Po ti mos u merzit kaq shume xhaxhi se une hoxhe te cilesova!! Dhe jo psh. paqexhi ose ku di une.... duke pare nivelin e nikotines.. me fal te islamit ne postimet tuaja nuk do e quaja domosdoshmerisht shpifje ose ulje ose ofendim sikurse kam ndjenjen se e ke kuptuar zotrotte, nqs. pa dashje te kam ngaterruar sektin pra nqs ke me qejf te te quaj sheh ose mullah ibish tyrkish apo ku di une me thuaj!
PAQE me koke derrri, Nr°1!
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Ky hoxha nuk e ka si ajo fjala e urt popullore ma mir nji sot se tri mot.ahahahahha kush esht ai idiot qe menon me pas 40 femna ne ate jet kur si shijon sot sa esht gjall,kjo te trego sa te trash jan ata qe e besojn ket teori,thu qe Muslimant Katolik ortodoks e shum e shum sekte tetjera fetare nuk kan te njejtin zot,simas ktyne sa zoten ka edhe kujt i perket zoti i vertet,harrojn qe zoti esht nje e njerzit e risjellin sipas menyres dhe fes qe kan si trazhgimi.Citim Postuar mė parė ngadielli1 ..ky hoxha e hoxhe te tjere(mesues te ferrit njerezor),mesojne edhe keto mesime:
merrnja gruan vellait,se keshtu na meson muhamedi jajjalall (eshte fjala per pedofilin),
martoni femrat(edhe kur jane femij) me tu ardh ato....sepse edhe muhamedi mori nje femij te tille,sepse ishte e beshme,(sipas hoxheve dhe kuranit"famelart"mesime nga muhamedi,eshte fjala per pedofilin),
Mbytni same shume hardhuca,se keshtu beni sevap(dhe keshtu"fitoni xhenetin"),
mos u brengosni fare per vdekjen se atje(ne xhenet) do tju presi katerdhjete gra virgjera(mesime nga muhamedi_pedofili).
e shume eshume mesimi e budallaki nga kurani"famelart"ku duke pare budallenjt se atje jetohet me katerdhjete gra virgjera(nen ndikimin thjesht te droges)shkojne dhe sakatojne nen emrin e allahut gra pleq dhe femij te pafajshem,ja keto ishin disa mesime te hoxhes terr qe me te tilla mesime po ti zbatosh gjithmone do jetosh ferr...
..Kush ka sy per te pare,territ duhet ti thuhet terr,e DRITES DRITE.....
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Unė nuk kėnaqem me etiketimet qė t'i m'i bėnė mua dhe mė thėrret me to, me apo pa humor, me apo pa ofendim... por dhe as anasjelltas, ngase njeriu nuk ka pse brengoset pėr diēka ēfarė nuk e ka, dhe ky ėshtė parim, sė paku i imi!
Nuk ėshtė tema tė mė quash mua me ndonjė emėr, prandaj dhe forumi ka lėnė rregull qė gjatė citimit tė vėrehet atje personi i cili ėshtė cituar dhe kjo mjafton, prandaj pėrshtatju rregullave tė forumit. Dhe...po, tema ka tė bėjė me diēka krejtėsisht tjetėr nga ajo qė unė dhe ti jemi duke folur, prandaj t'i pėrmbahemi temės, hė!!
Unė nuk i pėrkas asnjė sekti dhe mua mė vie keq sesi nuk keni tė ndalur me kėto gjėra por sido qė tė jetė, ēdokush e tregon atė edukatėn e tij, gatishmėrinė ndaj fakteve e argumenteve, e kėshtu me radhė.
Paqe!
gjithsesi o vushtri (shpresoj qe te mos ofendoj me kete cilsim, sepse nuk eshte as qellimi im) niveli i islamit qe ke ne gjak eshte teper shqetesues (gjithmone nqs. nuk je vella i recepit!) prandaj konsultohu me ndonje .... pisikologe dhe keshilla ime (jam kundra kimise pro produkteve natyrore) ha PAQE me koke derri!
PAQE e PILAF!
Ps. Mos u shqeteso per rregullat se keshillat qe kishe per... "mua" ... i lexoi edhe moderatori!
Ting Tong (kinezqe i thone tung!)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cen Durimmadhi : 26-10-2013 mė 08:10
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Krijoni Kontakt