Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Pėr: Gjakprishurit

kolonet aziatike qe na u bene sebep gjate 400 vjet sundimi otoman i ke ne shqiperine e mesme sa te duash ; pasardhesit e tyre i keme pasur perhere ne pushtet gjate 100 viteve si shtet dhe keta palaco perhere kane prishur , kane shkateruar dhe corientuar perparimin e faktorit shqiptar ; keta shqipfolesa i ke sa te duash ne shkoder , lezhe ,kruje , tirane durres kavaje e elbasan ,

keta edhe pse mund te jene shqiptarizuar perseri e kane shpirtin pertej ne dashuri te perjetshme me baben dhe pervecse duan baben nuk ngurojne te bashkepunojne me armiqte shekullore te shqiptareve sic jane serbet dhe greket dhe keshtu cungojne perparimin shqiptar ;

kaq here sa eshte boshatisur shqiperia , i bie qe tani te jete e populluar me shume se gjysma e popullsise me kolone turq .

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar maratonomak pėr postimin:

Ura e Cekajve (25-09-2013)

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar mė parė nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    Une kurr nuk kam thene qe kam vetem gjak shqiptari, por ju vet thoni gjera qe une nuk kam thene kurre. Une kam thene qe, kam nje dege te familjes time te sigurt qe eshte autoktone shqiptare, kaq.
    Rracat e pastra nuk egzistojne, te gjithe jane te perzier, por te pakten shqiptaret te mos thojne qe jane pasardhesit e Skenderbeut se eshte qesharake.
    Shqiptari eshte i ēuditshem! ne themi qe kemi mbrojt identitetin shqiptar duke marr identitetin e pushtuesit tone Turk per tu mbrojtur nga Serbet dhe Greket! Epo edhe kjo eshte gjeja me e pallogjikshe ne historine e njerezimit.
    Po te ishin shqiptaret e sotem pasardhesit e shqiptareve te kohes se Skenderbeut, neve sot do ishim kthyer ne identitetin tone te krishter. Por fakti qe ka kaluar nje shekull nga pavarsia nga Perandoria Osmane, dhe vazhdojme akoma te jemi ne shumice myslimane, kjo tregon qarte qe ne nuk jemi pasardhesit e shqiptareve qe luftuan kunder Perandorise Osmane, jemi nje popullsi me origjine Turke, Iraniane, Siriane , Dagestane, Kurdistane etj.
    Ha ha ha ,temen sa kam qeshur,mos u mbyllsh kurre forumi shqiptar,se ketu gajasesh me keto tipa si cekas,ha ha ha
    " shqiptaret po te ishin te gjithe te krishtere do te ishin nje komb i madh ,por jo shqiptar" Faik Konica

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Shkruajte tre paragrafe dhe nuk the asnje gje.
    Sot ka shum konvertime ne Myslimanizem te shqiptareve, madje ne Myslimanizem tipik Arab. Te keshilloj te vish ne Tirane dhe te shofesh sa gra jane te mbuluara koke e kembe sikur te ishin ne Afganistan. Po ashtu dhe burra me mjeker te gjate tipik stil Islamik. Tirana po kthehet ne identitetin e saj Islamik qe ka pasur dikur. Emri kryeqytetit nuk genjen Tirane = Teheran, metamorfoza po ndodh me rritem shum te shpejt.

Feja luan nje rol shum te rendesishem sot, ashtu siē ka qene gjithmone, nuk ka ndryshuar aspak me koherat e vjetra.
    Ne vend qe ne shqiptaret te ktheheshim ne Krishterim, po kthehemi ne Islam me hapa galopant. Madje mbajme edhe Gjergj Kastriotin si hero te Krishterimit duke qene vete mysliman si pretekst per te mos u dukur si Komb Islamik ne sy te Europes, gje qe eshte.
    Shqiptaret jane puro race Turke.
    Ti ke ikur per lesh bre byrazer
    Njehere thua qe je shqiptar i paster,pastaj thua qe shqiptaret e kane prejardhjen nga irani,po permbllidhu bre

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar KORCARI 2 pėr postimin:

drague (25-09-2013)

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Ti ke ikur per lesh bre byrazer
    Njehere thua qe je shqiptar i paster,pastaj thua qe shqiptaret e kane prejardhjen nga irani,po permbllidhu bre
    byrazer ku bie ky thesaloniqi?

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Ha ha ha ,temen sa kam qeshur,mos u mbyllsh kurre forumi shqiptar,se ketu gajasesh me keto tipa si cekas,ha ha ha
    " shqiptaret po te ishin te gjithe te krishtere do te ishin nje komb i madh ,por jo shqiptar" Faik Konica
    Konica ka tė drejtė. Shqiptarė e quajtėn veten arbėrit e islamizuar.
    Ezekiel 25-17.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

nuk e di kush jane gjakprishur shqiptaret qe u islamizuan 500 vite me pare apo shqiptaret qe po greqizohen sot ne shek. XXI?

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anėtarėsuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    kolonet aziatike qe na u bene sebep gjate 400 vjet sundimi otoman i ke ne shqiperine e mesme sa te duash ; pasardhesit e tyre i keme pasur perhere ne pushtet gjate 100 viteve si shtet dhe keta palaco perhere kane prishur , kane shkateruar dhe corientuar perparimin e faktorit shqiptar ; keta shqipfolesa i ke sa te duash ne shkoder , lezhe ,kruje , tirane durres kavaje e elbasan ,

keta edhe pse mund te jene shqiptarizuar perseri e kane shpirtin pertej ne dashuri te perjetshme me baben dhe pervecse duan baben nuk ngurojne te bashkepunojne me armiqte shekullore te shqiptareve sic jane serbet dhe greket dhe keshtu cungojne perparimin shqiptar ;

kaq here sa eshte boshatisur shqiperia , i bie qe tani te jete e populluar me shume se gjysma e popullsise me kolone turq .
    Eshte e sakte. Ju siguroj qe ka edhe ne te tjera zona shqipfolese popullsi te huaj, sa nuk ta pret mendja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Ajo qe kisha shkruajtur une nuk kishte fare te beje me fondamentalizmin. E kisha me identitetin shqiptar. Beni sikur nuk kuptoni ato qe shkruaj une apo vertet nuk kuptoni?
    Te them te drejten nga ajo qe ti shkruan vetem nje gje kuptohet,se je shum I "trash "

i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258

Per mendimin tim gjakprishur apo gjakdhjere mund te quhen te gjithe ata shqiptare qe tradhetojne interesat e bashkatdhetareve te tyre duke u vene ne sherbim te nje shteti tjeter.Nuk ka rendesi shume se si angazhohen ne kete pune , vullnetarisht apo me pagese.Vec nje gje kane te perbashket keta sojlinj, vulen e tradhetise dhe perbuzjen e atyre qe ndjehen shqiptare.
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

Eshte e sakte. Ju siguroj qe ka edhe ne te tjera zona shqipfolese popullsi te huaj, sa nuk ta pret mendja!
    po si nuk ka, psh. kineze, rumune, vlleh, grek, serb, malazez, bullgare etj..te shqiptarizuar nga xhaxhi.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •