Do të thoja që jetohet dhe më mirë kur nuk i ke rrotull Shqiptarët !! Phu farë e keqe![]()
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Kjo eshte ide e gabuar. Neve duhet gjithmone te bejme me te miren por nuk ka garanci qe me e mira do te jete e mire. Me e mira mundet te ket pjese te keqija. Nuk dua te vete ne Shqiperi, thjesht dua te ankohem qe nuk jame ne Shqiperi! Lojohet kjo apo duhet leje
E kalova po ca te kaluari paIshte thjesht moment dobesie dhe gjykimi te keq qe e hapa temen dje, se tregova shume emocione. Tani detyrat, do cajme b... me matematike kur humanities jane shume here me te bukra dhe interesante
Do shkoj te gjej eksin (i.e. x)
"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"
Une sa erdha nga shkolla dhe hedh syte perqark e shikon vetem fetyra Aziatikesh. Ja dua te miren, nuk kam asnje gje me ta, biles kam pasur edhe shoke te tille, por nuk jane soji jone. Te vjen qef kur shikon Ballkanas te tjere, si Greke, Serb, e Maqedonas! Nuk ta priste mendja ne Shqiperi.
"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"
Allahile kush ndjene mungese te hithnes po shqiptari eshte si hithra ku te shkojsh e gjane.
Gjeje eksin nese se gjen eksin kerko per next-in
Ah....merr dhe nje fener ne dore kur te 'nisesh' tamam si Diogjeni
P.S.He se te gjithe kemi kaluar (dhe prap kalojm) neper kto momente dobesie......edhe matematika nuk eshte aq problematike sa duket,biles eshte shume atraktive po fillo shife me nje sy tjeter :-D
E di si eshte puna Hof, ka ardhur vetvetiu koha e tille. Te jesh i sigurte se edhe sikur ne Shqiperi te kishe vazhduar do ta ndjeje kete lloj mungese. Edhe ketu njerezit kane filluar te behen me te ftohte, fakti qe nje pjese prej jush kane ikur jashte kane lene nje vend bosh dhe nuk eshte ajo harmonia e dikurshme. Ktu gjalleri ka vetem kur vijne emigrantet. Por perseri jeta eshte bere aq e veshtire dhe stresuese saqe nuk po behen me njerezit me njeri-tjetrin, avash avash jetesa ketu po behet e njejte me ate atje. Prandaj mua me duket me teper si nostalgji per te kaluaren, per menyren sesi kemi pas shkuar me perpara. Edhe pse jam e re akoma mua me mungon ajo kohe.
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt