lulkes......
Gjaku lahet me Gjak
Sot dua ti jap nje puthjeeee po nga ato te medhajat e ploot dashuri Goldianit te faqjaaa e kam shum xhan
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
[QUOTE=krenifr;3778715]
vertet he? epo he pra shkrepja, mos me ler me te vuaj ... (hahahahaa me kujtohen fjalet e nje poezie);
dhe ne dubai te ishe kaq shum sdo me kishe munduar per nje takim : p [QUOTE]
Se tashi e pashe ..Ihaa ēa eshte Dubaļ , sa do t lodh ty un mas asaj qe lexova tek tema: si acarohet nje femer![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
[QUOTE=Lulke;3779302][QUOTE=krenifr;3778715]
vertet he? epo he pra shkrepja, mos me ler me te vuaj ... (hahahahaa me kujtohen fjalet e nje poezie);
dhe ne dubai te ishe kaq shum sdo me kishe munduar per nje takim : pEpo cfar ti beja une ? E do lozim nganjecik me kto francezkat...kollaj kur ''lozin'' ato ndonjeher me ne ? Esht thjesh nje 17 vjec me xhan por du me e largu se ka fillu te shfaqi sikur ''te ndieje'' dhe snuk me pelqen kjo gje.. Kte jav (se ka dhe ditlindjen) , dmth pas ditlindjes do i them adios bébé. !
Se tashi e pashe ..Ihaa ēa eshte Dubaļ , sa do t lodh ty un mas asaj qe lexova tek tema: si acarohet nje femer![]()
Po ta kesh per komentin qe i ktheva atij vk posht meje ska lind ps te me quaj legen pa me njohf kush jam.. Nejse vl papjekuria karakterizon shumicen e shqiptareve...
Kesaj Lulkes se qenka mjaft simpatike!
Lulke (31-01-2015)
Teta pranveres si patrioten time shume te mire
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Krijoni Kontakt