Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e one.new.life
    Anėtarėsuar
    16-07-2012
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    9

Exclamation Probleme me oreksin.

Peshendetje.
    Me 7 kg nen peshe per gjatesine time prej dy javesh kam mare angazhimin ti rekuperoj ato kg. Arsyeja kryesore ishte mungesa e oreksin per me marrjen e vitaminave tani kam nje oreks te plote.
    Per me shqetesoj fakti qe stomaku im pranon po te njejten sasi ushqimi qe haja para se te merrja vitamina. Oreksin e kam te madh por nese kaloj masen me vjen per te vjellur dhe ka ndodhur qe kam vjedhur 3-4 here.
    A mundet dikush te me jape nje pergjigje...
    Faleminderit
    b3351

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

Pėr: Probleme me oreksin.

tani ca problemi ke ti se nuk kuptohet shum..nuk do te shtosh me pesh apo ca?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

po me pare kishe probleme me te vjella apo vetem kur kalon masen ne ushqim? mbase ushqehesh shume shpejt, mundohu te hash pak dhe me ngadale, bluaje mire ushqimin dhe ngadale para se ta pertypesh, derisa stomaku te mesohet gradualisht me ndryshimin.
    forca

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

o 7 kile o rashe e vdiqa??? se mos shtosh nje gram me teper se u be kiahmeti.... nderprit cigaren, rrakine dhe fillo sportin e placa une po nuk u "shurrove" pastaj....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anėtarėsuar
    16-07-2012
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    9

Nuk kam pasur kurre me pare probleme me te vjella vetam tani qe po perpiqem te kaloj masen e ushqimit... Oreksi eshte teper me i madh se me perpara vetem se stomaku pranon te njejten sasi ushqimi.
    b3351

Anėtarėsuar
    16-07-2012
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    9

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    o 7 kile o rashe e vdiqa??? se mos shtosh nje gram me teper se u be kiahmeti.... nderprit cigaren, rrakine dhe fillo sportin e placa une po nuk u "shurrove" pastaj....
    Hahahah Cigare nuk pi.. alkolin se fus ne goje qe prej 5 vjetesh dhe kam vetem 19 vjec... Merem me aktivitet fizik por duke par se jam nen peshte mund ta quaj aktivitet fizik i kufizuar dhe te mos permend qe nga e hena ne te shtune ne pune 12 ore ne dite :P
    b3351

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

ha shpesh e nga pak, se te eshte ngushtuar stomaku nga te pangrenet, sa te mesohet
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Marya pėr postimin:

one.new.life (23-09-2013)

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

e paske marr si detyre partiake kete punen e peshes,do te vij nje dite kur do kerkosh ta heqesh ..nejse
    mire e ka marya,ushqime te shpeshta me sasi te vogel.
    shtimi i pernjehershem i peshes ashtu ashtu eshte i demshem,organet jan mesuar te punojn per kapacitet me te vogel mase trupore..kshu ndihmoj ne akomodim me shtim gradual te peshes

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar teta pėr postimin:

one.new.life (23-09-2013)

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga one.new.life Lexo Postimin
    Hahahah Cigare nuk pi.. alkolin se fus ne goje qe prej 5 vjetesh dhe kam vetem 19 vjec... Merem me aktivitet fizik por duke par se jam nen peshte mund ta quaj aktivitet fizik i kufizuar dhe te mos permend qe nga e hena ne te shtune ne pune 12 ore ne dite :P
    19-5=14 gje shume e keqe fillimi i duhanit ne keto mosha. 12 ore ne pune (plus ose minus) domethene ngrenie ne menyre te keqe si byreqet, paninet, makaronat e gjera te tilla. duhet te hash peshk qe eshte i lehte ne tretje, mundesisht lengje dhe perdor tersheren qe te te jap fuqi dhe te evitosh buken per ca kohe. sa per punen e vitaminave te sygjeroj vetem turli. pra mos bli nje kile speca, por merr nje spec, nje patate, nje e nga nje pak nga te gjitha dhe beje turli se aty do i kesh te gjitha vitaminat. shto dhe leng mishi.... dhe e gundit mos e degjo shume pronarin se ai ate zanat ka dhe detyroje te punoje pak edhe ai vet ne menyre qe ti te shendoshesh dhe ai te dobesohet. pra zgjidhja me e mire per te dy....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •