Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Për: Të Rinjtë Myslimanë i kërkojnë Jahjagës të vendosë ferexhe

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    si shume po gricesh bre cen..mos kujto se po me ule mua o mjeran por kujtohu se po ul veten me te tilla shkrime..vetem kete mision me duket ke ne jete..aq e ke kulturen..

dicka desha te te them cen..nuk e di a e di ate parullen e famshme dikur ne hyrje te shkodres '' kush hy ne shkoder e del pa ...'' nuk po e vazhdoj me pasi besoj e di edhe ti ose do pyesesh te tjeret..une kam hyre shpesh ne shkoder dhe ka mundesi jam sjelle edhe rreth shtepise tane...

hajt tu rrit mendja djalo..
    Tani i takon qe une te te shkruaj : Tenden ku ta kesh! Si konviktoret! Por jo te them te drejten as qe e mendoj jo me ta shkruaj! Ti me kete qe ke bere ke ulur veten dhe fshatin por mund te kesh ulur edhe partine ku militon! Edhe gomereve te krenar me debore ne Kukes do ju vije turp nga sjellja jote Malcor! Turp edhe per vendin ku jeton, turp per Pescaren qe mban vetem ...nje malsor!

Por ne fakt ajo qe po mendoja ishte se qe kur u bera une shkodran!!!??? Mos! Malcor me ka hapur dosjen gje? Po nga e more vesh gjanem!!!
    Allah allah! Tybe extrefullah!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 01-10-2013 më 02:26
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Ore kjo Jahjaga e martuar eshte???
    Une jam dakort,jo nje perce Po 2 duhet te vere se mbase ndonje griset dhe rruges.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Tani i takon qe une te te shkruaj : Tenden ku ta kesh! Si konviktoret! Por jo te them te drejten as qe e mendoj jo me ta shkruaj! Ti me kete qe ke bere ke ulur veten dhe fshatin por mund te kesh ulur edhe partine ku militon! Edhe gomereve te krenar me debore ne Kukes do ju vije turp nga sjellja jote Malcor! Turp edhe per vendin ku jeton, turp per Pescaren qe mban vetem ...nje malsor!
    Por ne fakt ajo qe po mendoja ishte se qe kur u bera une shkodran!!!??? Mos! Malcor me ka hapur dosjen gje? Po nga e more vesh gjanem!!!
    Allah allah! Tybe extrefullah!!!
    cen..une e di se nuk eshte e mire ajo qe thash me siper por dicka ke harruar se sipas kokes festen..keshtu thote populli..shikoje me vemendje gricjen tende pa pike turpi ..qysh se ke hyre ne kete forum vetem per tu grricur ke hyre..as nje gje nuk kam pasur me ty por ke kohe qe i bie fyellit me nje vrime me thenien e te famshmit fan noli..ti harrove se vetem ben zhurme me te dhe ule veten..nuk ka rendesi ku i bie me dore po anglezet do te te thonin '' What a wanker ''..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

si me thonte dikur nje grua e moshuar...........fustani i gjate ngrihet me kollaj se minifundi

o derdimena shifni grat tuja

presidentja bell cullo

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar drague për postimin:

goldian (06-10-2013)

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

cen..une e di se nuk eshte e mire ajo qe thash me siper por dicka ke harruar se sipas kokes festen..keshtu thote populli....
    Po c'ke me popullin o malcor, pse do merret populli me koken tende ose timen!!!

shikoje me vemendje gricjen tende pa pike turpi ..
    Po se mos e humbi ndokush qe ta gjeja une, mqs. ra fjala ty te ka humbur gje kafshe?

....as nje gje nuk kam pasur me ty por ke kohe qe i bie fyellit .......
    Ketu me fal por kete nuk ta pranoj kurre! Nuk di ti bie fyellit dhe as kam ndermend ta mesoj, po ti mer shejtan ne mergim e mesove ti biesh, ne Shkoder s'para ka patur nga keta fyellxhite !!!??
    Po une do kish vene doren ne zjarr per ty mer lanet! Po sa "fyejve" i ke rene deri tani?

.....nuk ka rendesi ku i bie me dore po anglezet do te te thonin '' What a wanker ''..
    Si mer shejton nuk ka rendesi ku i bie me dore!! Po ne Kukes pra vete e ke shkruar!
    Tybe ekstremfull-ha...! Edhe me gjuhna te huaja mer shejton!!! Te me falish por anglisht nuk di, di icik kolonjarce edhe pak dibrance!

