Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

“Xhihadi i Seksit”- A ekziston vërtet diçka e tillë?

Gra të ndryshme nga Tunizia po udhëtojnë drejt Sirisë për të bërë seks me luftëtarët islamikë në të ashtuquajturin “xhihadi seksual”.
    Një ministër i qeverisë tuniziane u tha anëtarëve të parlamentit të këtij vendi se gratë shkojnë në Siri për të bërë seks me 20, 30 deri në 100 burra, përpara se të kthehen shtatzënë në Tunizi.

Ministri i Brendshëm, Lutfi ben Jeddou nuk e përcaktoi megjithatë numrin e grave që janë kthyer shtatzëna pas ‘xhihadit seksual’.

“Pas marrëdhënieve seksuale që i bëjnë në emër të ‘jihad al- nikah’ (lufta e shenjtë seksuale), ato kthehen shtatzëna në vendin tonë,” tha ai.

Disa salafistë myslimanë të linjës së ashpër e pranojnë seksin jashtëmartesor në kuadër të ‘luftës së shenjtë seksuale’.

France24 raporton se janë qindra gra që shkojnë në një ‘betejë’ të tillë.

Jeddou megjithatë tha se që kur mori detyrën në mars, ka parandaluar rreth 6 mijë të rinj që të shkojnë në Siri.

Në internet ka nisur të qarkullojë edhe videoja e një vajze 17 vjeç, Rahmah, e cila u zhduk nga shtëpia, por më vonë u mësua se kishte shkuar në Siri për të kryer xhihadin seksual.

Prindërit e saj thonë se asaj i kanë bërë lavazh truri.

Po ashtu në internet qarkullon një thirrje nga një sheik, që kërkon nga gratë myslimane që të angazhohen në xhihadin seksual.

Gazetat në Tunizi raportojnë për rastin e një burri të ri, që divorcoi të shoqen dhe të dy u nisën për në Siri një muaj më parë. Ai deklaroi se do e lejonte atë që të angazhohej në xhihad seksual me muxhahedinët.
    http://reporteri.com/
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Për: “Xhihadi i Seksit”- A ekziston vërtet diçka e tillë?

Jo,nuk egziston diçka e tillë,sepse i ftohti dhe i nxehti janë sikur dy pole të kundërta,për më shum lexo postete e fundit për sirinë.
    Kurse ti a u gëzove ose u hidhërove?
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Jo,nuk egziston diçka e tillë,sepse i ftohti dhe i nxehti janë sikur dy pole të kundërta,për më shum lexo postete e fundit për sirinë.
    Kurse ti a u gëzove ose u hidhërove?
    Ministri Tunizian paska thene, pse nxehesh? Ti mund te thuash se nuk eshte ne pajtim me fene, e jo te mohosh ngjarjen.

.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ministri Tunizian paska thene, pse nxehesh? Ti mund te thuash se nuk eshte ne pajtim me fene, e jo te mohosh ngjarjen.

.
    Mos u mashtroni me lajme te tilla ,te muslimanet suni kjo gje smund te ndodh e me sepaku te ushtaret musliman suni ne siri ,kete gje nuk e lejojn trimat musliman ,kurveria ne islam eshte prej mekateve te medhaja ,qe denohet edhe mr vdekje, te shiitet mund te ndodh se ata e kan te lejuaj nga feja e tzre qe te martohen vetem per disa net

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Mos u mashtroni me lajme te tilla ,te muslimanet suni kjo gje smund te ndodh e me sepaku te ushtaret musliman suni ne siri ,kete gje nuk e lejojn trimat musliman ,kurveria ne islam eshte prej mekateve te medhaja ,qe denohet edhe mr vdekje, te shiitet mund te ndodh se ata e kan te lejuaj nga feja e tzre qe te martohen vetem per disa net
    Ne enderr e pe ate fjaline e fundit ti? Meqe ti vete qenke syni edhe e pranon qe nuk jua lejon feja, ku e di ti se cfare i lejohet shiiteve? Kaq shume njohuri paske sa e jepke dhe me bindje, por paske anashkaluar faktin qe si shitet e si synit kane baze librin e Kuranit, kshuqe me gjej cik ku eshte e shkruar ne Kuran: juve shiiteve ju lejohet e juve synive jo!

