Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25

Pėr: Fejesa (sipas hoxhes)

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ...ky hoxha e hoxhe te tjere(mesues te ferrit njerezor),mesojne edhe keto mesime:

merrnja gruan vellait,se keshtu na meson muhamedi jajjalall (eshte fjala per pedofilin),

martoni femrat(edhe kur jane femij) me tu ardh ato....sepse edhe muhamedi mori nje femij te tille,sepse ishte e beshme,(sipas hoxheve dhe kuranit"famelart"mesime nga muhamedi,eshte fjala per pedofilin),

Mbytni same shume hardhuca,se keshtu beni sevap(dhe keshtu"fitoni xhenetin"),

mos u brengosni fare per vdekjen se atje(ne xhenet) do tju presi katerdhjete gra virgjera(mesime nga muhamedi_pedofili).

e shume eshume mesimi e budallaki nga kurani"famelart"ku duke pare budallenjt se atje jetohet me katerdhjete gra virgjera(nen ndikimin thjesht te droges)shkojne dhe sakatojne nen emrin e allahut gra pleq dhe femij te pafajshem,ja keto ishin disa mesime te hoxhes terr qe me te tilla mesime po ti zbatosh gjithmone do jetosh ferr...

..Kush ka sy per te pare,territ duhet ti thuhet terr,e DRITES DRITE.....

,
    dhe lopes (si ti) LOPE! ti sincerisht ke probleme me shendetin....mental...
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ashtu thojka a? A dini t'a bėni dallimin nė mes 'ensarėve' dhe 'ensareve' ?!

...qė tė ndihmojė, Ebu Hurejra ėshtė mashkull dhe jo femėr.

Fatkeqėsia ėshtė se ne si etnitet ende vuajmė nga ajo se kemi qejfe tė komentojmė fjalėt e tė tjerėve nga vetja jonė, kjo ėshtė fatkeqėsi mbi fatkeqėsi.

Paqe!
    Cfare fatkeqesie sheh ketu lum hoxha ,kurkush nuk tha qe ebu Humberja ishte femer ..hadithi shume qarte thote qe ky Ebu Humerja ka qene tu ba muhabet me Muhamedin ku ka ardhe nje mashkull tjeter qe e ka njohtu eshte eshte fejuar me nje ensare dhe Muhamedi duke bere psikologun dhe dyshuesin e ka keshillu te shoh syte e saj !
    Ebu Hurejra transmeton se Muhammedi [alejhis-selam] ka thėnė:
    “Isha te i dėrguari [alejhis-selam] kur erdhi njė njeri dhe e njoftoi se ka fejuar njė ensare. Muhammedi [alejhis-selam] e pyeti: A e ke parė atė? Ai ėshtė pėrgjigjur: Jo. Muhammedi [alejhis-selam] i tha: Shko shikoje atė, sepse me tė vėrtetė nė sytė e ensarėve ka diēka.” [Muslimi-Sahih]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    dhe lopes (si ti) LOPE! ti sincerisht ke probleme me shendetin....mental...
    ..optimus,tu paska ngritur gjaku ne pafundesi,mandej"ju muslimanet jeni njerez te qete",sido qe te jete une nuk kam shtuar asgje tjeter perpos atyre fjalive qe perditeshmerisht dexhojme nga hoxhet.Pra,ato fjalite e me siperme nuk jane thenje te mijat apo jo ??/!!!!..Me sa shihet ju nuk e nihni gjuhen Shqipe mire prendaj shpreheni si nje"njeri'qe i gjarperon pergjigjjeve,dhe asgje me shume...Per,fyerjet e tua une te fal"publikisht"heheh...

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cfare fatkeqesie sheh ketu lum hoxha ,kurkush nuk tha qe ebu Humberja ishte femer ..hadithi shume qarte thote qe ky Ebu Humerja ka qene tu ba muhabet me Muhamedin ku ka ardhe nje mashkull tjeter qe e ka njohtu eshte eshte fejuar me nje ensare dhe Muhamedi duke bere psikologun dhe dyshuesin e ka keshillu te shoh syte e saj !
    Sidoqoftė nuk dua tė vazhdojė mė tutje. Ky ėshtė besimi jonė dhe krenaria jonė, ju veproni si tė doni...Nuk merrni vesh ju!

Paqe!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Iliria edhe islami eshte filozofi e jetes, pra edhe islami pretendon se eshte fe e krijuar nga Perendia dhe se ofron disa pergjigje ne disa qeshtje te jetes. Por islami sa i perket marrdhenies se burrit me gruan ne familje jep nje mesim qe besimtaret e Perendise e shohin se eshte moralisht e gabuar. Kjo eshte rrahja e gruas, vertete cdo dhune ne familje eshte moralisht e gabuar. Une personalisht kurre nuk do te mund ta godisja gruan time, me mire do te vrisja veten sesa ta rrahja gruan. Kam pare ne Kosove p.sh. fqinji im e rrahte gruan shume dhe gjithe lagjia i ndihnim bertimat e asaj gruaje. Neve qe ishim femije ne ate kohe na vinte shume keq per kete grua. Pra eshte mekat te ushtrosh dhune nuk di se si eshte lejuar kjo.

Por ne ate cka po thote hoxha ne kete video: ne fillim duhet te shiqohet se me ke je duke u martuar, duhet me kalu me at vajze qe te njihet me mire, se cfare familje ka dhe se cfare sjellje ka, cfare mendime ka, a eshte serioze por jo te kryhet marrdhenie seksuale perpara marteses.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 05-10-2013 mė 17:27

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Sidoqoftė nuk dua tė vazhdojė mė tutje. Ky ėshtė besimi jonė dhe krenaria jonė, ju veproni si tė doni...Nuk merrni vesh ju!

Paqe!
    Hoxhe efendi hiqju ketyre njerezve pa din e iman! Ti si hoxhe personifikon*) zgjuarsine..... (kristal puro!) ...potencen 150 m/f (magar/fuqi!) ..... bukurine e callmes (a ku ku medet!) mqs. ra fjala hoxhe: a ka callma firmato? P.sh. callma versace!? Jam tuj kerku nje callme per hoxhen e katunit tim!
    Nejse mo pra ti hoxh personifikon gjithe te mirat qe i kane ra ketij populli tash 500 vite e kendej! I papertuar ngrihesh cdo mengjez e hyp ne minare tuj pall per myslyman e katolik per cifut e ateist sikurse me ta pas borxh! Ka disa pisa qe thone se tashme ti nuk palle me live!!!! Tybestrefullah!
    Aman hoxhe edhe dicka: sa e ke rrogen bre!?

PAQE per mengjes!

*)
    bast 100:1 € se nuk din me e shkru ket fjale! Ama pa copy/paste!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cen Durimmadhi : 06-10-2013 mė 14:38
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Iliria edhe islami eshte filozofi e jetes, pra edhe islami pretendon se eshte fe e krijuar nga Perendia dhe se ofron disa pergjigje ne disa qeshtje te jetes. ...............

Para shuuume kohesh nja dy gra te ngarkuara po ecnin se bashku...!!!! Ishin takuar rastesisht dhe po shkonin ne nje drejtim, barra ishte e rende dhe rruga e keqe por ato vazhdonin duke biseduar me njera tjetren. Dikur nga mesdita te lodhura vendosen te bejne nje pushim. E para nxorri buken dhe ujin qe kishte marre me vehte dhe ja ofroi edhe shoqes se rruges kjo ja refuzoi! Jam ne ramazan i thote e dyta! - Po cfare eshte ramazani ja pret e para qe nuk e kishte idene e fese islame. E dyta i tregon se keshtu eshte feja ime pra ne muajin e ramazanit ngrihemi dhe hame naten sepse diten eshte i ndaluar ushqimi!
    Po ti paske fene e Zogut tim ori gru i thote e para..............! Zogu jem- i thote rri diten e kerko me hanger naten! (Po shkruaj zogu per organin gjenital femeror).

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Iliria edhe islami eshte filozofi e jetes, pra edhe islami pretendon se eshte fe e krijuar nga Perendia dhe se ofron disa pergjigje ne disa qeshtje te jetes. Por islami sa i perket marrdhenies se burrit me gruan ne familje jep nje mesim qe besimtaret e Perendise e shohin se eshte moralisht e gabuar. Kjo eshte rrahja e gruas, vertete cdo dhune ne familje eshte moralisht e gabuar. Une personalisht kurre nuk do te mund ta godisja gruan time, me mire do te vrisja veten sesa ta rrahja gruan. Kam pare ne Kosove p.sh. fqinji im e rrahte gruan shume dhe gjithe lagjia i ndihnim bertimat e asaj gruaje. Neve qe ishim femije ne ate kohe na vinte shume keq per kete grua. Pra eshte mekat te ushtrosh dhune nuk di se si eshte lejuar kjo.

