Postuar mė parė nga Agim Metbala Unė e deshifrova sepse jam mjeshtėr i enigmatikės... Unė s'dhuroj puthje jemi nė ditėn e heshtjes parazgjedhore... juve ne faqe bac
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar mė parė nga tetovarja87 juve ne faqe bac Bereqatversen, e di ēdo tė thot?
Postuar mė parė nga Agim Metbala Bereqatversen, e di ēdo tė thot? patjeter qe po bac,edhe ne e perdorim kiss per netushen se me mungon...........
te dashuruarve...
Postuar mė parė nga broken_smile te dashuruarve... O leri tė dashuruarit, ata puthen me shumicė, shiko dhuroi atyre qė kėrkojnė dashurinė...
Sorkadhe_Kelcyre (05-11-2013)
Postuar mė parė nga broken_smile te dashuruarve... .....
Love has no limits
nje puthje per z. Agim dhe nje tjeter per symphony
Postuar mė parė nga broken_smile nje puthje per z. Agim dhe nje tjeter per symphony Ani ku na gjete neve dyve se kemi botėkuptime pėrafėrsisht tė njejta...Faleminderit...qofsh e nderuar...
Postuar mė parė nga Agim Metbala Ani ku na gjete neve dyve se kemi botėkuptime pėrafėrsisht tė njejta...Faleminderit...qofsh e nderuar... po ju te dy me dolet perpara prandaj (shaka kjo) ishte kenaqesi
Agim Metbala (06-11-2013)
Boo ca teme hajde gjej rob tamam me č puth tani... Une po rri njehere pushim
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt