Vlorë, i djegin të dyja automjetet Rektorit të Universitetit
VLORE- Rektorit të Universitetit të Vlorës “Ismail Qemali” , Albert Qarri i janë djegur në orët e para të mëngjesit të dyja automjetet që përdorte.
Ngjarja ka ndodhur rreth orës 05:45, pranë banesës së tij, kur fqinjët kanë lajmëruar rektorin Qarri, se të dy automjetet e tij kishin marrë flakë, makina personale dhe makina e Universitetit.
Denoncimin për këtë ngjarje e ka bërë vetë Rektori Qarri.
Policia dhe Prokuroria e Vlorës kanë nisur hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes dhe kapjen e autorëve.
Qarri për News 24: Një akt i shmëtuar, Vlora me njeh se çfarë njeriu jam
Në një linjë telefonike për News 24, Rektori Albert Qarri u shpreh se: “Ky është një akt tepër i shëmtuar, nuk mund ta lidh me asgjë, unë jam person publikisht i njohur në Vlorë, pocizioni im si Rektor ska të bëjë fare me faktin të krijohen konflikte, sepse Universiteti është një institucion krejt ndryshe nga çdo institucion tjetër.
Nuk jap dot asnjë argument, asnjë aryse, sepse e di se si e kam bërë detyrën, e di se çfarë pozicioni kam në qytet, nuk kam pasur asnjë rast ku të jem ndjerë i kërcënuar, apo në presion”.
Gjithashtu, Qarri theksoi se ndodhet në pozicionin e Rektorit prej 2 vjet e gjysëm i zgjedhur me votëbesim unanim nga i gjithë stafi akademik.
Ky është rasti i parë, ku një rektori i djegin dy automjete. Dy ditë më parë, po në Vlorë u dogj një makinë e një efektivi të policisë.
Ndërkohë që, para disa muajsh u dogj edhe makina e Kryetarit të Bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika.
Deri më tani, ende nuk ka asnjë të arrestuar për këto ngjarje.
(m.s/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt