Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: “Xhihadi i Seksit”- A ekziston vërtet diçka e tillë?

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Dokrra...
    Islamistet nuk jane mercenar te zakonshem, por luftojne kryesisht per shkak te bindjes ( te gabuar) se bejne lufte te shenjte, sipas deshires dhe "rregullave" te Allahut.
    Anti, prap nuk je konsekuent.........cila eshte bindja e drejte ?
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Kukuuuu, xhenet ne katrore....hem ne toke seks, e nese vritesh, 72 hyrije ne xhenet....o njerez, kush vjen me mua ne siri ???

Keni edhe ideja tjera ME KREATIVE ???

mrekulli......
    Hë mor Nuh...po ti dhe une, e te tjere, te verberit, e te territ, e kemi te siguruar ...per çfarë merakosesh ti? Keta qe nuk e kane te siguruar...po u mbetet merak, si duket., per ate po shohin ëndrra me sy te hapur e te shendosh...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sami Hyseni : 24-09-2013 më 11:10

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Cfare nuk po na lexojne syt edhe cfare nuk po na degjojne veshet. Po keta femije kush do i rrise??? Femra te trasha!
    I LOVE GOD

j&g

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Cfare nuk po na lexojne syt edhe cfare nuk po na degjojne veshet. Po keta femije kush do i rrise??? Femra te trasha!
    Nuh Musa me Shefqetin.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Prostitucion " Hallall" i thone kesaj? Mire shtatezena, po burre gati gjejne kur ikin nga lufta? Keta jane me te shthurur se perendimoret.
    Feelings change - memories don't.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ka ca hajvane qe sapunin e hane per djathe..ne fakt ka shume hajvane te tille..dhe interesant qysh shtohen dita-dites edhe me shume..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nuh Musa me Shefqetin.
    Aq te afte me sheh, qe dhe nene terezes mund me i be konkurence a ??

Tungi....
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Per fetaret qe nuk binden dot qe lajmi eshte i vertete lajmi vjen direkt prej portalit arab Al Arabiya ,shqetesimin per keto vajza e ka shpreh Tunisian Interior Minister Lotfi Bin Jeddo(ky nuk besoj se eshte duke hedhur "balte" mbi islamin)
    http://english.alarabiya.net/en/vari...-pregnant.html
    Ja edhe hyrieti turk :
    http://www.hurriyetdailynews.com/tun...&NewsCatID=352

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nuh Musa me Shefqetin.
    Pse nuk thua atehere do kemi nje brez plot me tru shplare terrorista. Nje gje dihet qarte dita-dites bota po behet edhe me e tmerrshme!
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ne enderr e pe ate fjaline e fundit ti? Meqe ti vete qenke syni edhe e pranon qe nuk jua lejon feja, ku e di ti se cfare i lejohet shiiteve? Kaq shume njohuri paske sa e jepke dhe me bindje, por paske anashkaluar faktin qe si shitet e si synit kane baze librin e Kuranit, kshuqe me gjej cik ku eshte e shkruar ne Kuran: juve shiiteve ju lejohet e juve synive jo!
    Ne fen e tyre lejohet martesa me kontrat per tri dit 2 jav muaj apo vit ,ky eshte ligj i tyre dhe ata e thojn vet, ndersa kete lloj martese Muhamedi a.s. e ka ndalu, ata kan edhe nje nat qe ban mardhenje seksuale me qdo person qe kan afer dhe kemi rastin edhe ne kosov kur nga nje nat e till ka mbet nje vajz shtatzan me migjen e vet

Kuranin te cilin ne e kemi shiat nuk e besojn qe eshte i zbritur nga zoti ata pretendojn se kan nje kuran tri her me te madh se ky dhe thon se pas vdekjes se profetit kurani ka vazhdu ti zbres vajzes se profetit ,ata kontestojn dhe fyejn femijet e muhamedit a.s. fyejn grat e muhamedit a.s. te cilat kurani i ka pastru nga akuzat e bera ndaj tyre,fyejn shoket e muahmedit a.s. ,dhe jan te devijuar aq shum sa qe ne muslimanet suni me shum kemi te perbashkta me krishteret se sa me shiitet e siris e te iranit ,me te cilet e kemi te ndaluar edhe martesen ndersa me te krishter e kemi te lejuar

Ata nuk e vizitojn qaben se thon atje eshte vend i idhujve dhe para disa viteve kan dashur te hedhin ne er

sipas dijetarve islam shiiat nuk konsiderohen musliman ,ata i thon aliut ja ali sikur te mos ishte zoti tz do te adhuronim per Zot ,ata thon se shpallja ka pasur mi zbrit aliut por engjulli xhibril ka gabu dhe ja ka zbrit Muhamedit a.s.,ata urrejn muslimanet suni me shum se qdo gje ata me shum meshirojn nje kafsh se sa nje musliman suni ndersa kurani thot se nese behesh shkaktar qe nje njeri te jetoj eshte sikur ti shpetosh gjith njerzit e botes por nese vret nje njeri te pafajshum eshte sikur te vrasesh gjith njerzimin ,ndersa keta thon se sa ma shum te vrasesh suni aq me i devotshme behesh, gjaku i sunitit per ta eshte hallall dhe nuk ka mekat per ata qe vrasin suni
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shtimjanii : 24-09-2013 më 17:33

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •