-
Bode: Pakt PS-FMN për “krizën”
Sic kam thene edhe me para une kam qene anti-Berishian deri ne qelizen e fundit , por ne ansje menyre militant partiak , ose i lidhur me politiken direkt apo indirekt .
Tani per temen , Bode per keto qe thote ka shume te drejte .
Borxhi publik nuk eshte aq sa deklaronte ky Cani ministri i ri ( per mua njeriu me i pa-afte , edhe qe nuk me inspiron ne asnje drejtim ne kete kabinet qeveritar ) .
Borxhi publik maksimumi te jete 64 % , edhe del ky cani edhe na thote praktikisht qe ne do ta cojme borxhin ne 74 % ?!
KJO ESHTE MAREZI !!!!
NQS duan te ardhura me shume le te bejne formalizimin e ekonomise si edhe te mos i lene tatimet edhe doganat te korruptohen ne masa gallopante !
Shteti shqiptar nga informaliteti humbet nje buxhet shtese , sikur 40 % te akumulonin te ketyre detyrimeve qe vidhen nga biznesmenet , buxheti do kishte ekstra 1 ose 2 miljard me shume .
Marezi , kjo sinqerisht nuk me pelqeu fare . Kjo eshte ne hapat e greqise .....
-
-
Për: Bode: Pakt PS-FMN për “krizën”
SINQERISHT , po e cuan borxhin ne keto nivele qe deklaroje me kaq krenari ky plaku i mjere ne postin e ministrit te financave , dinosauri i koherave te kaluara , pra 74 % ( duke ja hedhur fajin gjasme PD-se ) , kjo per nje ekonomi kaq te pa-konsoliduar , si kjo shqiptare eshte praktikisht vetvrasje .
PS-JA ESHTE ZGJIDHUR PER TA ULUR BORXHIN NGA 62 % ( qe eshte nje shifer e frikshme ) , ne nivele 50 % , EDHE JO ta coj ne 74 % , sic deklaruan PA-CIPE , ky plaku i mjere CANI me INSTITUCIONIN E MEGA-MAFJOZEVE te FMN-SE !!!!
ABOLUTISHT JO !!
c dreq levizje ishte kjo ?! Nuk e kuptoj ne asnje menyre !!!!
C fare arrogance ishte kjo ?! Edhe c fare kujtojne se Shqiptaret han bar ?! Apo qe shqiptaret nuk kan as inteligjencen mesatare per te bere matematike ?!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt