Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Për: Zëdhënësja e Arben Ahmetaj, nga puna në parfumeri te zyrat e Ministrisë

Nuk eshte ndonje cudi.Kjo femer ka miq dhe miq me pushtet.
    Ja perse ajo eshte atje ku eshte sot.Miqte me peshe dhe influence.
    Perndryshe do e gjeje te punonte shitese dyqani ose kamariere
    ose kujdestare ne ndonje kopesht kalamajsh.
    Kur kam qene ne universitet ketu ne Amerike,zhvilloheshin workshops
    ne universitet per intervistat per tu fut ne pune ,per rezumete,metodat
    e kerkimit te punes etj dhe ne nje afishe te madhe aty ne klase shkruhej
    Suksesi per te gjetur pune nuk varet se sa shume di, se sa profesional je,por
    se cilin njeh,(who you know) qe do te thote,cfare miku ke per te gjetur pune.
    Realiteti eshte qe shumica qe mbarojne kolegjet, universitet i gjejne punet
    nepermjet ndonje te njohuri/miku qe u hap deren e punes.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po ku i gjeni keta njerez qe pranojne leke ne Amerike aman? Per fshesaxhi 7 mije dollare?! Kaq shume per nje pune te rendomte?! Te ishte aq kollaj per ca vende pune! Mik dhe pranojne keta por leke vallahi ja ty po te degjoj. Sic duket shqiptaret i gjejne vrimat ku duhen te futen per mik e per leke. E kane fituar nga Shqiperia kete cilesi.
    Mia ,te duket e pabesueshme por kjo eshte e vertete,se paku ne NYC, jane disa lloj punesh qe kerkohet leku ,por nuk duhet pergjithsuar ngase prap shqiptaret ndihmohen mes veti dhe kryejn pune edhe pa leke

Keto qe ka thene jane te verteta? Qe ka bere shkollen ne Firenze per shkenca politike, ka punuar ne Bashki atje, ka punuar dhe ne radio?

Nese jane te verteta mund te jete e kualifikuar.

Nese genjen dhe vetem esht marre me parfume, atehere paska aftesi te tjera akoma me te rendesishme.

Po ku i gjeni keta njerez qe pranojne leke ne Amerike aman? Per fshesaxhi 7 mije dollare?! Kaq shume per nje pune te rendomte?! Te ishte aq kollaj per ca vende pune! Mik dhe pranojne keta por leke vallahi ja ty po te degjoj. Sic duket shqiptaret i gjejne vrimat ku duhen te futen per mik e per leke. E kane fituar nga Shqiperia kete cilesi.
    Se gjithe industria e doormen eshte prone e shqiptareve ne New York prandaj dhe funksionon leku me shume.

Me miqesi mundte gjesh pune gjithandej, por per pune e doormen e kam degjuar shpesh dhe une se me $5000 fillon pune, ose rrogen e 2 muajve a dicka e tille.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Ne Shqiperi sado e afte te jesh, po s'pate mikun apo lekun s'gjen dot pune te mire ne shtet. I shikoj ca qe vijne tani ne USA, nuk kane besim se arrihet ndonjegje me forcat e veta.
    . Jane mesuar nga Shqiperia qe vetem miku leku i ka fut ne pune.
    Ke te drejte, me forcat e tua veshtire te arrihet gje atje.
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se gjithe industria e doormen eshte prone e shqiptareve ne New York prandaj dhe funksionon leku me shume.

Me miqesi mundte gjesh pune gjithandej, por per pune e doormen e kam degjuar shpesh dhe une se me $5000 fillon pune, ose rrogen e 2 muajve a dicka e tille.
    Po pse $3000 gross ben nje doorman ne muaj? Une kam degjuar qe ka agjensi qe te gjejne pune pastrimi edhe te shesin kontraten 1 vjetore. Psh ka familje shqiptare qe si pune te dyte bejne pastrim gjate nates, blejne kontraten nga nje agjensi ne menyre ligjore per $5K. Por qe te paguash $5K per doorman s'kisha degjuar ndonjehere te them te drejten.
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Po pse $3000 gross ben nje doorman ne muaj? Une kam degjuar qe ka agjensi qe te gjejne pune pastrimi edhe te shesin kontraten 1 vjetore. Psh ka familje shqiptare qe si pune te dyte bejne pastrim gjate nates, blejne kontraten nga nje agjensi ne menyre ligjore per $5K. Por qe te paguash $5K per doorman s'kisha degjuar ndonjehere te them te drejten.
    Po ja $2000 ne muaj mbase, per 2 muaj $4000. Po te ecesh neper Manhattan do shofesh plot doormen shqiptar.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

meqe po flitet per ameriken.

po monika lewinski sa e kishte rrogen?

apo paguhej me puro?

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2013
    Postime
    1

obobobob Ori ka mbaru studime ne Itali?!hahhahahha ajo vetem eshte rregjistruar dhe ne vitin e pare ka marre 3-4 provime, kaq.Boooo ne me shkolle rrijme ne shtepi Ori me shoqe kapin pozicione.Kjo eshte e turpshme.Mire qe nuk mbaroi ne Itali po as UET-en nuk e mbaroi, hahahahha.O ku ka vajt ky vend mjere ne

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    meqe po flitet per ameriken.

po monika lewinski sa e kishte rrogen?

apo paguhej me puro?

lol
    Monika ishte intern,ne trajnim
    atehere kur punonte poshte tavolines lol,dhe nuk paguhej.
    Qellimi qe qe ajo te fitonte experience pune.
    Nuk i ve faj Billit se Monika e nisi ate histori e para, e provokoi
    Billin duke e detyruar Billin te bente ate qe beri
    Monika fooled around dhe Billi mori fajin padrejtesisht.I vetmi faj i Billit
    ishte qe genjeu ne kongres.
    E verteta eshte qe ato bene seks dhe Monika I futi
    duart Billi te pantallonat dhe jo Billi Monikes
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 24-11-2013 më 23:20
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •