Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

Për: E ndjeni mungesën e shqiptarëve aty ku jetoni?

ndjej mungesen e prinderve te mi per te tjeret(shqiptaret)as nuk me shkon mendja fare... se saper te te fut ne siklet jane

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-03-2013
    Vendndodhja
    Trieste Itali
    Postime
    17

Po te them nje gje jojithesi se kan qen me shum gjera te mira ..Po pram si thojn nje fjal ta shash shqiptarin esht sikur Pershty per pjet e bjeri vetit po mir jemi njerz tmir edhe ti e shof se ndjeke munges te njerzve ton shqiptarve Edhe pse sna the se ku jeton po me sa e shof jeton ne Uk ose ne U.S.A..une jetoi ne nje vend te Europes edhe ktu ka shqiptar shummm edhe kam shum shoqeri te klasit tem sepse kurr sdua as te shprehem me te gjith e te jap muhabet cdo shqiptari sepse te them te drejten ..per 30 % per ta as qe dua ti sho me ty sepse jan te ati niveli aq te ulet sa iden se ke PO gjithsesi kur takoi shqiptar te mir me kenaqet zemra sepse beje muhabet shqip dhe jo ne gjuh te ketyre sna the nga je Te pershendes shummm....nga Italiaa veq mos me thuaj se jeton ne UK sepse esht vendi i enrrave te mija

Jetoj ne Kanada, falemnderit per pergjigjen, pershendetje

Citim Postuar më parë nga antiwirusi Lexo Postimin
    Po te them nje gje jojithesi se kan qen me shum gjera te mira ..Po pram si thojn nje fjal ta shash shqiptarin esht sikur Pershty per pjet e bjeri vetit po mir jemi njerz tmir edhe ti e shof se ndjeke munges te njerzve ton shqiptarve Edhe pse sna the se ku jeton po me sa e shof jeton ne Uk ose ne U.S.A..une jetoi ne nje vend te Europes edhe ktu ka shqiptar shummm edhe kam shum shoqeri te klasit tem sepse kurr sdua as te shprehem me te gjith e te jap muhabet cdo shqiptari sepse te them te drejten ..per 30 % per ta as qe dua ti sho me ty sepse jan te ati niveli aq te ulet sa iden se ke PO gjithsesi kur takoi shqiptar te mir me kenaqet zemra sepse beje muhabet shqip dhe jo ne gjuh te ketyre sna the nga je Te pershendes shummm....nga Italiaa veq mos me thuaj se jeton ne UK sepse esht vendi i enrrave te mija
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar Maska e arba.t
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Postime
    439

me sa kam degjuar te gjithe shqiptaret qe jetojne jasht nuk bejne per njeri tjetrin e jo me ti marri malli
    Let food be your medicine !

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Citim Postuar më parë nga arba.t Lexo Postimin
    me sa kam degjuar te gjithe shqiptaret qe jetojne jasht nuk bejne per njeri tjetrin e jo me ti marri malli
    me sa ke degjuar gjithmon me te degjuar ngelem ne shqiptaret

Ktu ku jetoj un jetojn afersisht 10600 shqiptar kudo qe iki shqip degjoj ndonjehere them se kam vajt ne Korce haaah
    kudo qe kam vajt ne usa shqiptar ka plot ka qe behen ka qe sbehen varet nga njeriu

un vet jam i rrethuar nga shqiptar plus edhe fmit shoqerin e tyre shqiptare sa kisha frik se sdo mesonin anglisht ;P
    Partizoni

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Fare, fare.. janë mbirë si këpurdhat në çdo pëllëmbë...

Love has no limits

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Ktu ku jam bera vitin, eshte nje mhallaxhi i burrit qe dalim ndonjeher, po te tjere as kam par as dua te shoh me mir kur si ke afer se vec me thashetheme merren aman .

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Walchi eshte grua nderkombetare

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Ca ti besh kshu na ra per hise .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2013
    Postime
    34

Mos harroni ti mesoni gjuhen Shqipe Femive

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •