Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: Skandal ne Korēe : "Rruga Anastas Janullatos" ?!!!!

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Nuk eshte ceshtja tek nje emer rruge sepse s'u be qameti nese nje rruge ne Korce i eshte vene emri Anastas. E kishin shkruajtur "Kryepiskopi Anastas", sepse po ta shkruanin Kryepiskopi Janullatos, besoj se nuk e nxen tabela, ose kane marre parasysh dhe alergjine qe krijon tek shqiptaret emri " Janullatos".
    Titulli zyrtar qe ai mban eshte "Kryepiskopi Anastas",nje kryepiskop asnjehere nuk thirret me mbiemer.

Janullatos e quajne me shume ata qe duan te nxjerrin ne pah kombesine tij greke.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 19-09-2013 mė 09:51

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Edhe une mendoj qe eshte skandaloze.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Per cfare arsye ?

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Bombė fare tha shoqja Liri.
    Ezekiel 25-17.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

D.M.TH ty te behet vone per Janullen e ste behet vone per sulltanet e erdoganat dhe duke qene vetem kunder Janulles je shqiptar i vertete ..kam te drejte ,keshtu duhet te jete nje shqiptar ?!!
    Teknikisht ai ka tė drejtė. Emėrtimi 'shqiptar' ka filluar tė pėrdoret veē prej shek. XVII. Pėrpara kėsaj kohe, paraardhėsit e atyre qė sot quhen shqiptarė, ishin arbėrit - arbėrorėt, arvanitasit. Shqiptar e quajtėn veten arbėrorėt e islamizuar. Kėshtu qė kush nuk ėshtė arbėr i islamizuar, ska si tė jetė shqiptar.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Kryepeshkopi eshte nje figure e cila ka kontribuar ne ringritjen e krishterimit ne Shqiperi, pavaresisht se nuk eshte shqiptar edhe pse askush nga ju nuk e permend se nena e tij eshte nga Preveza me mbiemrin Maltezo, nje mbiemer i perhapur nder shqiptaret dhe duket qarte qe eshte jo grek.
    Mgjth ai eshte ndoshta kontribuesi me i madh nga komunitetet fetare duke mbajtur te hapur njerin nga kampet e refugjateve te shqiptareve te Kosoves me mbi 30.000 vete. Plus dhe shume perpjekje te tijat personale per rikonstruksionin e shume objekteve publike si nder te tilla Arkiva e Shtetit, shkolla te ndryshme permendim dhe shkollen e Gerdecit.
    Mos harrojme se pothuajse te gjitha kishat monument kulture qe jane rikonstruktuar nga fondet te cilat ai i ka siguruar me projekte te ndryshme ne Perendim, ndersa Ministria e Kultures ende nuk kam lajm per ndonje kishe te rikonstruktuar nga monumentet e kultures gjithmone me fondet e saj, pavaresisht se deri tani eshte ajo pronarja e ligjshme e kishave ortodokse.
    Besoj se duhet pare me nje tjeter kendveshtrim gjithe ky realitet qe mediat tregojne. Sot ne kemi mundesine te informohemi shume me teper dhe te gjithe njerezit duhet te jene me te pergjegjshem kur flasin per tjetrin aq me teper se te gjithe ju keni ne parimet e tuaja fetare parimin te mos e gjykosh tjetrin nga fjalet e te tjereve dhe ka ardhur koha te shihni kontributin e tij. Korca e ka pare kontributin e tij, ortodokset shqiptare e kane pare dhe e shohin perpjekjen e tij per ringritjen e ortodoksise ne Shqiperi dhe e shohin cdo dite ne sherbesat qe kryhen shqip, prifterinjte shqiptare dhe permiresimin e pergatitjes teologjike te komunitetit ortodoks ne pergjithesi me libra te shumte fetare shqip, qofte perkthime qofte dhe botime te reja.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Titulli i temes eshte i gabuar, sepse nuk mund te quhet skandal kur korcaret e duan. Jam kurioz nese rruga me pare a ka patur ndonje emer tjeter?
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1

Une mendoj se duhet te kete ne Tirane me emrin e Fortlumturise se Tij Anastasit, sepse eshte qytetar nderi i Tiranes.
    Duaje te afermin tend si veten

Nuk e kisha degjuar mepare kete titull "Fortlumturia e Tij." Titull shum i bukur, c'fare eshte kuptimi? Falemnderit

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Une mendoj se duhet te kete ne Tirane me emrin e Fortlumturise se Tij Anastasit, sepse eshte qytetar nderi i Tiranes.
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •