Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63

Pėr: 1 pyetje per ateistet

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    dashuro dhe bej c'te duash... kaq mjafton...
    ide shume e keqe....
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar optimus.prime pėr postimin:

Scion (03-10-2013)

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    ide shume e keqe....
    Ti meriton nje falenderim, si postimi shembull i ketij forumi
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ps.shume te veshtira i ben pyetjet ky Mesia
    Nuk ja ke idene se sa.
    Sa here qe ben nje pergjigje une i shkreti rri e mendohem se c'pyetje ti kethej!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Ti meriton nje falenderim, si postimi shembull i ketij forumi
    i ka shkuar ne mend ndonjehere stafit administrues te forumit qe te te shpall" Gjel i Forumit"?
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Meqenese ti i pari fillove kete primitivizem ndaj forumistit @Iliria,atehere te ta kthejme ne te njejten mase.Te ta shpallim publikisht emrin dhe mbiemrin.
    Elytoni - Hoxhe Sedat G. Islami ,Vushtrri...Perndryshe i njohur edhe per leteren e tij te famshem derguar Nenes nga Xheneti
    Jo, unė nuk jam ai. Unė jam Eltoni, ky ėshtė emri im i vėrtetė. Sa i pėrket hoxhės nė fjalė e njoh dhe ai mė njeh mua, por unė s'jam ai dhe ai nuk ėshtė unė.

Por, unė absolutisht jam i bindur se 'Iliria' nuk ėshtė ai qė thash, por desha tė i tregoj atij se vetėm me mohime e pohime nuk mbrohet ajo qė thotė ai se Zoti i tij e paska krijuar Allahun, kjo ėshtė absurde.

Pėrndryshe unė nuk e njoh aspak 'Iliria', dhe s'kam fakte pėr tė thėnė se ėshtė kush ėshtė ai...fakti nuk pranon pohime e mohime dhe vetėm kaq!

Paqe!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Elytony, po qe se i ke nxjerre emrin lirise je njeri i pabese dhe imoral. Po te donte e nxirrte vete emrin ai, nuk kishte nevoje ta beje ti. Eshte gje e neveritshme te mundohesh ti besh dem tjetrit vetem se ke mundesi.
    Jam i bindur se nuk ia kam qėlluar se ai ėshtė nė tė vėrtetė ai qė thash unė! Por vetėm desha tė i tregoj se nuk ėshtė argumenti vetėm me mohime e pohime, sidomos kur thotė ai se Zoti i tij e paska krijuar Allahun, kjo ėshtė absurde.

Pra, kot them unė se 'Iliria' ėshtė filan fisteku, porse nuk kam asnjė fakt. Shkenca ėshtė:

"Njė grumbull njohurish tė vėrtetuara dhe tė sistematizuara." Me fjalėn 'njohuri' hudhen poshtė epshet dhe ndjenjat, kurse me fjalėt 'tė vėrtetuara' hudhen poshtė teoritė e pabaza dhe supozimet, ndėrkaq me fjalėn 'tė sistematizuar' hudhen poshtė teoritė apo dijet e shkapėrderdhura.

...

Kuptove?!

Paqe!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elytony : 03-10-2013 mė 17:24

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    edhe?! ēka po sheh ti te keqe?! njeriu bile ben diqka per kauzen e vet, ti ē'ben per tenden? Ke fare kauze apo qellim jetese ti? apo per ty kauza dhe qellimi jetesor eshte forumi shqiptar?!
    Jo o vėlla. Uallahi unė jam Eltoni dhe jo Sedati, leri ata.

Por, a e shef urrejtėjen e tyre sesi i marrin fjalėt tona?!

A e shef se ēfarė gatishmėrie kanė kėta ndaj argumenteve dhe fakteve?!

Kėta besojnė vetėm kur pohon dikush diēka e cila pastaj iu konvenon qė tė gjuajnė me fjalė atė e atė...Kjo nuk ėshtė dija, nuk e pranon shkenca dhe as vet logjika. Shumica thirren nė argumente, kurse vet i marrin si tė vėrteta fjalėt e paargumentuara dhe kėtu kemi dy ēėshtje:

1. Ata, edhe pse nuk shohin argumente nė fjalėt e mia, i marrin ato sepse kanė urrejtėje ndaj atij qė e mbron fenė e Allahut dhe,

2. Ata vet thirren nė argumente e fakte, kurse kur epshi ua mund mendjen marrin ē'tė donė dhe ia fusin kot!

Paqe!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Ti vetem pyetje nuk ke bere aty Mesia, ne fakt po ta lexosh mire ti ke dhene kryekeput pergjigje
    P.S. Forumin Ateist/Agnostik tashme e ke te lire, mund te derdellisesh budalliqe tere diten sa te duash, me tonelata. Ne fakt shpejto, se po ta merr medaljen Elytoni
    mesia4ever eshte vetem nje nofke, une nuk jam mesih a shpetimtar i dikujt, une jam vetem nje shqiptar i thjeshte.
    I nderuar jo jo qellimi im nuk eshte t'i pengoj askujt, as te i imponoj dikujt pikemamjen time. Nuk me lidh asgje me Elytoni, Nuh Musa, Referi, nuk kam cka komentoj per keta. I respektoj si te gjithe te tjeret nuk kam asgje kunder tyre.

Kam dhene kryekeput pergjigje?! Ti d.m.th. po e pranon?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 03-10-2013 mė 19:56

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    e mahnitshme eee te mos kesh nevoje per asgje e asnje qe te te diktoje rrugen, te marresh fryme lirisht pa friken se dikush mund te te ndeshkoje... te perjetosh gjithcka te bukur qe jeta te dhuron pa patur nevoje te analizosh asgje... sepse vete fakti qe ti je pjese e kesaj "te panjohure magjike" te mjafton, te ploteson...nuk kerkon ta analizosh sepse ta analizosh deri ne thelbin e saj, jo vetem qe eshte e pamundur por s'do arrije asgje me shume se t'ia zbehje bukurine e te jetoje me pak ate qe ke mundesi te jetosh plotesisht...te duhet vetem ta ndiesh, e atehere do e kuptosh edhe qe cdo pyetje tjeter eshte e tepert, e panevojshme...
    Amazing (po se po) but not unexpected from a sinful creature...
    Edhe besimi krishter nuk eshte asgje kunder dashurise, por besimi krishter eshte kunder kerkimit te lumturise ne gjera qe zgjasin ca ore, ca jave, ca muaj, apo ca vite, pra jo ne gjera materiale, seks, para, fame etj. por ne dashuri te perjetshme. Ateisti po pikerisht kerkon kenaqesine ne keto gjera por ne fund vetem do te ndihet i zhgenjyer me gjithcka.

pershendetje

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Amazing (po se po) but not unexpected from a sinful creature...
    Edhe besimi krishter nuk eshte asgje kunder dashurise, por besimi krishter eshte kunder kerkimit te lumturise ne gjera qe zgjasin ca ore, ca jave, ca muaj, apo ca vite, pra jo ne gjera materiale, seks, para, fame etj. por ne dashuri te perjetshme. Ateisti po pikerisht kerkon kenaqesine ne keto gjera por ne fund vetem do te ndihet i zhgenjyer me gjithcka.

pershendetje
    fola gje per fe, besim te krishtere, gjera materiale, para apo seks une? me vjen keq qe kaq munde te kuptosh nga postimet e mia ne kete teme... une flas per dashurine, ajo qe ndodhet brenda nesh. tek ajo mbeshtetu, gjithcka tjeter eshte e panevojshme dhe e demshme...

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •