Basha ka vetem 2 vjet qe kur u zgjodh ne krye te Tiranes jo 4 vjet sic thua ti , ketu ti gabon ne menyre e gjykimit sepse s'mund te behen te gjitha per 2 vjet. Disa gjera jane bere disa gjera edhe nuk jane bere , ne kete pike jam dakort me ty por sic e theksova ka vetem 2 vjet. Kur te vije dita e zgjedhjeve lokale atehere ne kemi te drejte te themi cfar ka bere dhe sa ka mbajtur premtimet sepse edhe Basha vet per disa premtime ka thene brenda mandatit 4 vjecar.
Sa per trenin une nuk besoj qe ty do te vinte keq dhe te kishe deshire te udhetoje me ate tren rrangalle se edhe breshka po te nisej nga destinacioni do arrinte me shpejt ne Durres. Te flasim realisht , asnjeri s'do i vinte keq per ate tren me ate gjendje qe ka , me mire te mos ekzistonte fare. Eshte turp i madh edhe per turistet e huaj nese qellojne te udhetiojne me tren nga qendra te Tiranes. Sikur treni te ishte ashtu sic e ka europa , une vet i pari do bashkohesha me ju kunder levizjes te staacionit nga qendra e Tiranes ne Vore
Ne disa fjali jam dakort me ty
Krijoni Kontakt