Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Skandali Ramës, barazon minoritetin maqedonas në Shqipëri me shqiptarët e Maqedo

ER, snjehere s'ka pasur bagazh edhe intelekt per kryeminister. Keto deri tani s'jane asgje, edhe me shume budallalliqe kemi per te degjuar/lexuar.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Skandali Ramës, barazon minoritetin maqedonas në Shqipëri me shqiptarët e Maqedo

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    ER, snjehere s'ka pasur bagazh edhe intelekt per kryeminister. Keto deri tani s'jane asgje, edhe me shume budallalliqe kemi per te degjuar/lexuar.
    lone, ti si shtetase amerikane, sduhet ti biesh ndesh ambasadorit amerikan me keto qe thua

sipas tij kto zgjedhje ishin si te 92.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

un hala se kam kuptu ku asht gafa ktu. a ma shpjegon kush
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po hala se ke kuptu,se berishiant jane terbu e ska me ca me u marr??

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

"Nuk i kërkojmë tjetrit cfarë nuk jemi në gjendje t'i ofrojmë", tha Rama, duke barazuar kështu minoritetin maqedonas në Shqipëri me shqiptarët e Maqedonisë.
    perfundimi tamam prej militanti lol....se ku duket ky krahasim vetem militantet e PD e shikojne

Megjithate, dhe sikur ta kishte krahasuar, gabim nuk do ishte. Shumica atje jane bere me turq se turqit, keshtu qe shqiptaret minoritet ngelen
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Nuk ka asnje gafe ketu . Thjesht keto tema tregojne deshperimin e ketyre personave , qe ne pamundesi per te sulmuar kete qeveri me argumenta , baltosin edhe shpifin .

Gjasme sikur shqiptaret jan budallenji edhe nuk kuptojne . Eshte nga deshperimi do u kaloje .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

"Nuk i kërkojmë tjetrit cfarë nuk jemi në gjendje t'i ofrojmë" ka thene Rama?

Barazia ketu nuk ka te beje me minoritetet por me angazhimin e qeverive per integrimin e plote te secilit minoritet ne shoqeri. Pra nese i kerkojme dicka fqinjeve, atehere duhet te jemi dhe ne gjendje ta ofrojme. Biles per ne eshte me e lehte ti kerkojme me shume fqinjeve sepse ka shume Shqiptare autoktone ne Maqedoni dhe njekohesisht ne i kemi mundesite te bejme me shume me ato pak Maqedonas ne Shqiperi. Keshtu qe barazia ne angazhime ndaj minoriteteve eshte ne favorin tone.

Nejse ju vazhdoni te lehni, karvani do ece pa e rruajtur fare perpara
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 19-09-2013 më 16:57

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    "Nuk i kërkojmë tjetrit cfarë nuk jemi në gjendje t'i ofrojmë" ka thene Rama?

Barazia ketu nuk ka te beje me minoritetet por me angazhimin e qeverive per integrimin e plote te secilit minoritet ne shoqeri. Pra nese i kerkojme dicka fqinjeve, atehere duhet te jemi dhe ne gjendje ta ofrojme. Biles per ne eshte me e lehte ti kerkojme me shume fqinjeve sepse ka shume Shqiptare autoktone ne Maqedoni dhe njekohesisht ne i kemi mundesite te bejme me shume me ato pak Maqedonas ne Shqiperi. Keshtu qe barazia ne angazhime ndaj minoriteteve eshte ne favorin tone.

Nejse ju vazhdoni te lehni, karvani do ece pa e rruajtur fare perpara
    sipas mareveshjes se ohrit hjuha shqipe duhet te jete gjuhe zyrtare.
    sipas edi rames ne qofte se maqedonasve te pogradecit nuk u njihet gjuha e tyre ne shqiperi si gjuhe zyrtare atehere as ajo shqipe nuk duhet te njihet ne maqedoni. ashtu si tha enveri Titos; un te le te besh ca te duash me shqiptaret e kosoves, ti me ler sllavet e shqiperise.
    ne qofte se maqedonasit ne shqiperi nuk behen ministra, as shqiptaret e maqedonise nuk duhet te jene ministra.
    vetem ju te PS-se nuk e kuptoni nje armiqesi te tille.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

e paskan kllonu brarin

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,159
    Postimet në Bllog
    22

Deklarata për shqiptarët në Maqedoni, Rama fshin një pjesë të fjalës së tij me Ivanov (video)

TIRANE- Pas kritikave lidhur me fjalën e tij gjatë takimit me Presidentin e Maqedonisë, Gjeorgje Ivanov, kryeministri Rama ka fshirë fjalinë e shumëdebatueshme në fjalën e tij.
    Në videon e publikuar në sajtin e Qeverisë Shqiptare, mungon fjalia; “por edhe si shprehje të një fakti të thjeshtë, që ne nuk u kërkojmë të tjerëve atë që ne vetë nuk jemi në gjendje ta plotësojmë për të tjerët”.
    Kjo mund të vërehet menjëherë pas minutës së 04:00 në video, ku ka dhe një shkëputje, dhe mungojnë rreth 15 sekonda te fjales se Ramës.
    “Nga ana tjetër zoti president më shprehu shqetësimin e tij që të ketë më shumë vëmendje dhe më shumë hapësirë për pakicën maqedonase në Shqipëri, dhe unë e marr këtë mesazh jo thjeshtë si një detyrim të shtetit tonë ndaj çdo pakice, por… por edhe si shprehje të një fakti të thjeshtë, që ne nuk u kërkojmë të tjerëve atë që ne vetë nuk jemi në gjendje ta plotësojmë për të tjerët”- do të ishte fjala e plotë e Ramës.
    Menjëherë pas deklaratës, ish ministri i Jashtëm, Aldo Bumci e cilësoi si të paprecedentë, pikërisht këtë pjesë të fjalës së Ramës.
    “Rama nuk përmendi marrëveshjen e Ohrit që i dha fund konfliktit në Maqedoni, dokumenti mbi të cilin duhet të zhvillohen marrëveshjet. Në një deklaratë të paprecedentë ai vuri barazimin mes pakicës maqedonase në Shqipëri dhe shqiptarëve në Maqedoni. Kjo është cartisje, shqiptarët e Maqedonisë atje përbëjnë 25% të popullsisë. Nga ana tjetër, në të gjitha raportet e BE, KE, OSBE, Shqipëria vlerësohet me notat më të larta për respektimin e të drejtave të pakicave. Rama duhet t’i tregojë shqiptarëve, edhe atyre në Maqedoni se cfarë është kjo politika e re”- shprehej Bumçi.
    Nje dite me pare edhe ish kryeministri, Sali Berisha e rendit kete si nje nga 6 gabimet mavi te Rames ne 1 jave ne krye te Qeverise.
    “Ne doktrinen e zero problemeve me fqinjet, shqiptareve ne Maqedoni, u tha se jeni pakice, njelloj si maqedonasit ne Shqiperi! “- shkruante Berisha.

Panorama

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •