Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Për: “Xhihadi i Seksit”- A ekziston vërtet diçka e tillë?

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Ne fen e tyre lejohet martesa me kontrat per tri dit 2 jav muaj apo vit ,ky eshte ligj i tyre dhe ata e thojn vet, ndersa kete lloj martese Muhamedi a.s. e ka ndalu, ata kan edhe nje nat qe ban mardhenje seksuale me qdo person qe kan afer dhe kemi rastin edhe ne kosov kur nga nje nat e till ka mbet nje vajz shtatzan me migjen e vet

Kuranin te cilin ne e kemi shiat nuk e besojn qe eshte i zbritur nga zoti ata pretendojn se kan nje kuran tri her me te madh se ky dhe thon se pas vdekjes se profetit kurani ka vazhdu ti zbres vajzes se profetit ,ata kontestojn dhe fyejn femijet e muhamedit a.s. fyejn grat e muhamedit a.s. te cilat kurani i ka pastru nga akuzat e bera ndaj tyre,fyejn shoket e muahmedit a.s. ,dhe jan te devijuar aq shum sa qe ne muslimanet suni me shum kemi te perbashkta me krishteret se sa me shiitet e siris e te iranit ,me te cilet e kemi te ndaluar edhe martesen ndersa me te krishter e kemi te lejuar

Ata nuk e vizitojn qaben se thon atje eshte vend i idhujve dhe para disa viteve kan dashur te hedhin ne er

sipas dijetarve islam shiiat nuk konsiderohen musliman ,ata i thon aliut ja ali sikur te mos ishte zoti tz do te adhuronim per Zot ,ata thon se shpallja ka pasur mi zbrit aliut por engjulli xhibril ka gabu dhe ja ka zbrit Muhamedit a.s.,ata urrejn muslimanet suni me shum se qdo gje, atame shum meshirojn nje kafsh se sa nje musliman suni ndersa kurani thot se nese behesh shkaktar qe nje njeri te jetoj eshte sikur ti shpetosh gjith njerzit e botes por nese vret nje njeri te pafajshum eshte sikur te vrasesh gjith njerzimin ,ndersa keta thon se sa ma shum te vrasesh suni aq me i devotshme behesh, gjaku i sunitit per ta eshte hallall dhenuk ka mekat per ata qe vrasin suni
    Ti je duke shkruar nga spitali psikiatrik i Shtimjes ??

Shumica absolute e Shiiteve ( perjashto disa sekte minore qe jane larguar nga bazat e besimit ),jane ne te njejtat baza te besimit sikur sunitet.
    Dallimi eshte ne sferen e politikes.Konflikti ka ndodhur rreth pranimit te kalifit (Kush do e udheheq bashkesine muslimane).
    Shiitet dhe sunitet jane vellezer nga besimi,ti pelqej dikujt apo jo.Asnjera pale (as shiitet e as sunitet nuk e kane "vulen" nga qielli qe njera pale ka te drejte).Edhe nga njera ane edhe tjetra eshte rruge e mundimshme qe te demistifikohet e kaluara,ndersa dallimet e me vonshme teologjike jane te forcuara ne menyre artificiale,duke u perpjekur qe secila pale nga "qielli" ti arsyetoj pozicionet politike ne konflikt.
    Sunitet jane shumice dhe e kane pergjegjesine per unitetin e muslimaneve.Mirepo me pare juve suniteve ju duhet nje "Pape",qe ne emrin tuaj ti kerkoj falje shiiteve qe i keni pergjakur nder shekuj !

Na ishte njehere nje Qerbela !
    Ndryshuar për herë të fundit nga semiku : 24-09-2013 më 18:53

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

tobe strajkfullah ... xhibilet milet maskarallek qamet
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

“Xhihadistja seksuale”: Jam penduar, jam shtatzënë dhe me AIDS

“Xhihadistja seksuale”: Jam penduar, jam shtatzënë dhe me AIDS
    Emri:  Lajm-Shqip-Xhihadistja-seksuale.jpg

Shikime: 676

Madhësia:  12.9 KB
    SIRI – Pas shqetësimit të ngritur nga autoritetet e Tunizisë për të ashtuquajturin “Xhihad seksual” të vajzave tuniziane në Siri, gazeta “Al Sharaouk” ka publikuar historinë e dhimbshme të një prej vajzave që u kanë dhuruar trupin rebelëve në Siri, në emër të një ideali. Tashmë ajo është penduar, por nuk mund ta fshijë të kaluarën e saj, pasi pret të bëhet nënë e një fëmijë, që kushedi cilin ka baba, dhe për më tepër është infektuar me AIDS.

Ajo quhet Lamia dhe është vetëm 19 vjeç. Në Siri ka patur marrëdhënie seksuale me rebelë pakistanezë, libianë, tunizianë, irakenë, somalezë e sauditë, për të eliminuar armiqtë e islamit, duke e transformuar trupin e saj në një objekt që ka për pronar cilindo nga rebelët.

Tashmë ajo nuk mban mend se me sa meshkuj ka kryer marrëdhënie seksuale, por ajo që kujton është dhuna, abuzimet dhe fyerjet që i janë bërë. Tani Lamia është kthyer në shtëpi, por drama e saj nuk ka mbaruar, pasi është pesë muajshe shtatzënë dhe bashkë me fetusin është prekur nga virusi AIDS.

Historitë e xhihadisteve tuniziane u shfaqën në media në maj të këtij viti, kur portali Masrawy.com publikoi një intervistë të një vajze, që dëshmonte për nisjen e shumë të rejave drejt Sirisë, për të ndihmuar rebelët të luftojnë kundër forcave të presidentit Assad.

http://www.lajm-shqip.com/sport-al/
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669

Nuk ekzistojne keto gjana, rrena jane, nuk lejohen keto ..etj etj

.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Gra të ndryshme nga Tunizia po udhëtojnë drejt Sirisë për të bërë seks me luftëtarët islamikë në të ashtuquajturin “xhihadi seksual”.
    Një ministër i qeverisë tuniziane u tha anëtarëve të parlamentit të këtij vendi se gratë shkojnë në Siri për të bërë seks me 20, 30 deri në 100 burra, përpara se të kthehen shtatzënë në Tunizi.

Ministri i Brendshëm, Lutfi ben Jeddou nuk e përcaktoi megjithatë numrin e grave që janë kthyer shtatzëna pas ‘xhihadit seksual’.

“Pas marrëdhënieve seksuale që i bëjnë në emër të ‘jihad al- nikah’ (lufta e shenjtë seksuale), ato kthehen shtatzëna në vendin tonë,” tha ai.

Disa salafistë myslimanë të linjës së ashpër e pranojnë seksin jashtëmartesor në kuadër të ‘luftës së shenjtë seksuale’.

France24 raporton se janë qindra gra që shkojnë në një ‘betejë’ të tillë.

Jeddou megjithatë tha se që kur mori detyrën në mars, ka parandaluar rreth 6 mijë të rinj që të shkojnë në Siri.

Në internet ka nisur të qarkullojë edhe videoja e një vajze 17 vjeç, Rahmah, e cila u zhduk nga shtëpia, por më vonë u mësua se kishte shkuar në Siri për të kryer xhihadin seksual.

Prindërit e saj thonë se asaj i kanë bërë lavazh truri.

Po ashtu në internet qarkullon një thirrje nga një sheik, që kërkon nga gratë myslimane që të angazhohen në xhihadin seksual.

Gazetat në Tunizi raportojnë për rastin e një burri të ri, që divorcoi të shoqen dhe të dy u nisën për në Siri një muaj më parë. Ai deklaroi se do e lejonte atë që të angazhohej në xhihad seksual me muxhahedinët.
    http://reporteri.com/
    u ra telebingua me ne fund dhe ketyre arabkave me shami. e gjeten nje menyre te per tu defryer se plasen. e paskan nderruar emrin zakonisht thjesht quhet burdello ose orgji apo ku e di une. keto e quajne xhihadi seksual i japin ngjyra fetare te shenjta e fisnike si besimtare te devotshme qe jane. hajt per hajer inshallah!tano po qe do tu veje shpirti ne xhenet me ne fund dhe normalisht qe do ti japin nje shtyse te re luftes dhe luftetareve plot motivim e moral te larte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 28-09-2013 më 09:31

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Laje laje more shoke ose lene lene por ky lajm nga Tunizia beri qe prej sot e tutje bordelli ose puff-i sikurse i thone gjermanet me pronar Mustafa Tekinkash-in (turk-alb/ türqeli/kos) ne Sindelfingen te Gjermanise me emrin e bukur : "The orient Fire" prej sot e tutje te klasifikohet si "bordel HALLAL"!!!
    Sikurse mund edhe ta keni degjuar kete gje mund ta bejme edhe me veturat/alb ose kerrat/kos tuaj pra per ti kthyer veturat e kavrrit ne kerra-hallall!!!
    Tong!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

ku pierdhin keta carcahzinjte more aman.....Ne iran u aprovua nje ligj ku i lejohet babait te martohet me vajzen e aduptuar kur ajo te kaloje moshen 13 vjec ?!?!?!? Pedofili e legalizuar...dhe me pas vijne e ankohen per raste prifterinjsh keta mjekermorramanet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 28-09-2013 më 16:48
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Tobe strajkfullah ... qef e lezet marshallah ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •