Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Pėr: Boston: Presidenti Nishani nderon Katedralen e Shėn Gjergjit

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Jo nuk kam qene asnjehere. Po dihet qe dhurata eshte cfare deshiron individi edhe e vendos ne arke. Nuk eshte detyrim por pothuajse cdo besimtare ose vizitor e ndien ne shpirtin e vet te dhuroj dicka. Por nese kerkohet tarife per hyrjen ne kishe per adhuruesit, atehere eshte GABIM!
    ky eshte problemi, une kam paguar para si te gjithe per te vizituar keto kisha te cilat jane prone e shtetit dhe jo e komunitetit kristian. Prandaj komuniteti ortodoks reagon dhe politikanet gjejne lloj lloj menyrash per te diskretituar komunitetit ortodoks si rastin e Permetit ku besimtaret nuk bene asnje veper penale, mgjth qellimisht u etiketuan si kriminele e antishqiptare qe te identifikohet si komunitet jo shqiptar dhe te fshehin te vertetat e hidhura te ketij komuniteti qe i kane konfiskuar mjaft objekte fetare dhe kisha te cilat ne emer te monumenteve te kultures po i lene te shkaterrohen duke mos pasur njerez qe te kujdesen sic ndodhi me kishen e Onufrit se fundi e sa te tjera qe ju ndoshta nuk i dini, por te siguroj qe nuk ka mbetur kishe ortodokse monument kulture nga rreth 180 te tilla pa u vene duart ne to nga grabitesit e ikonave apo pjeseve te tjera me vlere. Imagjino te gjithave u eshte grabitur dicka, ndoshta vetem Ardenica ka shpetuar sepse u arrit te merrej nga komuniteti ortodoks pas nderhyrjeve te komunitetit nderkombetar pasi e kishin kthyer ne motel dhe disko brenda mjediseve ne fillim te viteve '90.

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Pėr: Boston: Presidenti Nishani nderon Katedralen e Shėn Gjergjit

Aferim i qofte,,,,,,,presidentit
    Kur injoranca flet,urtesia hesht e qesh nen vehte !!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •