Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 28-09-2013 më 15:39
Duaje te afermin tend si veten
ahahahahah po keta klerik qe mallkonin Stefan Bardhin çar ishin mos ishin Klerik Grek ahahahahaa,par ilo_Spiro krenohet me keta klerik qe kan origjinen e Anastasit po keta klerik nuk donin lejimin e shkollave Shqipe donin veç gjuhen greke,e kshu po veprojn edhe sot po hapen shkolla greke ne shqiperin e jugut ne nje kohe ne greqi ka vetem nje shkoll shqipe sa per sy e faqe.Postuar me pare nga.KORCARI 2.Ha ha ha cfare presioni.Me kujtohet filmi udha e shkronjave me prifterijte qe mallkonin ne kishe stefan bardhin duke shuar qirijte ne kishe
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
ore nje pyetje kam une pse nuk flitet ndonjehere per ligjshmerine e ketyre kishtareve aty te ajo kisha qe keta pretendojne por akuzohet vetem per dhunen. jo per gje por nese po kerkon dicka qe nuk te takon dhe e kerkon ta mbash ne menyre te paligjshme dhe me force normal qe me force do te ta marin nese nuk pranon ta lirosh me deshire. ata kane uzurpuar pallatin e kultures prej 16 vitesh dhe ne vend qe te japin sqarime dhe te tregojne fakte dhe dokumente se ka qene territor i tyre por flasin ne emer te zotit e te shenjteris te leshit e te preshit dmth. sikur zotin e kane keta eskluzivitet dhe te tjeret bashke me shtetin jane kote dhe zoti nuk i konsideron. mos u jane errur gje syte zoterinj te nderuar nga besimi dhe nga feja dhe nuk po arsyetoni ne menyre te kthjellet dhe po shkoni mbas klerikeve dhe pretendimeve te tyre ne mnyre te verber. ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanina .Mir mor keta ortodoks kaq te denje per Ortodoksin shqiptare ,pse nuk ngrehen ne kemb per te rimarr truallin e kishes ne korç qe mbi truallin e kesaj kishe eshte xhamia e cila eshte nder xhamit me te vjetra historikisht ne shqipri ,dhe mundesisht po restaurohet nga vet Turqit,apo klericizmi shovinist Greko maniak e anti shqiptar, nuk duan te berballen me Turqin qe i provokoi edhe me shkelje ajrore me tre avjona luftarak, Ku jan keta militant te Anastasit pse nuk ngrehen kundra kesaj padrejtesie per deri sa ajo xhami dihet historikisht qe ka qen e ndertuar nje kish ortodokse shqiptare e cila u rrenua nga Turqit dhe mbi kete truall u ndertua Xhamia .
Ndryshuar për herë të fundit nga mitjuk : 28-09-2013 më 17:09
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt