ndjej mungesen e prinderve te mi per te tjeret(shqiptaret)as nuk me shkon mendja fare... se saper te te fut ne siklet jane
ndjej mungesen e prinderve te mi per te tjeret(shqiptaret)as nuk me shkon mendja fare... se saper te te fut ne siklet jane
Po te them nje gje jojithesi se kan qen me shum gjera te mira ..Po pram si thojn nje fjal ta shash shqiptarin esht sikur Pershty per pjet e bjeri vetit po mir jemi njerz tmir edhe ti e shof se ndjeke munges te njerzve ton shqiptarve Edhe pse sna the se ku jeton po me sa e shof jeton ne Uk ose ne U.S.A..une jetoi ne nje vend te Europes edhe ktu ka shqiptar shummm edhe kam shum shoqeri te klasit tem sepse kurr sdua as te shprehem me te gjith e te jap muhabet cdo shqiptari sepse te them te drejten ..per 30 % per ta as qe dua ti sho me ty sepse jan te ati niveli aq te ulet sa iden se ke PO gjithsesi kur takoi shqiptar te mir me kenaqet zemra sepse beje muhabet shqip dhe jo ne gjuh te ketyre sna the nga je Te pershendes shummm....nga Italiaa veq mos me thuaj se jeton ne UK sepse esht vendi i enrrave te mija
me sa kam degjuar te gjithe shqiptaret qe jetojne jasht nuk bejne per njeri tjetrine jo me ti marri malli
Let food be your medicine !
me sa ke degjuar gjithmon me te degjuar ngelem ne shqiptaret
Ktu ku jetoj un jetojn afersisht 10600 shqiptar kudo qe iki shqip degjoj ndonjehere them se kam vajt ne Korce haaah
kudo qe kam vajt ne usa shqiptar ka plot ka qe behen ka qe sbehen varet nga njeriu
un vet jam i rrethuar nga shqiptar plus edhe fmit shoqerin e tyre shqiptare sa kisha frik se sdo mesonin anglisht ;P
Partizoni
Fare, fare.. janë mbirë si këpurdhat në çdo pëllëmbë...
![]()
Love has no limits
Ktu ku jam bera vitin, eshte nje mhallaxhi i burrit qe dalim ndonjeher, po te tjere as kam par as dua te shoh me mir kur si ke afer se vec me thashetheme merren aman .
Walchi eshte grua nderkombetare
Ca ti besh kshu na ra per hise .
Mos harroni ti mesoni gjuhen Shqipe Femive
Krijoni Kontakt