Por ne ate cka po thote hoxha ne kete video: ne fillim duhet te shiqohet se me ke je duke u martuar, duhet me kalu me at vajze qe te njihet me mire, se cfare familje ka dhe se cfare sjellje ka, cfare mendime ka, a eshte serioze por jo te kryhet marrdhenie seksuale perpara marteses.
    Islami? Nėse e keni fjalėt pėr fenė Islame... Islami kundėrshton parimisht 'filozofinė' andaj mua mė vie shumė keq sesi merrni tė drejten tė flitni pėr Islamin, kur madje nuk keni guxim as emrin tuaj ta vėni nė fund tė shkrimit tuaj, nuk iu njohim, nuk keni sjellur kurrfarė argumenti por vetėm pohime dhe mohim, dėshira dhe qejfe, kontradiktė dhe epsh!

Sa shoh nga emri ju jeni i besimit tė krishterė, unė jam i besimit Islam, jam i kėnaqur me besimin tim. Islami ėshtė fe qė i jep tė drejta femrės, ato qė i takojnė dhe e ēmon natyrėn e saj.

Nuk jam ndonjė studiues i Krishterimit, por po tė sjellė atė qė kam mbledhur deri tani:

Nė realitet,dallimi midis qėndrimit kur'anor dhe atij biblik nė lidhje me gjininė femėrore fillon qė nga lindja e fėmijės femėr.

Bibla katolike nė mėnyrė eksplicite pohon: "Lindja e vajzės ėshtė humbje." (Sirah,22:2)

Po kjo ide e njėjtė me raportin ndaj fėmijėve,vajza si burim i turpit,i ka nxitur arabėt paganė para ardhjės sė Islamit qė t'i mbysin fėmijėt femra. Kur'ani e ka gjykuar ashpėr kėtė praktik:

"Dhe kur ndonjėrit prej tyre i lajmėroni se i ka lindur vajzė,fytyra i nxihej dhe ai bėhej i pikėlluar,fshihej prej njerėzve pėr shkak tė sė keqės e cila iu kumtua: A ta mbajė kėshtu i pėrbuzur apo ta fusė nė dhe' tė gjallė? Sa keq gjykojnė ata!" [en-Nahl,58-59]

Kur'ani nuk bėnė dallim midis fėmijės femėr dhe fėmijės mashkull. Allahu thotė nė Kur'an:

"Vetėm i Allahut ėshtė pushteti nė qiej dhe nė tokė. Ai,krijon ē'tė dojė. Ai i fal fėmijė femėr atij qė do,e fėmijė mashkull atij qė do." [esh-Shura,49]

Paqe!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elytony : 07-10-2013 mė 10:36

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Hoxhe efendi hiqju ketyre njerezve pa din e iman! Ti si hoxhe personifikon*) zgjuarsine..... (kristal puro!) ...potencen 150 m/f (magar/fuqi!) ..... bukurine e callmes (a ku ku medet!) mqs. ra fjala hoxhe: a ka callma firmato? P.sh. callma versace!? Jam tuj kerku nje callme per hoxhen e katunit tim!
    Nejse mo pra ti hoxh personifikon gjithe te mirat qe i kane ra ketij populli tash 500 vite e kendej! I papertuar ngrihesh cdo mengjez e hyp ne minare tuj pall per myslyman e katolik per cifut e ateist sikurse me ta pas borxh! Ka disa pisa qe thone se tashme ti nuk palle me live!!!! Tybestrefullah!
    Aman hoxhe edhe dicka: sa e ke rrogen bre!?

PAQE per mengjes!

*)
    bast 100:1 € se nuk din me e shkru ket fjale! Ama pa copy/paste!
    Unė nuk jam hoxhė, jam njė student i thjeshtė.

Unė personalisht quditem me ju, sa shpifje bėni, sa tė largėt jeni me argumentin dhe faktet nga realiteti. Mua mė vie keq pėr ju!

Paqe!

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Unė nuk jam hoxhė, jam njė student i thjeshtė.
    Unė personalisht quditem me ju, sa shpifje bėni, sa tė largėt jeni me argumentin dhe faktet nga realiteti. Mua mė vie keq pėr ju!

Paqe!
    Student po cfare studion hoxhe efendi!! Dmth ti kur te mbarosh kete mnmth shkolle a nuk do jesh hoxhe!?
    Je qe je duke "studiuar" pse nuk studion pak shqip!? Do ju bente mire se ne te shkruar jeni katastrofe ne te menduar ..nejse mo! Ishallah ktheheni shendosh ne shtepi (nqs. quan Shqiperine shtepi dhe jo Sirine!)
    Edhe mua me vjen keq per ju, provojojeni icik PAQE me koke derri se ju ben mire!

Pilaf e PAQE!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •