Awwww Busy nje e keqe e domosdoshme Jane
Lulke Hahahah murator Jane keta expertat![]()
Awwww Busy nje e keqe e domosdoshme Jane
Lulke Hahahah murator Jane keta expertat![]()
Lulke (01-02-2015)
Yes my sweet ejj ju hongert mortja ju tuj qesh me ju mu thy dhemballaaa oj grifshaa
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Hahagaha bussy eshte dreqi eshte po pale ka qeka fut sot , e ka mcefi at surrat si strucita kishim prezantu me isabelle qe e kam shpirttt e kammm shpirt e kam !! Big kiss for you darling <3. Isabelle experte jemi vet ne mi , jemi vetvetja dhe jo si kta qe per tbi pervete vejn surrat t tjetrit
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Hahahahhaha mos e vrit mendjen ti bej une veneers vetem qesh ti
bella ma qet iher ftyren e bukur miiikur te vij do e pufi hahah
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Hahahagaha omg kjo me vdes mu, ajde ti vej lulija porcelaine ty mos l'lujn me deri ne vdekje lol pse kot jam n'klinike un gjith diten![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Kush eshte ky Lulke ndonje I mire fare apo fytyr ngrysur me shpirt humori![]()
Lulke (01-02-2015)
uuu qiqja uneee per tajj hahah pse nallbane qeke tii hahah ksaj dhemballes mja ka bo ben dentisti muu mii hahahh
bella king eshte miii moter po eshte i zon e kam zon une aty ku smahet haha
Ahhh busy kam nje surrat une qe Cte te them
Me ka then mamaja qe kur Linda une u fsheh dielli per 10 min Sepse lindi nje diell tjeter
Mwahhh
Krijoni Kontakt