Vallah me me fal se ta vonova ick pergjigjjen, dhe te fala forumit rinor dhe sa per fundshpinen e Presidentes: i morrshi te keqen e nau bofshi kurbon!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Po pse jo se grabitesit ka filluar te perdorin ferexhet ne vend te maskave. Te na rrojne ferexhet.

Emri:  CCTV-IMAGE-BAHREIN_inside.jpg

Shikime: 215

Madhësia:  24.6 KB Emri:  73880.jpg

Shikime: 187

Madhësia:  25.4 KB
    Grabiti 79 ora me vlerë 1.4 mln dollarë, pranga kosovarit

LION - Zyra Qendrore e Interpolit në Lion të Francës njoftoi arrestimin në Shqipëri të një shtetasi nga Kosova, i cili akuzohet se ka kryer grabitjen e 79 orëve të kushtueshme “Rolex” në një dyqan në Bahrein më 3 shtator 2013.

Sipas njoftimit të shpallur nga Interpoli më 4 tetor, një javë pas grabitjes së orëve me vlerë 1.4 milionë dollarë, në datën 10 shtator, njëri prej tre të dyshuarve, 35-vjeçari kosovar Ekrem Gashi, u arrestua në kufirin shqiptar të Morinit në Kukës, ku kontrollet nga ana e zyrtarëve zbuluan se ai ishte i kërkuar në lidhje me vjedhjen e orëve të kushtueshme në Bahrein. Interpoli bën me dije se i arrestuari tani është në pritje të ekstradimit.

Ndërkohë, disa autorë të tjerë të grabitjes së ndodhur më 3 shtator 2013 janë ende në kërkim. Sipas mediave vendase, më 3 shtator gjashtë hajdutë hynë në një qendër biznesi të qytetit në kohën kur po afrohej ora e mbylljes. Ata sulmuan një roje të sigurisë dhe më pas morën 79 ora me vlerë prej 1.4 milionë dollarë. Sipas Policisë, burrat ishin veshur me veshje arabe me ngjyrë të zezë.

Pasi kanë marrë orët e kushtueshme, autorët e krimit janë larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes, por kanë lënë gjurmë të shumta në vendin e krimit. Për këtë arsye policia vendase ka mbledhur të dhëna mbi identitetin e autorëve, kryesisht gjurmë gishtash dhe menjëherë i ka shpërndarë në sistemin e Interpolit, ku bëjnë pjesë 190 vende. Edhe dy persona të tjerë të dyshuar për pjesëmarrje në vjedhje u kapën në Bahrein.

Atyre mësohet se u janë gjetur një pjesë e mirë e orëve të vjedhura në qendrën tregtare. Bahreini është një shtet me regjim mbretërie, i shtrirë në një sipërfaqe ishullore në në Gjirin Persik, në perëndim të tij gjendet Arabia Saudite, ndërsa në jug, përtej Gjirit, gjendet Katari.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ne MEXICO e paskan arrestuar, por ne Kosove mendoj qe mund te behet kjo shume atraktive.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...more po dini gje,keta islamet e rinj i mbuluan grate e tyre,motrat e tyre,nenat e tyre,apo kerkojne qe te tjeret te mbulohen,hehehe..."mire"per te qene musliman i devotshem duhet te mbulohem,porse lindet edhe nje pyetje,a keni zgjedhur mbulesat,sepse ne rastese mbuloheni si irakianet,ju ngelet hatri pjeses qe mbulohen si iranijanet,e problemi eshte se duhet te keni parasysh se ne rastese vendosni me u ba musliman te devoteshem bini ne razi(turqisht kjo fjale,per ta kuptuar disa me mire)e zgjidhni nje ferexhe te njejte,se ndryshe ne rastese na sjellni lloje lloje islamesh(qe me siguri i keni shume)atehere na merrni ne qafe,sepse ja filloni e mbyti ndervete,ashtu siq po e han njeri tjetrin neper vendet arabe,hehehe...

...mbushuni mend ore te mjere,
    se per nje koc mish,nuk nderron njeri gjithhere.

Mblidhni mend,e kthehuni ne IDENTITET(ne rrugen e ETERVE TANE)
    se nga e huaja nuk ka jete....

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •