Scion (03-10-2013)
Jo, unė nuk jam ai. Unė jam Eltoni, ky ėshtė emri im i vėrtetė. Sa i pėrket hoxhės nė fjalė e njoh dhe ai mė njeh mua, por unė s'jam ai dhe ai nuk ėshtė unė.
Por, unė absolutisht jam i bindur se 'Iliria' nuk ėshtė ai qė thash, por desha tė i tregoj atij se vetėm me mohime e pohime nuk mbrohet ajo qė thotė ai se Zoti i tij e paska krijuar Allahun, kjo ėshtė absurde.
Pėrndryshe unė nuk e njoh aspak 'Iliria', dhe s'kam fakte pėr tė thėnė se ėshtė kush ėshtė ai...fakti nuk pranon pohime e mohime dhe vetėm kaq!
Paqe!
Jam i bindur se nuk ia kam qėlluar se ai ėshtė nė tė vėrtetė ai qė thash unė! Por vetėm desha tė i tregoj se nuk ėshtė argumenti vetėm me mohime e pohime, sidomos kur thotė ai se Zoti i tij e paska krijuar Allahun, kjo ėshtė absurde.
Pra, kot them unė se 'Iliria' ėshtė filan fisteku, porse nuk kam asnjė fakt. Shkenca ėshtė:
"Njė grumbull njohurish tė vėrtetuara dhe tė sistematizuara." Me fjalėn 'njohuri' hudhen poshtė epshet dhe ndjenjat, kurse me fjalėt 'tė vėrtetuara' hudhen poshtė teoritė e pabaza dhe supozimet, ndėrkaq me fjalėn 'tė sistematizuar' hudhen poshtė teoritė apo dijet e shkapėrderdhura.
...
Kuptove?!
Paqe!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elytony : 03-10-2013 mė 17:24
Jo o vėlla. Uallahi unė jam Eltoni dhe jo Sedati, leri ata.
Por, a e shef urrejtėjen e tyre sesi i marrin fjalėt tona?!
A e shef se ēfarė gatishmėrie kanė kėta ndaj argumenteve dhe fakteve?!
Kėta besojnė vetėm kur pohon dikush diēka e cila pastaj iu konvenon qė tė gjuajnė me fjalė atė e atė...Kjo nuk ėshtė dija, nuk e pranon shkenca dhe as vet logjika. Shumica thirren nė argumente, kurse vet i marrin si tė vėrteta fjalėt e paargumentuara dhe kėtu kemi dy ēėshtje:
1. Ata, edhe pse nuk shohin argumente nė fjalėt e mia, i marrin ato sepse kanė urrejtėje ndaj atij qė e mbron fenė e Allahut dhe,
2. Ata vet thirren nė argumente e fakte, kurse kur epshi ua mund mendjen marrin ē'tė donė dhe ia fusin kot!
Paqe!
mesia4ever eshte vetem nje nofke, une nuk jam mesih a shpetimtar i dikujt, une jam vetem nje shqiptar i thjeshte.
I nderuar jo jo qellimi im nuk eshte t'i pengoj askujt, as te i imponoj dikujt pikemamjen time. Nuk me lidh asgje me Elytoni, Nuh Musa, Referi, nuk kam cka komentoj per keta. I respektoj si te gjithe te tjeret nuk kam asgje kunder tyre.
Kam dhene kryekeput pergjigje?! Ti d.m.th. po e pranon?!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 03-10-2013 mė 19:56
Amazing (po se po) but not unexpected from a sinful creature...
Edhe besimi krishter nuk eshte asgje kunder dashurise, por besimi krishter eshte kunder kerkimit te lumturise ne gjera qe zgjasin ca ore, ca jave, ca muaj, apo ca vite, pra jo ne gjera materiale, seks, para, fame etj. por ne dashuri te perjetshme. Ateisti po pikerisht kerkon kenaqesine ne keto gjera por ne fund vetem do te ndihet i zhgenjyer me gjithcka.
pershendetje
Krijoni Kontakt