Per miqte gjithmon Eduart me vjen mir qe je mes nesh![]()
Per miqte gjithmon Eduart me vjen mir qe je mes nesh![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
EDUARDI (24-03-2015)
Eshte kenaqesi dhe per mua.. Ne radhe te pare te kem respekt tend dhe te miqve te tjere dhe ne radhe te dyte qe ju gjej shendosh e mire..
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Busy Girl (24-03-2015),e panjohura (24-03-2015)
Lulke (24-03-2015)
Haha ka lezet kur ste prekin.Eduardit nje perqafim miqesor.
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
EDUARDI (24-03-2015)
asgje ediiii
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Busy Girl : 24-03-2015 mė 15:44
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
EDUARDI (24-03-2015)
Goca e di qe me paska marre malli per ju dhe te tjeret.. Vertet futem shume ralle sepse puna jeta personale na ka privuar disi mund te themi por me raste gjej mundesin te futem dhe tu lexoj. dhe eshte kenaqesi qe ju shof qe jeni kaq te dashura dhe te respektuar qofte ne gjinine femerore dhe mashkullore.. Perqafime per te dyja ju mikesha
Jeta reale padyshim qe na merr kohén kryesore por e rendesishme eshte qe mos i harrojm edhe miqt tane virtuelle me te cilet kemi ndare momente te mira apo t keqija qofshin ato .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
EDUARDI (24-03-2015)
Shume e vertete dhe shume e drejte Lulke...
Lulke (24-03-2015)
edii kam gjetur shum njerez te mire ne forum me shum se ne realitet i dua shum
EDUARDI (24-03-2015)
Omelsin ka eshte e vertet sepse dhe un kam plot miq ne jeten reale qe jemi njoftur nepermjet forumit ktu e para shume vitesh te pakten nga viti 2003 qe une jam anetar ktu kam krijuar nje miqesi qe vazhdon dhe do vazhdoj dhe do jen perhere pjese e miqesis nga virtual ne real...
Busy Girl (26-03-2015),e panjohura (24-03-2015)
Krijoni Kontakt