Lulken le qe meshkujt e puthin po edhe femrat .
Lulken le qe meshkujt e puthin po edhe femrat .
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
dike qe as e din kush jam
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Te dyja bashk Kreni ,nuk jam dakort te lendohet nje femer ,(qoft SHQIPE dhe franceze )tek e fundit jam femer vete ,dhe ēa te keqe ka eshte se qenka franceze? Aq me shum mosh e vogel , njoh plot cuna SHQIPTARE qe jan lidh me fr dhe ato jan pershtat goxha me traditat tona te égra. Pra un sjam dakort qe ti femren ta trajtosh ne ate menyre( ne fund te fundit un jam vete femer edhe sdo lejoj kurre tme bej kshu ne mashkull)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulke : 01-02-2015 mė 09:05
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Extazy kam shum miq e mikesha ne kte faqe domosdo me puthin , mbyll syt ti![]()
Lulke e di ti qe ata qe mendojne qe lozin ne te vertet Jane pikerisht ata qe they been played darling.
Ky tipi me albanistani style mendon qe Loz me francezet pfffff
Tani per temen te puc Ty Lulke
Hahahaha ky eshte albanistan qe rri ne franc por akoma se ka kuptu miresin e kti vendi them se eshte pak i per humbur akoma ktu , e kuptoj se viti i pare eshte shum i veshtire njelloj si “ dashuria e pare “kisss edhe un ty my loveee
Jo ky paska mesuar vetem French kiss that's all me kete ka gjasa te fitoje dhe letrat![]()
Hahaha eshte student Kreni amo ndaj e ka fillu me kiss french po avash avash do i mesoj tgjitha ndaj po kerkon te njihemi te dy , per te diskutu pak me gjere e gjate rreth ceshtjes se gjirit persik![]()
hahahh ju rafte e mira ku toēe te dyja hihi
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Qyqja do te mesoja dhe Ty eeeeee
Lulke kujdes nga keta studentet, Jane te rrezikshem![]()
Krijoni Kontakt