Sa per temen, edhe mua me duket dicka e pa llogjikshme, per me teper qe nje grua shkon deri me 100 burra. Ekzagjerim e trillim bashke... Mund te ekzistojne skllave seksi po, por jo qe te shkojne femra edhe te martuara vetem per "qejfin e ushtareve".

La vita non si spiega, si VIVE!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Lexoni dhe shihni video...
    http://www.channel4.com/news/syria-w...ee-camp-jordan

Thousands of Syrians fled to Jordan's Zataari refugee camp to escape violence at home. But now women and children live in fear of kidnap, rape and sham marriages in the camp meant to keep them safe.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Gra të ndryshme nga Tunizia po udhëtojnë drejt Sirisë për të bërë seks me luftëtarët islamikë në të ashtuquajturin “xhihadi seksual”.
    Një ministër i qeverisë tuniziane u tha anëtarëve të parlamentit të këtij vendi se gratë shkojnë në Siri për të bërë seks me 20, 30 deri në 100 burra, përpara se të kthehen shtatzënë në Tunizi.

Ministri i Brendshëm, Lutfi ben Jeddou nuk e përcaktoi megjithatë numrin e grave që janë kthyer shtatzëna pas ‘xhihadit seksual’.

“Pas marrëdhënieve seksuale që i bëjnë në emër të ‘jihad al- nikah’ (lufta e shenjtë seksuale), ato kthehen shtatzëna në vendin tonë,” tha ai.

Disa salafistë myslimanë të linjës së ashpër e pranojnë seksin jashtëmartesor në kuadër të ‘luftës së shenjtë seksuale’.

France24 raporton se janë qindra gra që shkojnë në një ‘betejë’ të tillë.

Jeddou megjithatë tha se që kur mori detyrën në mars, ka parandaluar rreth 6 mijë të rinj që të shkojnë në Siri.

Në internet ka nisur të qarkullojë edhe videoja e një vajze 17 vjeç, Rahmah, e cila u zhduk nga shtëpia, por më vonë u mësua se kishte shkuar në Siri për të kryer xhihadin seksual.

Prindërit e saj thonë se asaj i kanë bërë lavazh truri.

Po ashtu në internet qarkullon një thirrje nga një sheik, që kërkon nga gratë myslimane që të angazhohen në xhihadin seksual.

Gazetat në Tunizi raportojnë për rastin e një burri të ri, që divorcoi të shoqen dhe të dy u nisën për në Siri një muaj më parë. Ai deklaroi se do e lejonte atë që të angazhohej në xhihad seksual me muxhahedinët.
    http://reporteri.com/
    Kukuuuu, xhenet ne katrore....hem ne toke seks, e nese vritesh, 72 hyrije ne xhenet....o njerez, kush vjen me mua ne siri ???

Keni edhe ideja tjera ME KREATIVE ???

mrekulli......
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    shume si fiksim islamin ti shok ???.........ka jeta jote edhe "ngjyra" tjera, apo te kalon tan dita ne erresire ???

tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

FLM, por ne erresire me duket qe jetojne ata te cilet jane te vereber dhe nuk duan ta shohin realitetin.Ketu ishte fjala per femrat muslimane se cfare ju ndodhe ne kampet e refugjateve. Pra eshte fjala se si "mirepriten" nga vellezerit musliman.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 24-09-2013 më 10:17
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Dokrra...
    Islamistet nuk jane mercenar te zakonshem, por luftojne kryesisht per shkak te bindjes ( te gabuar) se bejne lufte te shenjte, sipas deshires dhe "rregullave" te Allahut.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •