50 vëzhgime te vecanta mbi Shqipërinë!

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    duhet te jemi krenar per veprimet tona sepse koj na indentifikon te qenurit i ndryshem prandaj duhet pare ne kendveshtrim pozitiv.
    Temen e hapa sepse mu duk teper interesante. Per disa jam krenare psh qe thote jemi te paster, mbajme shtepit mire etc. por qe vrasim kafshet ashtu ne menyre barbare nuk jam krenare, ka edhe disa te tjera qe nuk me pelqejne qe ne duhet ti ndryshojme. Nejse cdo vend ka te mirat edhe te keqiat e veta!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 16-10-2013 më 09:58
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Temen e hapa sepse mu duk teper interesante. Per disa jam krenare psh qe thote jemi te paster, mbajme shtepit mire etc. por qe vrasim kafshet ashtu ne menyre barbare nuk jam krenare, ka edhe disa te tjera qe nuk me pelqejne qe ne duhet ti ndryshojme. Nejse cdo vend ka te mirat edhe te keqiat e veta!
    nuk shkruan gjekundi qe vrasim kafshet ne menyre barbare, dhe nese do ishte, pse duhet ta anshkalojme, por eshte me mire te pranojme ashtu sic jemi, sesa te shtiremi sikur snuk.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

nuk shkruan gjekundi qe vrasim kafshet ne menyre barbare, dhe nese do ishte, pse duhet ta anshkalojme, por eshte me mire te pranojme ashtu sic jemi, sesa te shtiremi sikur snuk.
    t'i lesh kafshet ashtu ne toke qe vuajne, e me pas kur te te teket t'i vrasesh, eshte trajtim barbar qe c'ke me te...por s'eshte se ndodh vetem ne shqiperi kjo gje, pothuajse kudo ne ferma ndodh keshtu. per mua shume here me mire dhe me e drejte eshte gjuetia.

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    t'i lesh kafshet ashtu ne toke qe vuajne, e me pas kur te te teket t'i vrasesh, eshte trajtim barbar qe c'ke me te...por s'eshte se ndodh vetem ne shqiperi kjo gje, pothuajse kudo ne ferma ndodh keshtu. per mua shume here me mire dhe me e drejte eshte gjuetia.
    nuk e lexova qe kjo e huaja e kishte verifikuar nje gje te tille, me aq sa lexova une ne temen e mesiperme
    Morali & Miresia

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

nuk e lexova qe kjo e huaja e kishte verifikuar nje gje te tille, me aq sa lexova une ne temen e mesiperme
    ja e verifikova vete pardje me syte e mi. gjynah kur i shihje ashtu, ne ato kondita...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

“Fresh” meat

Meat here could be considered fresh to some standards. Some of the meat is literally killed on the street right before the buyer takes it home. I have the wonderful view of this phenomenon every morning. Seeing lambs hanging upside down and bleeding out all over the street isn’t necessarily the most appetizing thing to witness first thing everyday, but after a while I have learned to just look away. Poor animals… kills my sudo-vegetarian soul.

http://jilljustine13.wordpress.com/2...about-albania/

Lexo te gjitha ne link qe kam vendosur.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

[QUOTE=broken_smile;3687072]ja e verifikova vete pardje me syte e mi. gjynah kur i shihje ashtu, ne ato kondita...[/QUOTE

eh, po jemi paksa agresiv ne , pse ne thertore jashte nuk eshte e njejta
    gjera qe ndodhin, por te vinte re shfarosjen e pyllit dhe maleve , do ishte shume negative,
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    “Fresh” meat

Meat here could be considered fresh to some standards. Some of the meat is literally killed on the street right before the buyer takes it home. I have the wonderful view of this phenomenon every morning. Seeing lambs hanging upside down and bleeding out all over the street isn’t necessarily the most appetizing thing to witness first thing everyday, but after a while I have learned to just look away. Poor animals… kills my sudo-vegetarian soul.

http://jilljustine13.wordpress.com/2...about-albania/

Lexo te gjitha ne link qe kam vendosur.
    ne temen qe ke hapur ti nuk e vura re, gjethesesi ka gjera te tjera qe duhet te merakosemi me shume
    Morali & Miresia

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

eh, po jemi paksa agresiv ne , pse ne thertore jashte nuk eshte e njejta
    gjera qe ndodhin, por te vinte re shfarosjen e pyllit dhe maleve , do ishte shume negative,
    e shkruajta edhe me lart qe nuk ndodh vetem ne shqiperi kjo gje, por s'eshte nje arsye kjo per te justifikuar kete sjellje. ajo qe shqeteson me shume eshte se njerezve nuk u duket dicka e keqe t'i trajtosh kafshet ne kete menyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 16-10-2013 më 10:37

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    e shkruajta edhe me lart qe nuk ndodh vetem ne shqiperi kjo gje, por s'eshte nje arsye kjo per te justifikuar kete sjellje. ajo qe shqeteson me shume eshte se njerezve nuk u duket dicka e keqe t'i trajtosh kafshet ne kete menyre.
    do mundohem ta lexoj linkun neser me kujdes, sig qe nuk eshte e hijshme ne foto qe pash perciptas, pse e ke buzeqeshjen e thyer?
    Morali & Miresia

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •