Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Ish kampioni në mundje antonio Innoki përqafon Islamin

Emri:  ddf3fc4359349efecfe9210bab1570f3_L.jpg

Shikime: 302

Madhësia:  50.1 KB

Ish kampioni në mundje antonio Innoki përqafon Islamin

Ish kampioni në mundje japonezi Antonio Inoki, i cili kohë më parë vizitoi Pakistanin u konvertua në fenë Islame

Sipas të përditshmes pakistaneze The Tribune Express, kampion në pension, i cili kohët e fundit vizitoi Pakistanin, u konvertua në Islam dhe e ndërroi emrin në Muhammed Hussein.

“Tërë jetën time më ka munguar e vërteta, sot e kam gjetur të vërtetën. Lus Zotin që të vdes me këtë të vërtetë, andaj u bëj thirrje të gjithëve ta përqafojnë të vërtetën... Islamin”, tha në deklaratën e tij Inoki

Inoki lindi më 20 shkurt 1943, në qyteti japonez i Yokohama. Njihet si themeluesi i mundjes profesionale në Japoni. Në vitin 2010, ai u bë kampion në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Më 1 shkurt të vitit 2010, WWE njoftoi se Inoki pranohet në WWE Hall of Fame si pjesë e klasës së vitit 2010, duke qenë japonezi i parë në histori që merr këtë nder./islamgjakova/kohaislame
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: Ish kampioni në mundje antonio Innoki përqafon Islamin

sa mire..na qenka shtu edhe nje vella nga japonia e larget..lum si ne..tash nuk e hame me thate...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •