Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    i/e regjistruar Maska e sCHiZoiD-AL
    Anėtarėsuar
    04-08-2013
    Postime
    72

Cfare thote ngjyra e syve per ty ?

Ngjyra e Syve dhe supozimet per karakterin e njerzve permes ngjyrave te Syve..

SYTE KAFE
    Sytė kafe janė mjaft ekspresive dhe dėshmojne pėr aftėsi mbi mesataren dhe janė mjaft tė talentuar. Zakonisht ata janė njerez kėmbėngulės dhe kėrkues ndaj vartėsve, kjo pėr shkak tė hijes sė rėndė.

SYTE E ZINJ
    Ngjyra e syve tuaj, ju bėn qė tė jeni gjithnjė njeri serioz dhe qė gjėrat i bėni me pjekuri. Mos harroni se gjithnjė pėrtej shikimit tė personave qė kanė sy tė zinj fshihet njė mister i trashėguar.

SYTE DYNGJYRESH
    Janė sytė me tėrheqės dhe bindės, nė raste tė vecanta zotėrojne pushtetin e hipnotizimit tė personave tė tjerė. Konsiderohen shumė terheqės, janė mjaft ekzotike. Shprehin vetėbesim dhe dėshmojnė krenari.

SYTE GESHTENJE
    Dėshmojne se individi ėshtė zot i fjalės dhe se meriton t’i zihet besė. Sa mė e mbyllur tė jetė ngjyra aq mė shumė ato rrezatojnė sensualitet. E meta kryesore ėshtė se flasin shumė pėr vetveten.

SYTE E KALTER
    Shprehin kthjelltėsinė e cila nėnkupton romantizmin dhe feminilitetin tuaj. Ndoshta nuk duhet tė imagjinojnė princin e ardhshėm, por duhet tė lėvizin nga vendi dhe tė jenė nė kėrkim tė tij.

SYTE E GJELBER
    Shumica e njerėzve me sy tė gjelbėr, konsiderohen mjaft tė urtė dhe tė bindur. Kėta njerėz dinė tė sillen dhe respektojnė tė tjerėt, por nė raste tė veēanta kur u shkelet nė kallo nuk ngurojnė tė bėhen mjaft agresive.
    O͔̞͖̰̭̖͈̙̲̝͊͑̉̿̓̀̈́̒̚͘.̥̪̯̪̲̜̳̩̬̇̓͑̓̿̊̀͗͆͘͜C̢̡̢̘͈̗ ̺̞̤͕̎͛͗̏̂̊̋̌̊̚.͉͓͍͕̳̬̞̙͚̖̌̈́̉͆͛̈̐̑̓̚

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Pėr: Cfare thote ngjyra e syve per ty ?

SYTE E GJELBER
    Shumica e njerėzve me sy tė gjelbėr, konsiderohen mjaft tė urtė dhe tė bindur. Kėta njerėz dinė tė sillen dhe respektojnė tė tjerėt, por nė raste tė veēanta kur u shkelet nė kallo nuk ngurojnė tė bėhen mjaft agresive.
    ( te patolerueshem) do thoja ne vend te ,,agresive''....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

SYTE DYNGJYRESH
    Janė sytė me tėrheqės dhe bindės, nė raste tė vecanta zotėrojne pushtetin e hipnotizimit tė personave tė tjerė. Konsiderohen shumė terheqės, janė mjaft ekzotike. Shprehin vetėbesim dhe dėshmojnė krenari.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

po njerezit qe kane nje sy bojeqielli dhe nji te kafet
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po njerezit qe kane nje sy bojeqielli dhe nji te kafet
    Kta jane me te kompletu patjeter
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

po sy_bardhet???

ku ndryshon ngjyra kafe me ngjyren geshtenje?????
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Une akoma se kam mor vesh tamom ca ngjyre sysh kam...ca me thone kafe, ca me thone jeshil, ca me thone nje miks ndermjet ketyre te dyjave! Boh, duhet me bo i foto te syrit edhe me ju pyet
    Think Different! Think Again!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga A.I Lexo Postimin
    Une akoma se kam mor vesh tamom ca ngjyre sysh kam...ca me thone kafe, ca me thone jeshil, ca me thone nje miks ndermjet ketyre te dyjave! Boh, duhet me bo i foto te syrit edhe me ju pyet
    Ose dy foto,ose pese
    Nese ke syt me nuanca ateher dhe ngjyra ne varsi te drites theksohet...ne diell me jeshil ne ambient te mbyllur me kafe,po ti beje dhe nje foto ne erresir je qe je

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga A.I Lexo Postimin
    Je me nuanca lali
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Ose dy foto,ose pese
    Nese ke syt me nuanca ateher dhe ngjyra ne varsi te drites theksohet...ne diell me jeshil ne ambient te mbyllur me kafe,po ti beje dhe nje foto ne erresir je qe je
    Ne erresire me ndricojne syte!
    Think Different! Think Again!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •